skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : nene,ještě jsem dával šusplechy,měnil hadičky na benzín,pak z toho kape ještě voda ale už se stmívalo tak jsem to zapích...
-> myschaak AZNP K.Hora: No tak sláva... už jsi to byl trošku projet? 

-> Z.Korky: nadhera
Ty kočky tomu snad rozumněj víc než mi
Nám tam taky lezl pořád mezi rukama 

Ještě mě čeká poslední.18ky.Přiložený ke škůdce vypadaj jak kola na trakař.Ale ty lodi vypadaj dobře.
-> stika87: no něco málo se děje:)
dneska jsem to prvnš nastartoval,chytlo to na drcnutí,interiér skoro doskládanej,pak jsem dojel pro nějaký díly co chyběli....nandaný šusplechy,nalitá voda-ještě někde kape,nandaný kapoty....snad to přes tejden stihnu dodělat a v sobotu hurá na stk

-> stika87 10.04.11 19:50:53: Citis kone?

-> havlik: To je normalni, me to jen jednou po slozeni chytlo na prvni pokus. Jinak sme to vzdy uchcali nebo neco...
Ale na roztazeni, to je divny...

-> havlik: vau tady se neco deje ? :)
-> J3STER: proč?
No moc sem toho neudělal, pak sem zbytek dne skladal Simcu a vysledek je všechno v kupě akorat to nestartuje a na roztažení nechce chytnout
-> castrol: nie to sa nevyplatí , nahováram majiteľa nech to dá dokopy a nepredáva , žere to trošku olej , a lemy a piate vrata a blatníky kvetnú
-> Jumbo:
pekne

-> suri: tiez komplet go ??
-> castrol: mňa jeden Motronic asi čaká na opravu
-> suri: povodni je v dobrej kondicii bud si ho necham alebo pojde do sveta este neviem
-> castrol: a čože pôvodný dosluhuje či to len tak?
-> suri: motor do feli
-> castrol: čo to bude zač? -> Jumbo: pekná práca
Tak jsem to pořádně provařil a začíná to vypadat dobře...
-> Matthes, záškodník z TechWebu: tak to potom by som už tú vaňu nesundával
-> m8rinek: vymazlene ero 

-> J3STER: www.skoda110r.eu/?page=pr
axe...
-> m8rinek: Založ kartu.

Dnes jsem přítelkyni vrátil rodičům. Trochu to bolí, ale Škodovky to přežily bez újmy a zůstanou mi obě. Za čas nějakou ulovím jinou, lepší. Třeba na Rapida.

-> m8rinek 10.04.11 15:55:13: Pěkný černý plecháče.

-> suri: A prask dira v podbehu 

-> Tommyk: klacík a zaprieť o podbeh a trhnúť volantom
vimnenil tesneni pod hlavou a olej kterj mnel najeto asi 10 km těsneni tež
-> suri: to určitě
nakonec jsem tam dorazil, vyzkoušel naroubovat brz. hadičku do díry od snímače tlak. oleje (drží)
, pak jsem to zvednul a to bylo pro dnešek vše
pokračování příště, možná zítra
joa vyzkoušel sem si novou golu a paráda :-) žádnej omrd jak předtim s 5kou imbuskem povolovat vanu..
a nejde mi zaboha sundat kolo PP.. mlatim do toho kladivem, kopu do toho.. a nic, zkousel sem odrezovaci sprej a taky prd. nejakej figl?

nakonec jsem tam dorazil, vyzkoušel naroubovat brz. hadičku do díry od snímače tlak. oleje (drží)

joa vyzkoušel sem si novou golu a paráda :-) žádnej omrd jak předtim s 5kou imbuskem povolovat vanu..

a nejde mi zaboha sundat kolo PP.. mlatim do toho kladivem, kopu do toho.. a nic, zkousel sem odrezovaci sprej a taky prd. nejakej figl?
-> VeTeV: budou proužky ;)
-> Nwkt: ne led ventilkama 

-> VeTeV: Světlem na navádění letadel? 

-> m8rinek: ty cely cerny kola jsou divny - necim to prosvetli
-> m8rinek: To už je na GO 

-> Syny: jo paci a uz som ju aj daval co ted prave poslouchate ze music
-> MOLSO: ale je to zliatina zinku..
kolko tam mate za kg hliniku?
kolko tam mate za kg hliniku?
-> Gryzly: u nas to beru ako hlinik 

-> MOLSO: Karburátory jsou ale ze slitiny zinku. Až Lekr byl hliníkový.
Rozobral som asi 12 alternátorov, 7 štartérov a 9 karburátorov na hlinik
aj tak to len zavadzia a nikdy sa to nepoužije.

-> Tommyk: vždy lepšie ako na chodníku
-> VeTeV: nojo no, stalo se... ale to zvládnem a pojede se dál
karosařinu si sám dělat nebudu, to nechám na klempířovi, takze aspon nejakej cas na opravu tim odpada