skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> Matthes, záškodník z TechWebu 17.04.11 18:23:04: Ses moc rychlej - sem udelal vyrez aby tam bylo neco videt, ta fotka byla moc mala
Je to nemeckej vyrobce VAICO...

Konecne mam bubny s novejma loziskama :) Tohle je prosim lozisko po zhruba 8000km :) Jednou jedinkrat jsem koupil neco neznackovyho a nechal se udindat na to „ze to je bezproblemova znacka“ a takhle to dopadne…
Kurva Venco.
-> Syny: A co to je za vyrobec?
dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 17.04.11 14:59:25 napsal:
Zůčatnil jsem se závodu ve výstupu do 14. patra s dýchacím
přístrojem na zádech na čas.
Sakra ty schody byly pěkně příkrý, už teď mě bolí nohy a co teprv
zítra…
bud rad ze nebyvas na 11stom poschodi

Zůčatnil jsem se závodu ve výstupu do 14. patra s dýchacím
přístrojem na zádech na čas.
Sakra ty schody byly pěkně příkrý, už teď mě bolí nohy a co teprv
zítra…

-> AR166: pod tou kapotou tazko najdes motor :D
-> haso: To já jsem nemohl, to bych si udělal pěknou ostudu před ostatníma hasičema.
Ale s tím vším na sobě a těma těžkýma botama na nohách už byl nahoře problém a zvedat nohy. Jsem rád, že jsem to zvládl a ani čas jsem neměl zavrženíhodný. 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : by som odpadol uz na 6tom 

- Zůčatnil jsem se závodu ve výstupu do 14. patra s dýchacím přístrojem na zádech na čas.
Sakra ty schody byly pěkně příkrý, už teď mě bolí nohy a co teprv zítra...
Sakra ty schody byly pěkně příkrý, už teď mě bolí nohy a co teprv zítra...

-> afro100: Takže jsem se trefil taky 

-> Borin - Král tuzerů: no
-> haso: skoro :) Kremnica ...
-> haso: skoro :) Kremnica ...
-> afro100: ziar nad hronom?
-> afro100: Ze Slovenska...
-> haso: nie.e :D
Dalsi obrazok s jednym miestnym clenom ... :)
Dalsi obrazok s jednym miestnym clenom ... :)
-> afro100: dlazobne kocky jak v stiavnici 

-> Tuner#2: porovnávám na stejnejch gumách, zajížděl jsem ted 500km prevodovku ve 140LS na seriovejch gumach co mam teď na stovce.
-> T: šel bych do 2500
-> T: šel bych do 2500
-> Tony Outland: ja ti neviem ja ostatne karty nesledujem iba par ... a robim iba to co mi treba na aute ...
takze tak, nabuduce brzdy sa chystaju ... len sa musim trocha zorientovat kde mam veci ... 
edit : to vies, slnko svieti ,den je dlhsi , tak co by to nevyuzili na veci co potrebuju robit :)

edit : to vies, slnko svieti ,den je dlhsi , tak co by to nevyuzili na veci co potrebuju robit :)
Tomáššš => no ty sice nee ale kluci tady dělají teď nějak často poloosy , od doby meho incidentu...
tony5.rajce.idnes.cz/Skod a_120L
tony5.rajce.idnes.cz/Skod a_120L
-> afro100: kde si behal ?
-> Tony Outland: ja uz nekupujem ja uz len menim ale nemenim polnapravy atd ... menil som iba loziska,tes. kruzky a napln lebo ako vidis na fotke s tym sa dedalo uz jazdit ... vyhadzovalo to vazelinu ...

Tomáššš => ale copak se děje že všeci teď kupujete/měníte polonapravy a poloosy ??
-> castrol: bolo to tuhe ako slivkovy dzem 

-> Tomáššš: blee

vcera vymena lozisiek, tes. kruzkov samozrejme aj naplne
ale je to hnus 

este vcera sme konecne doskladali jeden z nasich spotrebakov..este par detailov a bude na predaj! komplet vyvereny strieknuty+plyn

-> vhml: : jasný, takže 4p a ATE lepší na běžný provoz? 

-> GRED-Činpokomon :D: -> Zeke-ten šestý: pat a mat

-> Radek Retro eLeSo: Já jsem říkal, že se pradu nikdy nedozvíme... ale výmluva taky pěkná, dobře jsi to vymyslel. 

-> Dale_Estelle: jj ale je to mazec

dneska som ... sa vratil z vcerajsej akcie :D peckaaa ... neplanovane su najlepsie ...
-> Zeke-ten šestý: hodněkrát,a víš že je zase blbě?

-> GRED-Činpokomon :D: a kolikrat si ten volant šteloval....

dnes sme se zekem udělali první sraz našeho forman klubu
a mimo jiný sem nahodil novější volant a jinou hlavu řadičky

-> maca: ale šlo ti to pane jako kdybys na jiné straně nikdy nejezdil

dnes nic zvlastneho par veci pokupil najazdil par stoviek km :D a spravila sa predna naprava konecne
...zatial to ide

...zatial to ide

-> Radek Retro eLeSo: tak sefka ze ano :) musi byt aj taka :) ale ked je clovek takyto , tak s nim problem nebude si myslim :)

-> Tomáššš: dík ale umí bejt taky wostrá

-> Radek Retro eLeSo: to mate riadne vpohode sefku
aj ja chcem taku 

-> Šulda: jo jasně že budu bude se pokračovat ale pomalu za nedlouho budu nechávat pískovat kasly
-> suri: ved ok nezda sa to ale je to praca na pol dna vsak ??
Dnes jsem poprvé řídil praváka,je to nezvyk řadit levou rukou a žádná střecha nevadila výhledu na nebe
+samozřejmě příjemný pokec

-> castrol: toto nebolo o brúsení ale o dotiahnutí 5 a urobení poloos a novom prevodovom oleji , čaká ma ešte tá pumpa a nahodiť plechy pod motor keď nejaké zoženiem
brúsenie sa urobilo popri ale iba tá horšia lavá strana , pravá zase inokedy nestíhal som
brúsenie sa urobilo popri ale iba tá horšia lavá strana , pravá zase inokedy nestíhal som