skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
Chtěl jsem napsat včera, ale třídění dílů ze zinkovny jsem vlastně přerušil až v 01:45.. Zde asi polovina drobotě.. Dále tedy i včerejší nákup a Před.. bez Po.
-> zidlik: A to má zadní kola do V jak prázdná Tatra. 

Proběhla výměna oleje,ten byl snad stoletý

to i muj žlutej spotřebák umí víc

Muj boze, nejenom ze se ztrapnuji pred jinymi lidmi, ale jeste se u toho nechaji i natocit ... hanbou bych se propadl delat machry a mit hajzl na chodbe (otevreny diferak)

-> Klubko_: kolega z nickom najmenej vykonnej triedy u 742 ...
jooo holt 110kW a lahky zadok ... ma to auto silu no :)
jooo holt 110kW a lahky zadok ... ma to auto silu no :)
dobrej koment te holky co to toci
-> afro100: kterej?

-> afro100: kterej?
-> afro100:
Jo, přesně ten.
Jo, přesně ten.
-> Klubko_: myslim ze jeden nas kolega s bmw e36 coupe :D:D
1560 13.04.11 21:49:13 napsal:
Na tohle muselo padnout mnoho mozkových závitů… No on se autor přizná,
až se tu objeví

tady to máš live
http://www.youtube.com/wa tch?v=gT6ErvXmdd0
Na tohle muselo padnout mnoho mozkových závitů… No on se autor přizná,
až se tu objeví

tady to máš live

http://www.youtube.com/wa tch?v=gT6ErvXmdd0
-> 1560: kdo to tam namaloval?
-> Mantrabeach: A co tam budeš dělat, zase regály nebo něco jinýho?
-> iDawe: buď,uvidíš sám že to bude o hodně lepší
Jinak sem právě přijel do Belgie,no cesta hrůza,na zadním sedadle meganu 10hodin:D

Jinak sem právě přijel do Belgie,no cesta hrůza,na zadním sedadle meganu 10hodin:D
-> alpin: uz tak drzi 2 mesice...
-> Matsoft: ľudová tvorba.. počkaj až nájdeš tu telku ležať na zemi 

-> Matsoft: zabudol som dat smajla 

-> castrol: proc? je to skvele funkcni.... puvodni zamer to plni vyborne
-> Matsoft: tak to je des

Ne ja, ne dnes.. ale kamos udelal pekny polohovatelny drzak na lcd televizi - aneb skoda dily se pouziji vsude 

-> doly120: nebudem zasírat,na to jsou jiná místa...psal jsem už dole že ti to neberu a že každej to dělá po svém :-) takže já jsem chtěl poradit a tím končím :-)
-> skodovak: To vím,já neříkám,že nevědí co dělají :)
Já jen říkám,co se dělá u nás,je tam určitě jiný postup,než na autě na běžné ježdění
Já jen říkám,co se dělá u nás,je tam určitě jiný postup,než na autě na běžné ježdění

-> doly120: Mimo jiné vidíš že nejsem sám kdo to píše.A Honza s Káčou určitě vědí co dělají,jako ne zrovna hodně lidí..

Na tohle muselo padnout mnoho mozkových závitů... No on se autor přizná, až se tu objeví

-> doly120: jo v poho jak řikám..Každopádně u dvousložek už jsme zase jinde..a o vrstvě to taky určitě je...Jediný co maximálně někdy skousnu,ale ne na vlasák je plnič na holim plechu ve vrstvičce poprachu dá se říct..a to na něčem co déle stojí bylo to vzaté na plech a podobně tak aby to nerezlo...plnič je samozáklad takže ok...základ používám na spodky lemy zevnitř a podobně pod lak (tmel,barvu)skoro nikdy..
-> Radek Retro eLeSo: hm jejich boj:) aspon neco na tom autu musí být pořádné

-> havlik: jo toho sem si všim taky,já se smál že maj požadavek na sílu matroše

-> skodovak: Je pravda,že reaktivní základ je uplně něco jiného,než sitentika,a taky,se na to nedává bůhvijaká vrstva. Celé auto se nastříká,přebrousí,a pak se to tmelí. A nejsou to žádné malé vrstvy tmelu..
Ale vím,že se tam opravoval nějaký nový hyundai a stříkali to nějakou dvojsložkovou základní barvou.. Já kitoval zadní měněné lemy na feldě,a jen jsem to obrousil,a hned sem na to dával tmel...
Ale vím,že se tam opravoval nějaký nový hyundai a stříkali to nějakou dvojsložkovou základní barvou.. Já kitoval zadní měněné lemy na feldě,a jen jsem to obrousil,a hned sem na to dával tmel...
-> Radek Retro eLeSo: no ona i ta druha strana manžety je připravena na tu pružinu ale davaj k tomu normálně tu stahovací pásku
-> havlik: zřejmě slušnej oddíl,žabožrouti maj asi spešl požadavky ve výrobě

