skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
tak sem se do toho dneska konečně pustil a je už skoro holej skelet

-> m8rinek: je to svarenej a opracovanej plech, jak nadherne by to melo vypadat?. Je to drzak budiku, kterej bude ocalounenej.
-> minno: tak tak
ja jsem prave koumal, jak to budes ty pripevnovat k palubce a protoze je mi plech a svarovani nejbliz, udelal jsem to na ty srouby 
-> minno: tak tak

-> Tomáššš: Mám se kouknou popřípadě vzít na sraz?

-> Syny: To teda jo
Bratr na to šel skoro stejně jako ty.. Příprava na stk se zvrhla v kompletní rozebrání,a v plánu měl kompletně zrenovovat. Nakoupil plno nových dílů,podvozek opískovaný a v komaxitu,už stačilo udělat lak a mohlo se skládat. Ale našel si babu,a renovaci byl konec

-> rsvancara 30.03.11 13:25:14: Sakra, to sem teda vzorem tady na virtu 

-> minno: 30.03.11 12:00:37 Veď vám tam za chvílu prídu Modern Talking , sa tam riadne oteplí
-> rsvancara:
Uvidíme

-> Tomáššš: klidně bych ti jednu novou dal... jenže to bys musel bejt v čr

-> rsvancara:

-> kamikaze: .... a jéé, další Syny :-D
Tak jsem chtěl umýt auto, ale nějak z toho sešlo
Nějak se mi to vymklo z rukou 

-> minno:
veru 

-> Tomáššš: u nás to snad maj i ve starý mototechně...
MOLSO 30.03.11 11:06:13 napsal:
→ Tomáššš: kurenie riesis zbytocne sak ide jar leto …

a to nevieš, že na slovensku, zvlášť na orave sú len dve ročné obdobia? Biela zima a zelená zima? Ináč povedané je tu buď zima alebo skurvená zima. Častokrát aj cez leto treba kúriť, keď kosa človeka oziaba.
→ Tomáššš: kurenie riesis zbytocne sak ide jar leto …

a to nevieš, že na slovensku, zvlášť na orave sú len dve ročné obdobia? Biela zima a zelená zima? Ináč povedané je tu buď zima alebo skurvená zima. Častokrát aj cez leto treba kúriť, keď kosa človeka oziaba.

-> Tomáššš: na veteran burzach
-> MOLSO: jezis :D ale treba mi to spravit bo mi to tecie ... chapes?

-> Tomáššš: kurenie riesis zbytocne sak ide jar leto ... 

-> Kurier Grobar: to nemal byt vtip
to je vazna vec ! 

-> Tomáššš:
*3* *10*

rozobral som ventil kurenia ale kde zohnat taketo tesnenie-mebranu ?
asi uz nikde co ?

asi uz nikde co ?

-> rsvancara: Takže jako antivir teda působim já 

-> Tomáššš: na velku vahu som s tym vyjst nemohol tak sa to hadzalo z kufra na malu vahu

-> MOLSO: este tu zelenu plechovku a miesta tam mas habadej

zase som bol v zbernych surovinach
81 kg tažkeho železa - stromčeky z 5q, ojnice , kluky, valce, dokonca aj tlmiče brali ako tažke železo
zas mam viacej miesta v dielni este vviezt ten odpad hlinikovy a bude pokoj.

ne dnes, al včera jsem si vyzkoušel porsche 911 carrera S s pdkčkem.... co k tomu říct. famózní i přes automat, který nemusím, skvěléééé auto.
-> Mr_Kubas: akorát se většině z těch virů musíš většinou do systému přihlásit jako administrátor a vědomě je tam nainstalovat :-D
-> afro100: Možná nemá diery, ale co jsem to nainstaloval tak jsem se x hodin vrtal v tom jak zprovoznit wifi kartu
I když jak se tvrdí, že v linuxu neexistují viry, tak to prý až taková pravda není 

-> matoo: Lepší? To nedokážu takhle říct, dělám teď jeden projekt pro naší školu, kde je potřeba využívat open-source programů (účetnictví, graf. programy apod.) a jelikož většina z nich je na bázi linuxu, tak se do toho potřebuju trochu vžít 
Pokud Tě to opravdu zajímá, tak se mrkni na tyhle stránky...
wiki.ubuntu.cz/P%C5%99ech od%20z%20Windows%20na%20Ub untu

Pokud Tě to opravdu zajímá, tak se mrkni na tyhle stránky...
wiki.ubuntu.cz/P%C5%99ech od%20z%20Windows%20na%20Ub untu
-> matoo: nema diery ? (:
-> Mr_Kubas: v com je ten UBUNTU lepsi od ostatnych OS?
-> alpin: ja nie
-> suri: stratil si pohon

-> Fén: Totonc 
www.ubuntu.cz/ziskejte/st ahnout
Líbí se mi na tom ta možnost, že to mám nainstalovaný ve Windowsech jako klasickej program, takže když mě to bude sr.t, tak jen dám odebrat a je klid

www.ubuntu.cz/ziskejte/st ahnout
Líbí se mi na tom ta možnost, že to mám nainstalovaný ve Windowsech jako klasickej program, takže když mě to bude sr.t, tak jen dám odebrat a je klid

nový ekologický výfuk s katalyzátorom
dve varianty hlučnosti
Ps vonia po rajčinách
dve varianty hlučnosti
Ps vonia po rajčinách
-> Syny: Přesně tak, na Rajčeti je možnost alba zaheslovat, nebo nechat jako veřejná
Stalo se mi to samý a jediný co mě lehce naštvalo, byl fakt, že to nedají nijak vědět, nebejt pár špiónů, tak bych si jen lámal hlavu nad počtem shlédnutí tý galerky...

-> Mr_Kubas: Nějaká nová verze Krále Ubu? :o)
-> kozel 130 GL: Linux je pro mě výzva, nikdy jsem v tom nedělal a nejsem ani žádnej ajťák, jen se v tom chci pošťourat a rozšířit si obzory 

-> Mr_Kubas: hezký, už 10.10? :D

Hlásím se z Ubuntu 10.10
Chtěl jsem ho vyzkoušet, ale to jsem nevěděl do čeho jsem se to uvrtal 

-> Jumbo 29.03.11 20:38:52: A to jako proc? Tak pokud nechces, aby nekdo koukal na tvy fotky, tak je nenahravej na internet...
-> tunerlada:
nee jen prdel 

-> MOLSO:
pcha počkej až se tam střetneme

-> tunerlada: len aby den pred vyrazenim nevyvrel 

konečně otestoval rapida a po menší opravě už se zdá být vše ok
připraveni na sraz 

-> Syny: jo je to možný, v Hradci si berou za lakýrnické práce tušim 1800 na hodinu když jsem to tam měl já
-> Jumbo: Hele21.Uživatel poskytuje umístěním fotografií na Rajče souhlas k použití fotografií k propagování služby Rajče, a to různými formami podpory návštěvnosti jeho vlastních alb a v nich umístěných fotografií. bych řek, že to spadá sem
-> Nwkt: já a ona, čili dvaja

-> Jumbo: V sekci Auto zveřejňujou fotky uživatelů pravidelně, takže to určitě budou mít podchycený
-> Bohyn: V pravidlech nic není, pokud jsem se dobře díval... Mě osobně by to teda dost naštvalo...
-> Vojtisek: Kolik vás tam nastupuje?