skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> Tomáššš: Chcete-li tuto stránku zobrazit, musíte se přihlásit.
-> Tomáššš: odvaha chlapcovi nechyba 

neviem sa doklikat konca !!!
neviem kto to je ale predvadza doslova umelecke dielo
www.facebook.com/album.ph p?fbid=16438...

neviem kto to je ale predvadza doslova umelecke dielo

www.facebook.com/album.ph p?fbid=16438...
-> Eidy: -> Tomáššš: -> Klubko_: no chlapi je to otázka peněz. toto auto je kompletně vyvarené podlaha je o.k. ale je tu motor 1,6 felicie, který bohužel osm let nebyl startovaný. je tu nová elektrina voda a prevodovka je čtyrka ale upravená na sprinty.takže mám čas do konce měsíce,abych se rozhodl. nemá někdo s vás o rsce nějaké informace?

-> mark: jaky je u toho ale?
-> mark: ake ale ale ? co sa ti na tom nezda ? 

-> mark: Kde, jakej stav, výbava, motor, za kolik atd.?
Tak jsem dneska byl obhlídnout možná nový prírustek do garáže, ale nějak se nedokážu rozhodnout.
Cena by byla docela zajimavá ale ale.....

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : no tak ale 100E na den takže v klidu,pořád lepší jak na to dřít u nás
-> Mantrabeach: To máš docela krátký, ale alespoň něco.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 14.04.11 09:17:14: jo regály dělám,v pondělí budu končit a asi v úterý budu doma
-> castrol: nepotrebujem mat respect ide tu o funkcnost podla mna hlavne

-> Matthes, záškodník z TechWebu: napravy budu cierno oranzove takze takto som to ani nie ja ale otec povedal aby som to spravil takto
-> Michal N 283: hej hej u nas som to kupil

-> matusko: tie prepojovacie trubky si kúpil u nás alebo z CZ?
-> Matthes, záškodník z TechWebu: a mozno aj +15 podla odtienu
-> matusko: Kdybys to udelal cerveny, tak mas +10 RESPECT.
tak zlozene a pripravene do auta...farba nieje 100% ale ide hlavne o funkcnost a je tam vsetko nove takze mne to staci

-> Zeke-ten šestý: to co vidíš tak za 800kč bez účtu,ROGI Vestec,v pátek přivez dneska(čtvrtek) vyzved..........
-> Radek Retro eLeSo: muzu vedet kde a za kolik písek + komax? :)
-> Tom.t - malej ale vychcanej překupníček: ked to je OK tak to je OK a nebudem sa to bat povedat nie ? 

dneska vyzved věci z písku a komaxu,už jen dodělat skoro připravený nohavice a složit

-> MOLSO: gratulujem, si asi prvý kto sa nebál napisať že je niečo ok
ak by niekto chcel, jedna fabia po havárke mi tam teraz leží - prasknutý blok pri vodnej pumpe od nárazu

ak by niekto chcel, jedna fabia po havárke mi tam teraz leží - prasknutý blok pri vodnej pumpe od nárazu
-> MOLSO: :-)
-> suri: jj
dokonca od toma t
a jak sa vsetci bili do prs ze bude napicu a neviem co
motor v lepsom stave som nazivo este nevidel

motor v lepsom stave som nazivo este nevidel
-> MOLSO: nový motor no
-> MOLSO: to už celkom ujde

-> minno: a to je tlak jak sviňa 

-> MOLSO: to je dokopy 60
Meral som tlaky kompresné
15 15 15 15
co dodat 

Jsem dnes vyndal sedačky kvuli novejm potahům. Trošku se mi tam nashromáždilo bordelu. Je to spotřebák.
-> Klubko_: -> afro100: -> 1560:

-> havlik:

-> Jozka: já k tomu návod neměl a v autě to bylo v době mojí koupě takhle:D
-> havlik: No nevím, podle nařízení vlády č. 178/2001 Sb., se mají stroje a zařízení používat k účelu a způsobem, jaký stanovil výrobce..
.

-> Jozka: aha no mam to na řadičku a nevadí mi to:D
-> Matsoft: Nebyl to náhodou čert,ten kámoš tvořitel?
-> havlik: Tos měl na tunelu nasazený obráceně, oko na zajíce patří pod palubku
.

-> Pavel P..: Tak možná to strýko demontoval.. I když ono stačí ty nožky odehnout, aby pásly na novější tunel.. pak se liší jen tím plastem (starší = bílej). Ale absenci plastu se nedivím, byl už tehdy supereko, plně odbouratelnej..

-> havlik: nevim k čemu to bylo.... já to při první příležitosti vyhodil

-> Pavel P..: držák nápojů? já to mam navlíklý na řadičce:D v Litru a kolikrat to zachranilo aby nepadla za jizdy
-> Jozka: já měl taky s tim držákem nápojů a bez dna

-> Pavel P..: Tenhle je z MB - viz nerozhozený nožičky, pro kila byl stejnej, pro řadu 105/120 už neměl "držák nápojů" - alespoň ten, co mám ze 77 užovky, tento vynález (celkem k ničemu) už postrádá..
Měls na dně bílej plast se skoro rovným dnem, nebo průsvitnej, dělenej jako na nějaký miňonky..
Měls na dně bílej plast se skoro rovným dnem, nebo průsvitnej, dělenej jako na nějaký miňonky..
-> VeTeV: aha to bude on

-> Pavel P..: jeden si me dal a mati do nej dava nejaky kraviny an zahrade
-> Jozka: takovej košík jsem měl ve 105S.. možná ho ještě někde mám

-> DEKODOVAC: 850 Kč.. ale nevážil jsem to a už nezvážím.. zde část dvě, zbytek už jsem na hromadě nefotil..
-> Jozka 14.04.11 12:09:09: krasna ta zinkova sotolina co ta to stalo taka kopa