skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> stika87: sem tama kdysi šel,a čuměl sem na to jak puk,sem nevěděl že něco takového v ově je

-> doly120: jjj ;-)
-> stika87: není to v ově? :)
vcera lezenicko na sprvane stene :)
-> FORM: S plastem to nemá nic společného
Malá nápověda je to díl který obsahují dnes všechny přední nápravy osobních vozů a u lepších(výkonějších) vozů i zadní náprava na této zapustce se dělá L i P strana zároven

Malá nápověda je to díl který obsahují dnes všechny přední nápravy osobních vozů a u lepších(výkonějších) vozů i zadní náprava na této zapustce se dělá L i P strana zároven

Tak sem dneska dělal jarní úklid,udělal velkou díru do škůdy a trošku naleštil to svý červený italský 

-> aceboss: Forma pro vstřikování? Dokážu si zhruba představit tvar, ale nějak mě nenapadá, k čemu by výrobky mohly sloužit.
-> matoo: Zde je i protikus
PS:Pro všechny poznáte někdo pro jaký díl může tento přípravek sloužit je to pro osobní vůz jedné německé značky.

PS:Pro všechny poznáte někdo pro jaký díl může tento přípravek sloužit je to pro osobní vůz jedné německé značky.
-> Pavel P, Škodováček Karkůlka2: cekal jsem esi se nekdo chytne
a zareagovali jste spravne 

...barvu pryc. Ku*va fix to je hnus ten prach z toho! A jak me brnely ruky z flexy! Napred ostranovacem nateru sundat co se dalo tu mnou natrnou bilou a puvodni hnedou a pak dobrousit.
-> Klubko_: nějak se ti popletly fotky

-> Klubko_: barvu?..

Prišiel s poobednej a zajtra hurá v plnom nasadení na rannú
-> aceboss: co to bude az to bude z toho vonku?
Udělal zasadní přechod od pouhého programování a simulace do tvorby reálných tvarů a výrobků
Samozdřejmě úplně bez pomoci zkušenějšího to nešlo,ale podařilo se den práce
,ale ty nervy zda to bude OK

-> Radek Retro eLeSo: Jo, myslim že nějakej takovejdle nápis tam je-)
Už jsem mrknul na wikipedii a to auto mi bylo nějak povědomé.. Loni na srazu Classic Sports Car Clubu jsem viděl krátkou verzi a na sprintu to byl fakt rachot...
Pavel P.. 18.04.11 22:03:41 napsal:
→ David29: Caprice
řek bych že i Caprice Classic
→ David29: Caprice

a podařilo se mi po částečnym odvrtání vytočit utrženej šroub držáku motoru u vejfuku
,fakt radost že je venku!!

Ladíme tuníme a projektujeme
jak na strednej
uhol alfa beta … 

-> David29: Caprice

známej mi pučil origo trn škoda na nastavení páček

-> Mr_Kubas: Chevrolet Caprise, víc tak nějak nevim - spíš jsem to už zapoměl
-> David29: Co to bylo za auto? V porovnání s tím Nissanem vypadá fakt obrovsky..
-> Tomas1202: ani

-> havlik: pěkné ! :-)
-> Marťan136LS: Simca
-> havlik: Pěkné vozítko. Co je to vlastně za značku? :-)
-> myschaak AZNP K.Hora: no jistě

-> havlik: Pěkné, pěkné 

-> havlik: čip+vačka+větší turbo udělá hodně)
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : ale jo :) jen těch 34kW je propastně malo
-> havlik: No pěkný... to je kára!
.. vrátil jsem se z poloslužební cesty za kopec ( ochutnávka: goo.gl/9Ufmz ), stavil jsem se mrknout na miláška o ono ejhle! ( zbytek za několik moumentů v kartě .. )
-> OndraST: nemusí
-> Davo: jojo,příště si tě pozvu)
-> OndraST: není
Výměna předního skla na felině, jen se zeptám asi z výroby tam byla v rohu zelená samolepka něco o výfukových plynech S2, je nutné ji tam mít vylepenou ...
Drobet se poničila

Drobet se poničila

-> johaning 18.04.11 19:09:16: 

-> myschaak AZNP K.Hora : když viš jak na to tak je to sranda na zadnim skle jsem to nasazoval pul hodiny a na přednim za 3 min
-> havlik: pjjjekný!
-> havlik: ajo máš recht... maj silnější ty paprsky.

-> Pavel P..: mam jen půjčený a jsou to cromodory
-> havlik: wow 

-> havlik: 

-> havlik: a pak že nemáš kola.... ATS jsou pěkný