skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> Hurdis: ten airsruh se mi tam moc nelíbí (ač ho jinak nezavrhuji...) ale jinak vypadá dobře. Když to říkáš, tak přemýšlím že jsem ji možná někde už zahlédl...
-> Targa: 1202 STW, která už jezdí po srazech dlouhá léta, byl asi na Stříbrňáku.
-> Targa: mě se to celkem líbí
-> Matthes, záškodník z TechWebu: to si sem neměl dávat, nebo to začnu zase hrát taky

Vyhral jsem a to mam cca rok pauzu.
58 fragu
58 fragu
jo
-> Targa: To je 1202 nebo tak něco, ne?
dneska jsme se šli projít:) a na co jsme nenarazily.. oktáva hrající si na ameriku... 

-> Klubko_: o to sa neboj 

-> MOLSO: tak jez a necum na virt, este ti spageta upadne do klavesnice 

-> Klubko_: fotak je este v aute teraz mam špagetovo obedovu prestavku a caka ma este druha strana
večer budu fotky 

-> MOLSO: uka!
ja delal zatim dvoje lemy an felde a ani s jednema sem nebyl uplne spokojenej

Dnes som vyvaril svoj druhý lem na felde - o 100 % lepší výsledok 

-> Nouf: já měl držák alternátoru docela bytelnej(teda aspon sem si to myslel) a stejnak mě altík uletěl...párkrát dáš motoru plnej a ten altík uletí

-> Radek Retro eLeSo: tak uz i zeny maji tu smrtelnou nemoc na 7? rymecka

Bohyn => jj, pry to budou zase předělávat jinak..
-> Tony Outland: Koukám, že auta v muzeu trošku přeparkovali a jsou vidět zase z jiných úhlů

Dnes nee ale včera jsem navštívyl Škoda Auto............. Dostal jsem se i do vyroby...
tony5.rajce.idnes.cz/Skod a_Auto_Muzeum_6.5.2011
tony5.rajce.idnes.cz/Skod a_Auto_Muzeum_6.5.2011
-> castrol: dík

-> Radek Retro eLeSo: 

-> Star LC20: rozměrově 40x30x2cm
,neboj nepřečte,na virt nechodí a leží, bo má nějakou rýmu či co

-> Radek Retro eLeSo: hej tak to je přímo rozkošnej perníček
škoda ho sníst....aby si to tady nepřečetla - pak nebude překvapená

nic na škodovku ale mladá má zejtra narozky,tak na zakázku radůstku

-> Nouf: Já bych to taky raděj předělal, T2 to měl taky fórově a napínák to nevydržel. Ty tu máš sice napínák jinak, ale slabší

chro chro:)
-> Matthes, záškodník z TechWebu: to je docela možny ze to jestě překopu, ale lepší než drátem do oka :-)
-> Nouf: Nelibi se mi to no... vypada to forove. Osobne bych to predelal jeste.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Nic lepšího se mi tam neválelo
A jinak tohle je jen napínák, hlavní osa je klasicky tam kde je obyč altíku, jen jsem dovařil nějakej matroš, aby se to mělo kde opřít
nepodařilo se mi to pořádně zaostřit

A jinak tohle je jen napínák, hlavní osa je klasicky tam kde je obyč altíku, jen jsem dovařil nějakej matroš, aby se to mělo kde opřít

nepodařilo se mi to pořádně zaostřit
-> Klubko_: To ja taky delal stylem co garaz dala a vypada to lip 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: to vidim na suplikovou zasobu co garaz dala. Bavim se ted o tom s Noufem na icq a ma to cely nejak prekopany, asi by to chtelo videt.
-> steyr:
tak to uz je trochu postarsi fotka
ale twe, clanek o BMW a oni tam daj fotku skodovky, tomu se rika obrazek k tematu.

-> Nouf: To je nejaky divoky cece. Proc tam mas ctvercovej profil a ne trubicku?
-> Nouf: nieje to moc tenke ?
Usadil jsem vložky do bloku, Očistil útroby motoru a jako bonus jsme konečně udělal pořádnej držák na 70A altík z feldy :-) i s napínákem 

-> Nouf: potom este pridaj dalsie fotky hlavy,pruzin, ventily, klaviaturu , GO sadu atd ...

-> steyr: tiež som sa na to kukal
www.aktuality.sk/clanok/.
../mladik-vzal-na-opravu-a
ut-peniaze-vozidla-neoprav
il?i9=4c88162...
tie auta na fotke su mi nejako povedome
tie auta na fotke su mi nejako povedome

vytlumil predni dvere 

-> FORM: to je tak dycky no, clovek neco shani a pak se najde nekdo kdo rekne "dyt teho mam na pude plnej sklep"
nevadi. Ja jsem si taky myslel, ze to bude halogenka, ale na netu je vsude jen jako zarovka. Nastesti tu moju platila posta, protoze puvodni se dopravou ponekud rozbila, tak to slo z pojistky.

-> FORM: nas predpotopny profak furt zhana ziarovky do meotarov a vzdy sa rozculi az mu nejaka rupne
a my sa tesime ze neni vyuka

-> Klubko_: Jsi se neptal
Čím je plněná netuším, ale vzhledem k výkonu bych čekal plnění nějakým inertním plnynem. Nu pár typů v mnoha kusech by se našlo, nejspíše i ta tvoje.

-> FORM: tyjo, to rikas az ted? 
jen pro upresneni, je to obyc zarovka, ne halogenka

jen pro upresneni, je to obyc zarovka, ne halogenka
Kdyz by někdo chtěl dělat také projektor z meotaru, tak tu mám plonkové LCD s nefunkčním podsvícením. Halogenek do meotaru najdu mnoho :-)
-> Klubko_: Zajimavy projekt, ovsem prikon zarovky je fascinujici :))
-> Nouf: Taky ses pustil do motoru? :) Co to bude, az to bude?
-> ZdenoR: jo, zakoupil LCD specielne pro tento ucel, zakoupil meotrar a ted to jen umravnit, at se to da pouzivat 

-> Klubko_: to jsi rozebral LCD a podsvítil ho meotarem
-> VeTeV: to bych asi nedal. Jen bych se asi vydal cestou novyho zavodaka, nejake za chovale skodne z vrakaca bez papiru a dedove skodovky jako veterana.
-> Bohyn: proste zahodit a konec - je to holt osud