skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> havlik: V pohodě, já jen, že je to spousta masa. Ale pecka...sálá z toho respekt. 

-> Star LC20: dost:D ale nemam baterku do váhy abych ti to zvážil:)
-> havlik: neco bys tam mel dat,uz si tam nekteri ptaci chtej delat hnizdo 

-> havlik: takhle na Té fotce to vypadá tak mohutně...kolik tak můžou ty Webery s parožím vážit ?
-> jarda.u1: urcite ceka jeste na nejaky veci do motoru

-> jarda.u1: nevim uvidíme:) možná punčocha
-> havlik: na trumpetky prijdou sitka,nebo to bude takhle?
-> havlik: díky, ale nemám zájem 

-> Tommyk: bude za 500kč 5minutová jízda na srazech
-> jarda.u1: no už chybí jen ty matky nemůžu najít nějaký schopný asi budu muset koupit nový
-> havlik: tam strčíš ptáka a ono ti to vykouří :D navíc výhodné balení, můžeš přibalit 3 kamarády

-> havlik: hlavne utahni tu palici,nez tomu nalozis 

-> havlik: mels i udelat ruzne velike otvory - na kalibraci pipisku na sraze nemuzes mit vsechny stejne veliky - to nejde 

-> havlik: nebo pisoare

-> matoo: to je nějekej ten blowjob ventil ne?
-> havlik: Ty jooo krása

-> havlik: naco ti su styri klaksony?
a este k tomu na motore

-> havlik: hmm,tyhle asi vic 

-> havlik 04.04.11 20:30:50: ty budou hladovy
www.cvaknito.eu/fotoalbum /.../hladove-krky.jpg.-.ht ml

www.cvaknito.eu/fotoalbum /.../hladove-krky.jpg.-.ht ml
Neudělal sem to dnes,ale v pátek v práci. Komplet udržba a výměna zadního diferáku.Chudák zůstal stát na poli přes noc 

-> Radek Retro eLeSo: zasvědcení
-> Arnold: diky
práce přítulky 

-> Radek Retro eLeSo:
no tak to se mme na co tesit 

-> Radek Retro eLeSo: tak to bude blbe 

-> castrol: to bude ale hello bitchy zrcadlově obráceně

-> minno: ok,díky moc

-> tunerlada: sakra ty si blazen kdyz das takhle lakovat aj plechy do motoroveho prostoru
ale jinak je to moc pekna prace

-> Radek Retro eLeSo: z vnútra radšej nie, zvonku môžeš, z vnútra treba zakryť aspoň osadenie pre gufero.
-> Radek Retro eLeSo: da tam zrkadielko aby sa to odrazalo
-> tunerlada: to by mě zajímalo kdo se kvůli tomu ohne

a ten deklík na štyry šrouby co kreje ložisko taky nepískovat zevnitř že??
-> Radek Retro eLeSo: strčiť poloosu do ložiska ale po správnosti tiež nemá ísť len tak ľahko rukou :-)
-> Radek Retro eLeSo: zalepit tak aby nesiel bordel do priestoru pre lozisko a z druhej strany by som olepil celu tu polokouli ...
-> Radek Retro eLeSo: písek? opiskuj jen nohavici a snaz se nepiskovat tu plochu u prilozky (tam se to mele a mze olejem) pak zavity samo a tu plochu kam prijde lozisko bych taky nepiskoval
u stitu je to jedno
u stitu je to jedno
-> afro100: -> VeTeV: asi stárnu páč tohle mě fakt netrklo
,jasně že starý mám,já hledal velkou trubku a nikde nic,díky
a ohledně pískování a laku nikdo nic??

a ohledně pískování a laku nikdo nic??
-> Radek Retro eLeSo: dá - drevenej spalek, a klepnout polosou o spalek :-)) ale není to úplně to pravé a hne se obvykle krouzek - takze ja na to mam stare poloosy k nicemu :-)
-> Radek Retro eLeSo: staru poloosu mas ne ? nasadit s5 a pobuchat o beton, ono vyleze ...
tak se povedlo to od sebe dostat..........
dva dotazy na vás:
jak dostat ven ložisko když na to nic nemám
a co všechno nechat opískovat(myslim co případně zalepit) a co vše do komaxu(taky co případně zalepit)
díky moc předem
dva dotazy na vás:
jak dostat ven ložisko když na to nic nemám
a co všechno nechat opískovat(myslim co případně zalepit) a co vše do komaxu(taky co případně zalepit)
díky moc předem

-> Syny: a na co by mi v tom autě byla
to jsou takové něco jako grafy teplot, podle teploty se to postupně vyplňuje :D kámoška z toho byla celá špatná, jak je něco takového ve Škodovce možné
jsem tam měl díru místo popelníku tak jsem přemýšlel, až mě napadlo toto 

-> matusko: To tak bejva, ze tam ty krouzky zustavaj 

-> mafes: ja myslel ze to dole jsou mracky
To bys me fakt rozsekal, kdybys tam mel nacpanou meteostanici

-> matusko: to je skor dotaz na vleckarov ... ja som suchy diferak este nerozoberal tak neviem ani ako to vyzera ...
-> Syny: prd meteo stanici :D Indikační LCD z PC, datum, čas a 3x teploty...rozhodně pěknější než teploměr z burzy přilepený na palubovce 

-> afro100: inak len tak po mimo mam taky dotaz a tusim ze ty by si to mohol vediet, vytiahol som poloosy (suche) z prevodovky a na konci maju byt tie poistke kruzky ale ostali dnuka v differaku...reku ci ich treba vybrat alebo to tak ma byt a len klasicky zastrcim poloosy dnuka??

-> matusko: ok 

-> afro100: viem ze to popraska mam to aj na motorke;) ale vyzera to celkom dobre je to docasne riesenie kym nekupim tie fixy

-> matusko: naprd, popraska to ... guma pracuje ... na to sa predavaju fixy ... tiez som to tak na gumach mal, takze viem ...