skoda.virt.cz
odkaz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> jarda.u1: aj minule mal takto foto ked robil na uzovke
-> maca: -> castrol: vzdyt ja vim,ja jen ze je na fotce kousek ouzovky a cela fabka 

-> Tuner#2: Este tam jedna vystuha chyba, palic alebo ja spravil chybu v kotovani tak boli vyrobene zmetky :) este tu a ide sa na komaxid a sup do auta.. konecne uz..
-> jarda.u1: na ouze
-> jarda.u1:
na užovce

-> pistaa 05.04.11 14:38:14: LOL, ale pěkná práce pane 

-> maca: na fabce snad?

- Tak před chvílí u nás v ulici projíždělo auto Google Street View.
To jsem zvědav, za jak dlouho se to objeví na Google mapách... asi za hooodně dlouho.

To jsem zvědav, za jak dlouho se to objeví na Google mapách... asi za hooodně dlouho.
-> Syny: Já áčka ani neměl, zato od včera mám slušný véčka

-> m8rinek: nejsou zplesnively oni jen tak vypadaj, ale tak nový taky nejsou
-> Fén: vyřazený, když nejde, tak se vyřadí, když jich je pakl daj se elektrikářoj a on jich vrátí půlku opravenejch ;). Na co tolik prodlužek je odpověďčástečně zde
-> Fén: má elektro mobil tak aby dojel aspoň do jednoty pro rohlíky
-> Nwkt: Tovis, ona je ma sama od sebe a ted za ni bylo jeste 280kg (+ 300kg vozejk) nalozenych prevazne pred napravou voziku - tedy na kouli :)
-> afro100: no ma asi neco malo pres 3 metry :)
-> afro100: no ma asi neco malo pres 3 metry :)
-> m8rinek: K čemu tolik prodlužek? :o)
-> m8rinek: tyjo ... pecká
zápočet na 38/40 

zebytobylo komplet? Ještě zbývají doprcávky co se budou řešit za provozu.... Víc na webu ;)
-> Syny: Takový áčka tunérský na 125 

-> Syny: tyjo ta karka je vacsia nez to auto :D:D
Sice fotka z vikendu, ale snad neva :) Rozlouceni s posledni plecharinou ze Svetlusky...
-> Star LC20: nejsou to Webery. Těžké to je, ale vážit se mi to nechce...
-> havlik: nemáš ty Orta nějaký zaplesnivělý? Co je alespoň vyvařit? Aby sis nezadělal na starosti... Btw. punčocha je nesmysl, zaděláš si akorát na destrukci proletivším kamínkem. Když už tak čajítko, ale jen pro pohyb na okruhu, na silnici jedině nějakou filtrační vložku...
-> havlik: nemáš ty Orta nějaký zaplesnivělý? Co je alespoň vyvařit? Aby sis nezadělal na starosti... Btw. punčocha je nesmysl, zaděláš si akorát na destrukci proletivším kamínkem. Když už tak čajítko, ale jen pro pohyb na okruhu, na silnici jedině nějakou filtrační vložku...
-> havlik: V pohodě, já jen, že je to spousta masa. Ale pecka...sálá z toho respekt. 

-> Star LC20: dost:D ale nemam baterku do váhy abych ti to zvážil:)
-> havlik: neco bys tam mel dat,uz si tam nekteri ptaci chtej delat hnizdo 

-> havlik: takhle na Té fotce to vypadá tak mohutně...kolik tak můžou ty Webery s parožím vážit ?
-> jarda.u1: urcite ceka jeste na nejaky veci do motoru

-> jarda.u1: nevim uvidíme:) možná punčocha
-> havlik: na trumpetky prijdou sitka,nebo to bude takhle?
-> havlik: díky, ale nemám zájem 

-> Tommyk: bude za 500kč 5minutová jízda na srazech
-> jarda.u1: no už chybí jen ty matky nemůžu najít nějaký schopný asi budu muset koupit nový
-> havlik: tam strčíš ptáka a ono ti to vykouří :D navíc výhodné balení, můžeš přibalit 3 kamarády

-> havlik: hlavne utahni tu palici,nez tomu nalozis 

-> havlik: mels i udelat ruzne velike otvory - na kalibraci pipisku na sraze nemuzes mit vsechny stejne veliky - to nejde 

-> havlik: nebo pisoare

-> matoo: to je nějekej ten blowjob ventil ne?
-> havlik: Ty jooo krása

-> havlik: naco ti su styri klaksony?
a este k tomu na motore

-> havlik: hmm,tyhle asi vic 

-> havlik 04.04.11 20:30:50: ty budou hladovy
www.cvaknito.eu/fotoalbum /.../hladove-krky.jpg.-.ht ml

www.cvaknito.eu/fotoalbum /.../hladove-krky.jpg.-.ht ml
Neudělal sem to dnes,ale v pátek v práci. Komplet udržba a výměna zadního diferáku.Chudák zůstal stát na poli přes noc 

-> Radek Retro eLeSo: zasvědcení
-> Arnold: diky
práce přítulky 

-> Radek Retro eLeSo:
no tak to se mme na co tesit 

-> Radek Retro eLeSo: tak to bude blbe 

-> castrol: to bude ale hello bitchy zrcadlově obráceně

-> minno: ok,díky moc

-> tunerlada: sakra ty si blazen kdyz das takhle lakovat aj plechy do motoroveho prostoru
ale jinak je to moc pekna prace