skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> afro100: hm to mě ty kurvy líné nepřipsali ani řádek.Měl bych mít vyplněno 10 řádků a mám jen 4
asi se šetří všude.PS:občas chvilku lituju,že jsem nechal propadnout profesák :)

-> mathew144 06.04.11 22:25:55: konkretne ako to je neviem, same autoskoly v tom maju bordel a vobec, policajti to pri kontrole ani nechcu. Je v tom ale jedno velke ALE. A to, ze kedze od roku 2013 je to povinne pre vsetkych, vacsina firiem to vyzaduje uz aj teraz.
Vzhladom k tomu, ze tu je blby region bez prace, budem mat vacsiu sancu sa dakde uchytit.
Vzhladom k tomu, ze tu je blby region bez prace, budem mat vacsiu sancu sa dakde uchytit.
-> venni: viz co som pisal Michalovi -> afro100 06.04.11 22:26:12:
-> Nwkt: Právě že na Slovensku to mají v tom případě podle mě správně.
A mě tam ty zmrdi nechtějí napsat ani B+E a přitom bych to měl krom A a A1 mít vyplnění odzhora až dolů. Mělo by tam být vyplněný to, co můžu řídit, takhle tam je jen jmenovitě to na co jsem přímo dělal zkoušky. A to bych mohl mít krásně zaplněný řidičák.
A mě tam ty zmrdi nechtějí napsat ani B+E a přitom bych to měl krom A a A1 mít vyplnění odzhora až dolů. Mělo by tam být vyplněný to, co můžu řídit, takhle tam je jen jmenovitě to na co jsem přímo dělal zkoušky. A to bych mohl mít krásně zaplněný řidičák.

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : ne.e ... robil som C - zapisali mi C1,C,T.
Ked som robil E, tak mi zas zapisali vsetko - BE, C1E, CE ...
Asi to je u nas holt inak nez u vas ...
Ked som robil E, tak mi zas zapisali vsetko - BE, C1E, CE ...
Asi to je u nas holt inak nez u vas ...
-> afro100: ako to je vlastne s tou KKV ? lebo stale niekto niečo iné mi tvrdí...
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Na Slovensku to mají nějaký divný
-> afro100: já 2x,protože jízdu s cčkem sem na poprvý podělal
-> afro100: hele a proč já mam na řidičáku vyplněný jen Bčko samotný.Pak Cčko a CE a pak A1.
Proč tam nemam datum u podskupin jako je AM,C1E,BE,C1,B1 a T ???
PS:když mam CE tak mužu řídit traktor s valníkem ne?teda alespon mi to tak v autoškole kdysi povídala,jestli si to dobře pamatuju.
Proč tam nemam datum u podskupin jako je AM,C1E,BE,C1,B1 a T ???
PS:když mam CE tak mužu řídit traktor s valníkem ne?teda alespon mi to tak v autoškole kdysi povídala,jestli si to dobře pamatuju.
-> mathew144: ja teraz dorobim KKV, necham si spravit kartu do tacha a dufam ze ma kdesi konecne aj vezmu ... blby region bez prace ...
-> afro100: Jak to, že máš vyplněné i C1? Ty jsi dělal zkoušky nejdřív na C1 a potom na C? A na T jsi dělal taky zkoušky zvlášť? 

-> afro100: Ještě s tím opatrně ať to nesetřeš. :o)
-> castrol: zatim ne,ale jestli to někdy nějaký okolnosti budou vyžadovat tak jo
-> afro100: za chvíľku ťa dobehnem už pracujem na E-čku :D
-> GRED-Činpokomon :D: a planujes aj nieco viac ??
-> kozel 130 GL: no sak jak sa na drsného chlapčiska zo severu patrí 

-> suri: proč,kdyt mi je přes 18
-> castrol: tak já mám jen b a c
-> Jarda/felda: najednou sem to dělal já,mělo to tu výhodu že sme dělali jen jedny testy a konstrukci

