skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> castrol: Děkuji pane 

-> Jindas: pekne
-> Klubko_: o olejovém čerpadle mi ani nemluv... Letí velkým obloukem do šrotu.. Díky tomu ten motor zařval... Jak to má zatracený oilmaster přimazávání, tak čerpadlo se rozhodlo že nebude spolupracovat... Tudíž motor nebyl mazán... Ponaučení pro příště: čerpadlo vyřadit a mazat směsí jako fichtla... Jinak překvapilo mě že ojnice například pasuje z yamahy rd250/350, pist z yamahy dt125lc... A to je to motor z prakticky z elefantu... Kdyby to byl vodník, tak je z mita atd... Prostě se to liší jen způsobem chlazení, karburací a tím jestli to má nebo nemá přívěru... Tenhle je nejslabší verze bez přívěry, malou karburací, tudíž má jen 13kw... Ale na to ježdění to stačí až kam... Tak doufám že mi vydrží teď déle.. Už totiž byl jednou dělanej... Akorát tenkrát pouze vršek... A nechalo se čerpadlo... Po první opravě vydržel ani ne 250km... Nyní je kompletně udělanej a bude jezdit přímo na směs, tak snad něco vydrží...
-> M@rtin: Pěkný, co je to za podvozek? Taky mám placku, ale sériový TT-01T od Tamyie.
-> Hurdis: Je to pro pistuu.
-> DEKODOVAC: Je to vyrobený podle originál plechu, nevím jak víc to popsat. Kdo umí laminovat tak pochopí.
-> Hurdis: Je to pro pistuu.
-> DEKODOVAC: Je to vyrobený podle originál plechu, nevím jak víc to popsat. Kdo umí laminovat tak pochopí.
-> Jindas: já právě radši menší obsahy.. Ty velké motorky mě nějak neberou.. Na velké a výkonné motorce jezdí každý a to prostě není žádná frajeřina. Ale kdo umí slušně jezdit s malým objemem,to je podle mě frajer... A spotřebu sem ještě ani nezkoumal. Ono na závodech se na to ani nehraje:)
-> dakar.cz: -> dakar.cz: Super :) jenže jsou to malý obsahy.... ale ta spotřeba mě prostě stále láká ... jinak přez 3 litry jsem se ještě nedostal a to jsem jí nešetříl....
-> Klubko_: tak ta XL je parádní.. Prostě staré endura mají něco do sebe.
-> Jindas: taky hezké. Pár roků zpátky jsem koupil cagivu elefant 125,taky pěkná. Motor jel jak prase,mělo to něco kolem 25 koní.. Ale ani sem ju nestihl dodělat,protože sem začal jezdit na pitbiku a to mě prostě vzalo víc..
-> Jindas, dakar.cz: tuhle mame na papirech www.motorcyclenews.com/up
load/.../002MXLR11998SBA-0
1.jpg
a tuhle bez pejpru na cross po lese.
www.motorbikes.be/motorbi ke/.../index.jpg
a tuhle bez pejpru na cross po lese.
www.motorbikes.be/motorbi ke/.../index.jpg
-> dakar.cz: jj, vzhled a jizdni vlastnosti supr. Nekdy by bodlo par ccm navic. XL se delaly 200ccm
-> Klubko_: hej,pro 125 XL mám fakt slabost. To sou snad nejhezčí motorky. S nejlepším obsahem:)
-> Bagrr- máma mele Emu, Jindas: a ja s tatou v tydnu slozil motor Honda XLR 125. To se nam to tady hezky seslo
puvodni motor mel vylamanou petku, tak jsme sehnali druhy kartery s vnitrkem, ale bez valce hlavy, pistu. Kdyz jsme to nastartovali, zdalo se nam, ze nejak piska. No just! nejelo olejovy cerpadlo. Takze cerpadlo z naseho puvodniho motoru a uz vrci.

-> doly120 08.04.11 21:49:57: Ze nemas brat droby, resp halucinogeny

-> Bagrr- máma mele Emu: Super, já se teď laboruju v Hondě XLR 125 R.... no už to není fekál ... 

