skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> Kaprof: Ale tak u 4q se nic nedeje... kdyz budes radit 6 u 5q tak prijdes o prevodovku 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Je to strašnej nezvyk :o)-až bude někdy čas tak tam hodim aspon mokrej pětikvalt ...:o)
-> Kaprof:

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Hm dneska jsem u modry už chtěl dávat pětku a pak mě to trklo že to jediná z mejch nemá

Zjistil že nám těsnění pod hlavou udělalo pá pá
-> Fén: Koukám junioři v karlíně. Já byl včera na Vysočina Cupu v Dalečíně a tam bylo 258 motorek!!!
-> Hurdis 02.04.11 17:05:29: To samý auto, jen focený v Brně.
včera měl tatík 50tiny,takže celej den vypitej...ráno jsem si půjčil traktorbagr,něco podělal pro dva kamarády,třetímu jsem dohodl cihly a pomohl převozit,pak rychle domů a pokračování na elektrice na G....
zpátečka ok,čidlo teploty zapojený,dobíjení,mazání. ...ještě přední světla,mlhovka a stěrače a můžu začít strojit
zpátečka ok,čidlo teploty zapojený,dobíjení,mazání. ...ještě přední světla,mlhovka a stěrače a můžu začít strojit

Po dvadsiatich rokoch urobil poriadok v garáži po dedovi.Keby niekto mal o niečo záujem...
-> aceboss: Po divácké stránce bych to přisuzoval volnému vstupu. Po stránce závodníků se uvidí později, až se rozjedou i ostatní závody.
-> darklord: Motokros.
-> darklord: Motokros.
Konečně mi funguje osvětlení na šipky na dílně, nějak se hold člověk uklidnit musí když něco nejde.

Tak ja vcera dovezl od kluku nejake veci na rapida,a dneska komplet cernej vnitrek z facka,i se svetlama zadnima silver line
Tak konečně.
Dnešní probuzení ze zimního spánku. Lehký opláchnutí prachu, zjištění co mne čeká za opravičky a malá vyjížďka 

-> Fén: co to je?
-> Nwkt: nene

-> Fén: Hmm staré dobré časy se zrací.....?
-> Vojtisek 03.04.11 13:28:30: Vypadlo ti S na začátku a čárka nad A
-> Viliam: ja ze pred tvojou garazou ...
-> m8rinek: dík, máš to hezké!
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Ale poviem ti, sprevodované je to rovnako ako škodovka. Pri 4500ot./min. to má najväčší ťah.
-> Tomáššš: Hmm, keby som za takými peknými garážovými vratami mal moje škodovky..

-> Tomáššš: Hmm, keby som za takými peknými garážovými vratami mal moje škodovky..
-> palinator: at si to zkusí

-> Vojtisek:
Bacha, radši to sem ani nedávej nebo přijde jeden všeználek a dá ti poučku, že to na RAT nemá ani náhodou.
Bacha, radši to sem ani nedávej nebo přijde jeden všeználek a dá ti poučku, že to na RAT nemá ani náhodou.

-> Vojtisek: tak to sa nacakame
-> Vojtisek: len aby ti pred to nikto nenapísal ,,nas,, 

-> castrol: až po tomasovi

-> Vojtisek: obrus este kapotu maska je malo 

-> Viliam: ti to zaparkoval pred tvoju garaz na hodinu hej ?

-> Placko:
-> alpin: vymenit tyc riadenia
-> castrol: pako

-> alpin: vymenit tyc riadenia
-> castrol: pako

-> Dale_Estelle: danke!

-> Syny: 4q je zlo 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: v nekterych modelech i 5ku 

-> Viliam: Jo 6q je fajn, akorat pozor kdyz presednes do skodovky tak abys nedaval sestku 

prestriekanie diskov....predne boli cierne a zadne skarede strieborne
Včera mi kamoš urobil na hodinku radosť týmto. 2,0 TDi 170PS 6 st. manuál

-> Pavel P..: vážně pěkná fotka, na těch ronalech je to super !
-> radekp: na tom odkazu co tady dal.
-> Negr: Odkdy ty máš felicii?
-> m8rinek: nemáš někde víc fotek tvojeho auta? rád bych se podíval...
-> m8rinek: nemáš někde víc fotek tvojeho auta? rád bych se podíval...