-> castrol: tak já mám jen b a c
-> Jarda/felda: najednou sem to dělal já,mělo to tu výhodu že sme dělali jen jedny testy a konstrukci
kozel 130 GL 06.04.11 21:36:32 napsal:
→ Tomáššš: na to že si nemocnej si toho udělal
dosti :)veru ale tak co no , ked si to okolnosti ziadaju
tak treba 
→ Tomáššš: na to že si nemocnej si toho udělal
dosti :)veru ale tak co no , ked si to okolnosti ziadaju

-> Tomáššš: na to že si nemocnej si toho udělal dosti :)
namontil do fáva novej centrál od Jablotronu a chodí to skvěle! ještě dodělat nějaký to blikání a alarmování a odstranit zbytky toho starýho paznehtu, co to předtím obstarával :)
zasiel ku doktorke,vybavil som papierovacky...
zaviezol brachu do Lip.Mikulasa
zryloval kus zahrady,napchal sa antibiotikami :D
vymenil uz stvrty chladic
a ventil kurenia na stovke
bol na skusobnej jazde
bol za slecnou
a to by bolo asi aj vsetko

zaviezol brachu do Lip.Mikulasa
zryloval kus zahrady,napchal sa antibiotikami :D
vymenil uz stvrty chladic

bol na skusobnej jazde
bol za slecnou
a to by bolo asi aj vsetko

nachystal vše co pude na pískování,pro rejpaly je to focený před zalepením částí co se pískovat nebudou

zásuvku na 12V do rapida
musel opustiť garáž tak som sa prvý krát previezol..a prebehla obhliadka miestneho člena

-> darklord 06.04.11 17:25:21: některý školy maji vyjímku a dělá se B i C nejednou 

-> alesek - 105 S 06.04.11 09:15:22: pekne -> GRED-Činpokomon :D: nieje tam toho nejako malo ??
-> darklord: jáj to je C , ja že to B a B1
-> suri: na C musis mat najskorej B pokial viem...
-> GRED-Činpokomon :D: nemáš ten vodičák nejako neskoro podľa dátumu narodenia?
-> David29: jo,ten sem se u nás ve škole nedělá,takže až ho někdy z něčemu budu potřebovat,tak ten budu mít za plnou cenu
-> darklord: mám ho ale neni tam napsanej,ale to mi je jedno,mě motorky stejně nějak extra nezajmaj

-> darklord: mám ho ale neni tam napsanej,ale to mi je jedno,mě motorky stejně nějak extra nezajmaj

darklord 06.04.11 16:49:04 napsal:
→ Syny: Ste vystupili z EU?
Kéž by
→ Syny: Ste vystupili z EU?

Kéž by
-> GRED-Činpokomon :D: mne ju vcera skoro zabavili ...
-> Nwkt: no ale ked ti menia RP tak ti to tam maju zapisat, viem ze bolo obdobie ked to nedavali, ale teraz sa zase rozhodli ze to maju vsetci co maju B. Tak mi to pripada trochu divne. Kazdopadne na slovensku ta za to mozu pomrdat ked to nemas zapisane a chytia ta na babete.
-> darklord: ja mam taky jeno B, AM mi nedaly
-> darklord: Dostává, ale nepíše se to. Já to taky nemam
-> Syny: u vas sa v B nedostava mala motorka? Ste vystupili z EU? 

-> darklord: proc jako?
-> GRED-Činpokomon :D: A co profesák pane?
-> GRED-Činpokomon :D: mas to pokazene, chyba ti tam AM
dneska sem si byl vyzvednout takovou pěknou kartičku
(sorry za kvalitu fotky,foceno mobilem)

(sorry za kvalitu fotky,foceno mobilem)
-> afro100: To mi pak došlo taky
Ale tak něco by to snad zvládlo

-> Gemini 05.04.11 21:20:19: z čeho je to blok todle si chci udělat do kanclu taky ale nevim co schánět ...
-> OndraKrupi-TenČtvrtý: onö to jde celkem dobře na fotce je vidět že z leva už se začalo
-> David29 06.04.11 01:37:16: akčne f kombajnu f holej rope ? No ja ti neviem ..
-> alesek - 105 S: nadhera :)
Včera dokončeno čalounění českodubského rallye volantu.
-> filcek: a co to vzít vapkou?