skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
konečně našel schovaný ložiska a nacpal je do nohavic
-> MOLSO: karburátory jsou zinek :-)
-> Plisek: jako víc rozdělávat nebudeš ?
já si včera vyzvedl vystuženou vlečku a vyměnoval popraskané ropovody když byl někdo blbej a nechal tam přes zimu vodu )
včera som naložil hliník do kufra dnes idem do srotu a pri vychadzani z dvora JEB
chytil som doraz brány
mal by som aj ten znížiť
to znižovanie to je choroba neviem kedy prestať
inak 2 chladiče 2 bloky jeden obal prevodovky a velka krabica plna piestov obalov altikov a karburátorov - 60 Kg *0,90 54 €

mal by som aj ten znížiť
to znižovanie to je choroba neviem kedy prestať

inak 2 chladiče 2 bloky jeden obal prevodovky a velka krabica plna piestov obalov altikov a karburátorov - 60 Kg *0,90 54 €

-> Tommyk: normálne tým dráteným kotúčom do vrtačky , plastizol to berie dobre , lebo flexou sa to zle
-> suri: čím to brousí?
hral som sa s Cliom...
ale vse funguje, tak je fajn

-> Kaprof: U mě má Míra vroubek.
Chtěl po mě ukázku z první pomoci - po mě, kterej se vyhejbá jakkýkoliv komunikaci s veřejnsotí a navíc při všech školení první pomoci jsem chyběl
Chtěl po mě ukázku z první pomoci - po mě, kterej se vyhejbá jakkýkoliv komunikaci s veřejnsotí a navíc při všech školení první pomoci jsem chyběl

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) :
Mirek a jeho porad o policii (jiné složky jsou poneprávu v menšině reportáží) mi pravě z toho důvodu nic neřiká tudiž jsem si s nim nic neŕikal...

-> Kaprof: Tak jsi přivezl myschaakovi novou rezervu?
A copak ti říkal Mirek zajímavýho?

tak udelali asi nič ale stretol som sa s BIGFAVOm konečne aj reálne, bolo fajn
Dneska výlet škodověnkou-první zastavení od přislušníku VB (naprosto v pořadku a s pochvalou
) Pak na mě v Pdy na kruháči vylítla rezerva ze 148čky mixu( Vylétla mu z držaku ale minula) a nakonec potkám na Mekáči toho Lunetica co uvádí 112ku:)))

dokončil opravu bebí takhle musí nějakou chvíli vydržet chystají se další opravy a pak novej celolak
-> castrol: tak v podstate stačilo vymeniť pravý klb ale keď už tak už , brúsil túto moju okolo tlmičov , na tej jeho nie je čo brúsiť
-> suri: takze riadna go uz bola potreba co?a kamarat brusi tu zelenu??
-> castrol: ale ba , chalan ma pozná a vie že chcem veci čo nikdy nikdo nekúpil
ale nie robím takú menšiu go , nové klby poloos , dotiahnutie 5ky v prevodovke , prevodový olej , nové spony a tuk vo vnutorných klboch , a vodnú pumpu novú origo ale to asi za týždeň , plus kamarát brúsi čo vidí
ale nie robím takú menšiu go , nové klby poloos , dotiahnutie 5ky v prevodovke , prevodový olej , nové spony a tuk vo vnutorných klboch , a vodnú pumpu novú origo ale to asi za týždeň , plus kamarát brúsi čo vidí
-> suri: nebudu chapat co po nich chces
-> castrol: asi to dám pod lis , nemal sa kamarát s tou brúskou tak činiť , ale nie asi objednám zo škodovky novú kasňu , ako na mňa budú pozerať :-)
-> suri: generalka alebo vrakac 

Rozobral pol felicie ....
-> Arnold: tak tak 

-> castrol: naba na volant??? 