-> Hurdis: Nechápu,co tím myslíš...
Tak skládáme pidimotor... 125 cagiva roadster... Nově udělaná klika, nová ojnice, nový pist, vybrus, ložiska atd... Prostě generálka...
-> myschaak AZNP K.Hora 08.04.11 21:23:09: Ty voe,sem na to čuměl,a prvni si myslel,že je to postavěné s lega

Hurdis 08.04.11 21:24:18 napsal:
→ myschaak AZNP K.Hora: Tenhle kompresor stlačuje bukvice do kostek, ne? To jsou barvy.

→ myschaak AZNP K.Hora: Tenhle kompresor stlačuje bukvice do kostek, ne? To jsou barvy.

-> Hurdis:

-> Hurdis: Myslis syndrom padani zo stolicky? 

-> myschaak AZNP K.Hora: No ty wole, chytám Molsův syndrom. Tenhle kompresor stlačuje bukvice do kostek, ne? To jsou barvy.
-> myschaak AZNP K.Hora: Však máš MPi - Mega Píst injection, ne?
-> Hurdis: jojo přálo, až na ten vichr... ale jinak fajn

-> Hurdis: jojo,větší vrtání i zdvih

-> myschaak AZNP K.Hora: Další baníkovec? Děláte výbrus na Fabii?
-> Vojtisek: nějakej fechtl tam píše
-> Pavel P..: jojo...nechtěl jsem ale zas jsem našel lidi který jsem neviděl i deset,patnáct let...
-> Pavel P..: jojo...nechtěl jsem ale zas jsem našel lidi který jsem neviděl i deset,patnáct let...
-> Pavel P..: Alespoň přálo počasí, když jsme tuhle prácičku prováděli s kamarádem před lety první týden v lednu na parkovišti, museli jsme každou půl hodinu zpátky na kolej hodit pracky pod teplou vodu. Vrátná asi vzpomínala na starýho a jeho prostatu. Když my jsme s tím ale fakt chtěli jet i přes -20°C domů.
.

-> myschaak AZNP K.Hora: ty už si taky na fejsbůku

-> Vojtisek: si mi to vytrhol z klavesnice.. až na ten typ loko... 

-> myschaak AZNP K.Hora: to je z nějake lokomotivy, ne? K 6 S 310 DR?
Já se dneska celý odpoledne sral z brzdama na feldě... zjistil jsme že příčina zaseknutí a uvaření brzdofky byla nejspíš zatuhlý pístek a zaseklý destičky, vodící čepy jsou v pořádku namazaný a s neporušenýma manžetkama. Takže jsem pístek rozhýbal, brzdiče opucoval a odvzdušnil tak nějak lehce, to samé na druhém brzdiči a vzadu jsme sundal bubeny a zjistil jsem že komplet zadní brzdy někdy už nedávno dělal a je tam vše nové, takže jen jsem je dotáhnul a rovnou obul letní kolesa.
Foto nemám, neb jsem skončil už za tmy.
Foto nemám, neb jsem skončil už za tmy.
-> Eidy 08.04.11 19:06:12: tak to je nadhera ako sa da taki dekel nad prevodovku vyrobit vies prezradit recept

-> myschaak AZNP K.Hora: Ten člověk ale musí mít ukrutnou sílu.
přešel jsem z elektriky na brzdy....rozchodil jsem prasátka,opucoval.odrbal,
jedno lano,jeden kus samostavu.....zejtra koupit pár věcí a jde se na předek
-> Hurdis: No, ja som totiz prednedavnom lovil kryt namiesto stavajuceho do kilka - dopadlo to tak, ze som ho splasil v jednej uzovke co sla do srotu s pocitom vyhry, ze az na prelisy bude rovnaky a prd ... je kratsi tak o 1 - 1,5 cm odhadom ...
-> afro100: Aniž bych chtěl zachraňovat situaci, přemýšlel jsem nad tím. A měl bych to vědět, nejen kvůli tomu, že jsem ty auta měl/mám, ale i ty ocelové kryty z různých modelů někde válím pod regálem. Ale vážně nemám tušení jak moc je rozměr odlišný. Díky.
Takže to bude pro Mr.T?
Takže to bude pro Mr.T?