skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> venni: když jsem končil ve firmě tak jsem řekl že ještě 14dní a už nepřijdu...bylo tolik keců že tady ještě dva měsíce musim vydržet ale srát na ně...prostě jsem nešel už,bo jsem to měl dohodnutý jinde...dali mi výpověď dohodou a nazdar
Apple STS Chvojkovice-Brod 01.04.11 08:21:00 napsal:
dal sem v práci výpověď
aj ja 
dal sem v práci výpověď

-> venni: štěpán mi sepsal výpověd dohodou k 1.5., s tim že pokud nepřistoupěj na dohodu tak platí 2měsíční výpovědní lhůta, s tim že vyjádření o rozhodnutí budu znát 15.
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: jak je to teď z výpovědí?Dneska je 1.4. takže bych jí mohl dát zase až od 1.5. a výpovědní lhuta je 3 měsíce?Taky mi dnes ráno v práci nehorázně nasrali a od rána silně uvažuju nad výpovědí.Sakra!
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: jo dneska sem to znova okukoval a je to hrozný,přesně v rohu a u pedálovky.a ještě trochu u nádobky ostřikovačů a sloupek byl bořenej asi,tam jsou sváry
-> Vojťas: já mám pořád stejnou..

pučil si od TOMIK--007 valecek na tlumeni, pomoh mu vysat kufr, ted se valim u segry v kavarne a odpolko se na to vrhnu

-> Mantrabeach: ten kufr je na stolici, a bůh ví co by to ještě obnášelo, protože takhle blbě srolovanou mezistěnu sem ješt neviděl, stejně budeš muset vyvařovat, tak radši udělej pořádně tu 2. a nevymejšlej

-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): tak polatinčené , spokojný? skôr je to také medzinárodne zaužívané ale mne sa to nepáči . Toto majú bratia v krajších názvoch teda
-> minno: 

-> Tomáššš: počkám,neboj
-> minno: kuš holoto
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: neboj dám
.Ale stejně,kolik myslíš že by stálo srovnat ten kufr?on ric má totiž lepší podlahu,hodně věcí na spodku atd.ale každá má svý pro i proti.

-> minno: kuš holoto

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: neboj dám

-> Mantrabeach: tak to si běž dát ještě jednu ránu, z rice vyřeš zdravý věci a dej do kupy tu novou, nekašovanou
-> Tomáššš: a keď ho to neprejde, nech si sadne na ďiaľnicu, čo? tam ho to prejde už či bude chcieť alebo nie

-> Mantrabeach: vydrz do zajtra
ono ta to prejde ...

tak sem se asi dneska při tom aprílu bouchnul do kebule ale nějak přemýšlím si nechat i původní kastli na rice
.V jistých ohledech je na tom líp jak ta nová,je to vždycky půl na půl u obou 

suri 01.04.11 10:25:08 napsal:
→ Matthes, záškodník z TechWebu: vy máte celé tie
mesiace také pekné logické , nie ako my kokotné poameričené výrazy
Nehnevaj sa ale renault tomu rozumies.... ze poamerictene....
Kuk sem:
www.diar.sk/historia-kale ndara.php
v 2.7 to mas pekne vysvetlene
→ Matthes, záškodník z TechWebu: vy máte celé tie
mesiace také pekné logické , nie ako my kokotné poameričené výrazy
Nehnevaj sa ale renault tomu rozumies.... ze poamerictene....
Kuk sem:
www.diar.sk/historia-kale ndara.php
v 2.7 to mas pekne vysvetlene
-> Matthes, záškodník z TechWebu: vy máte celé tie mesiace také pekné logické , nie ako my kokotné poameričené výrazy
-> Matthes, záškodník z TechWebu: čozeee, to fakt?
Som celkom zabudol, že vy máte duben
Preto si robím srandu, že prečo Péďa píše, že je apríl, keď dnes nie je "apríl" ale 1. apríl. Takže u vás je náš "1. apríl" - ako spojenie, keď niekoho nachytáte - len proste "apríl", a ináč sú dni tohto mesiaca klasicky "duben", hej? No to je teda logika

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Tak tě úplně chápu.
-> minno: Ale my mame april jen dnes, pak uz je normalni duben. Kdyby obrozenci nebyli uplny idioti a nechteli vsechno pocestit mohlo to byt lepsi. Nejhorsi to je u periodicky soustavy prvku. Tam je bordel jako v tanku. Aspon ze jim neprosel prvek kostík, to bych blil. Takhle ty chemicky znacky neodpovidaj nazvu a tezko se to uci. Koho by napadlo ze O je kyslik? Oxygen by cloveka napadly hned.
-> minno: 

-> minno: 

-> Péďa17: a nie len dnes. Najbližších 30 dní je apríl.
-> Péďa17: no dobře no, jsem odhalen :-D :-D
-> rsvancara: dobrý vtip,dneska je apríl

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : jojo, pak mám ještě luxusní nabídku do jedný pražský lakovny, takže tak i tak se budu věnovat jen lakování, tady už to bylo neunosný, bez peněz, jednání jak s dobytkem, no to člověk vztával už nas.anej
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: A proč? Jdeš dělat sám na sebe?
-> Mantrabeach: Vážně to není apríl... Včera jsem to lejstro sepisoval... ;-)
-> minno: krásny kabel si tam položil

-> myschaak AZNP K.Hora: a ty mas jakou jinou praci ? :)
-> rsvancara 01.04.11 06:55:55: ty taky jo??

-> myschaak AZNP K.Hora: už jdeš strojit?
-> Mantrabeach: ee,to není apríl...včera tu u mě byl a říkal to....
a teď tu vo popelce kluci

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: si myslim

-> myschaak AZNP K.Hora: čučel jak blázen, prej proč a že je to hrozná škoda že zrovna já odcházim

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: mazec...co říkali?
dal sem v práci výpověď

Včera jsem prodal GLičko 

-> aceboss: a kua 

-> Hurdis: Nevím jestli nemám já přestat, dnes jsem byl asi po dvou měsících v hospodě na dvouch.
-> Gryzly: Končím s pitím, právě jsem četl, že chce Gryzly sázet nacisty.
-> myschaak AZNP K.Hora: odříznout střechu, bagrem naložit hlínou a zasadit pár narcisů.
-> myschaak AZNP K.Hora: Slečinko, uděláš do místa pro rezervu díru a odtokový žlábek. Ještě v KH u Albertu zarobíš. Stačí parkovat na šachtě.
-> Pavel P..: skleník....to radši kompost

-> myschaak AZNP K.Hora: skleník z toho udělej....rozkvetlý to bude i bez kytiček

-> Hurdis: tak do toho zas nejdu....