-> alpin: si blizko -> MOLSO:

-> alpin: to uz mohol dat kolečko z radiatora :D
-> castrol: športový volant s malím priemerom
-> afro100: No však u mě to spíš než šikovnost byla náhoda jaxviň 

Nachystal piťasa na zítřejší první závod sezóny
Těším se jak malé děcko...

přivezl jsem si věci z písku, teď se najím a pujdu do garáže :)
-> Don_pepe: taky tu jeden mam ... pred rozborkou len kravil, po tom ako som ho poskladal uz nejde ...
To by člověk nevěřil o co to auto líp jede, když rozdělá a vyčistí karbec... A já sem už vůbec nevěřil, že to ještě někdy pojede, když sem se do toho pustil 

A to byste nevěřili, co tam padlo jak prdel na hrnec-)) Podle krytky nahoře poznáte...
Inovoval jsem na japoncovi vyhnilý osvětlení SPZ - to nahoře je původní
-> minno: no to asi nie, skorej to vidim na to ze mlada nieje schopna notas vypnut a odpojit od siete ked s nim nepracuje (v noci, ked ide do prace atd) takze proste chudak bezi 24/7/365 a to sa niekde prejavit muselo
Matthes, záškodník z TechWebu 15.04.11 11:03:52 napsal:
→ darklord: Asi to delaj schvalne, aby to shorelo a koupil
sis novy.implementované kurvítko?
→ darklord: Asi to delaj schvalne, aby to shorelo a koupil
sis novy.implementované kurvítko?

darklord 15.04.11 11:28:12 napsal:
Fujitsu-Siemens
o boha :D
Fujitsu-Siemens
o boha :D
-> MOLSO: nie bohuzial moja mlada normalnu znacku kupit nevie, ja s nicim od HP nemam najmensi problem... Fujitsu-Siemens
-> darklord: ten notas nebolo to nahodou HPčko ?
Umyl jsem motor,opláchnul karoserii a vyluxoval interier+dofoukal pneu a kontrola osvětlení vozu

-> darklord: Asi to delaj schvalne, aby to shorelo a koupil sis novy.
-> minno: je rozdiel na to srat a nemoct na to sahnut... Inak som vcera cistil notas mladej, ktora nevie pochopit ze jej notas je nahovno ked ho ma nonstop na jednom mieste rok zapnuty(!nonstop!) a na adapteri (predpokladam ze baterka KO). Notas furt mrzol, padal, vo videu sa robili nepekne artefakty, vetrak na plne pecky. A tak som zistil ze ten co to projektoval musel byt dobry blbec, kedze notas pravidelne vysavam som pocital ze bude KO vetrak. A ono prd, za vetrakom v rebrach ktore nieje normalne vidiet bolo tolko prachu ze som sa nestacil divit. A ked sa k tomu este prida absolutne vyschnuta pasta na procaku a chipsete tak je pohroma jasna. Po vycisteni a aplikacii novej pasty je notas az podozrivo tichy, rychlejsi a video bez sekania 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: hej sranda
aspoň trochu oživenie dňa v práci
-> darklord: no práveže ja som na ten comp tiež prdel a ventilátor na procáku už tiež točil naplno aby to uchladil skrz tie kilá prachu
a kolega mi minule akurát vravel, že by som si ho už aj mohol povysávať a ja mu vravím, že načo, počkám kým mi odíde a potom budem mať aspoň nový
A dnes po otvorení tam už boli teda pekné prašné koberce

-> darklord: no práveže ja som na ten comp tiež prdel a ventilátor na procáku už tiež točil naplno aby to uchladil skrz tie kilá prachu

-> minno: vy si to aspon mozete opravit sami, co ja by som za tu moznost dal. My nemozeme ani oddeklovat a povysavat prach. Takze tu mame 10 PC s vetrakmi na plne pecky ktore sa nonstop restartuju, mrznu len preto ze to nikto od vyroby nevycistil.
-> minno: Ja takle opravil jednu zakladni desku
Je to zajimave no, takova prasarna trochu.

Dnes ráno prídem do práce, zapnem monitor a tma. Vypnem PC, zapnem ho nanovo a len pipipipi. Pozriem dovnútra, zadretý ventilátor na grafickej karte. Grafika v riti. Skúšam tam iné grafiky čo sme mali na firme a ani jedna nič
Nakoniec sme našli nejakú staršiu kartu ale tiež pokazenú, vyfučaných 5 kondenzátorov na nej. Kolega mi dáva do ruky 5 nových kondíkov, spájkovačku a hraj sa
Kondíky som vymenil, PC zapnem a grafika funguje

-> castrol: veru ! a peknym mottom sa riadi
edit : teda oblubeny vyrok : človek musí mať túžbu a odvahu aby mohol výťaziť (james matiz)

edit : teda oblubeny vyrok : človek musí mať túžbu a odvahu aby mohol výťaziť (james matiz)