-> Radek Retro eLeSo: jo vypadá to že to nespasdne:) a hlavne cela ta manzeta je asi tak dvakrat silnejsi nežli ty co sem sundaval
-> havlik: tak to je cajk,myslim že to bude ok

-> doly120: pokud vám to drží a je to ověřené léty tak je to v pořádku,každej má jiné způsoby...ale jak jsme zde několikrát zmínily nepatláte to sintetikou...
Asi bych to nehrotil,každej ať si z toho vybere svoji cestu..
Asi bych to nehrotil,každej ať si z toho vybere svoji cestu..

-> Bucin: to si myslíš jo?...a že vyjeťák je kyselej ti neříká nic?...nehledě na řidkost která ti na tom ani nepřilne a steče dolů?..
150kč za resistin už tě asi nepo...když ho naředíš máš z něj skoro dva litry a pořád to funguje..jinak je to zbytečná práce toto...
Ten antirezin jak řikáš ten bych dal maximálně do těch svárů a nikam jinam...
150kč za resistin už tě asi nepo...když ho naředíš máš z něj skoro dva litry a pořád to funguje..jinak je to zbytečná práce toto...
Ten antirezin jak řikáš ten bych dal maximálně do těch svárů a nikam jinam...
-> Radek Retro eLeSo: jo jo jako prdel na hrnec snad to bude držet:) vypadá to že to bude OK
-> Apple STS Chvojkovice-Brod 13.04.11 21:28:04: tak děláme asi něco blbě no..
-> skodovak: takže to pořádně napajcuju rezistinem nechám zaschnout pak bemu 50ku smirek a vlákno na holou a až to bude zvenku hotový tak do tý dutiny nacákám vyjeťák a rez se mne vyhne obloukem 

-> havlik 13.04.11 18:40:49: ááá,žabožroutí manžety

jinak sedly v poho??

jinak sedly v poho??
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: dík :-)
-> skodovak: přesně jsi to popsal, kdo nevěří at si to zkusí, jak reaguje tmel se základovkou
skodovak 13.04.11 21:25:56 napsal:
→ Bucin:
sváry stejně musíš zevnitř poblít
resistinem,jinak seš zachvilku v háji..
Souhlasím,korodovat ti to bude hlavně zevnitř,když budeš mít dutiny suché
→ Bucin:
sváry stejně musíš zevnitř poblít
resistinem,jinak seš zachvilku v háji..
Souhlasím,korodovat ti to bude hlavně zevnitř,když budeš mít dutiny suché
-> doly120: ty třeba ne...
-> Bucin: Mezi plechy možná,pod tmel nic za tim si stojím..ale tvoje volba...sváry stejně musíš zevnitř poblít resistinem,jinak seš zachvilku v háji..
-> skodovak: Já tady nemluvím o sitentice..
-> doly120: brát ti to nebudu,ale koho znám ten nic nedává a to mluvim o lakýrnících..samozřejmě že jde hodně i o barvu,ale na klasickou sintetiku a podobný věci bych to prostě nedal! nikdy ti to nebude držet líp než na čistém zdrsněném plechu..
-> skodovak: tak na holej plech chci dát minimálně antirezin aby to zateklo i mezi plechy
-> skodovak: Když to zdrsníš,a odmstíš,tak by se to loupat nemělo... Kdyby to bylo tak špatné,tak proč by se zakladovali holé kastle tatrovek? (stříká se to reaktivním základem)pak se to lehce přebrousí,a na to se dává tmel...
-> doly120: to vim že je na zahlazení a ne tvarování už jsem ji s tim tak koupil
-> doly120: bych si troufnul říct že nejde o paštikovinu,ale o přilnutí tmelu k plechu..na barvě kor ne na základu to moc držet nebude,větší vrstva o to hůř..odloupne se pak barva i s tmelem...nehledě na to že na tmelu ani pod ním ti nemá co reznout...pokud je ošetřen alespoň plničem
-> Bucin: Bílej tmel je jen na pory..
-> Šulda: to jo ale rozdíl je suchej a vytvdlej
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: na redkiky byl tmel na plechu a ten praskl a loupal se, ale zase pravda že to byl jen bílej v 5mm vrstvě a nebyl použitej vláknovej.
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: na redkiky byl tmel na plechu a ten praskl a loupal se, ale zase pravda že to byl jen bílej v 5mm vrstvě a nebyl použitej vláknovej.