skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> myschaak AZNP K.Hora: Combi a veřejné WC. (tip zdarma, bez nároku na autorské polatky).
včera jsem se dozvěděl od kamaráda jaký bylo pozdvižení na úřadě s mojí králíkárnou....byl tam kámoš u jinýho okýnka ten den a říkal mi že jak jsem odešel tak paní oběšla všechny ostatní s fotkama králíků ve feldě a celej MÚ z toho měl prdel...to mě potěšilo...už abych vymejšlel novej příklad jak odhlásit auto)....asi počkám na sele jak z jara bude

-> aceboss: Tak to nasere 

Syny 31.03.11 20:51:21 napsal:
→ aceboss: Tak obrousit a nalakovat :)Hmm ani rok novej celolak sundávat nebudu kvuli nějaké p**i s klíčema co si léčí mindráky
→ aceboss: Tak obrousit a nalakovat :)Hmm ani rok novej celolak sundávat nebudu kvuli nějaké p**i s klíčema co si léčí mindráky

-> aceboss: Tak obrousit a nalakovat :)
-> aceboss: a co si vyved zase, ladiku?
Zavezl eRko známému do lakovny kde mi bylo řečeno čeho jsem se bál ,že poškození laku nejde pořádne opravit.......achjjo

a když už sem byl v tom tak sem trochu poklidil a vešly se mě tam všechny:)
-> FORM: u toho držáku to nevadí.
-> Vojťas: základ a syntetiku...

-> Vojťas: základ a syntetiku...
-> Pavel P..: Jojo jak rika syny, chod na druhou stranu a tim to zas narovnas, ale piskovani je lepsi, o tom zadna. Jakou das povrchovku?
-> Pavel P..: Klidně bych ten druhý držák odrbal ručně, dráťák ve flexe si s tím hravě poradí během pěti minut. Jinak opískovat to půjde, ale budeš mít pomlácené dosedací plochy.
-> Syny: 25let stará Narexka to nemá a kvůli tomu novou kupovat nebudu.

-> Pavel P.. 31.03.11 19:07:43: Staci mit vrtacku co umi obe strany a pak vzdy prepnout na opacnou a mas to jako novy :)
-> Syny: nechci hledat nový a nejsem si jistej jestli mám všechny.... starý budou po opískování zase jak nový, nic jim neni.
víčka mám ale musim je najít.
víčka mám ale musim je najít.

-> Vojťas: na hovno... tim nic nevybrousíš... drátky se po chvíli ohnou ve směru otáčení a jen tu rez vyleštíš, dělal jsem to ručně kvalitním kartáčem a nakonec šmirglem ale je to hrozná práce.
-> Pavel P..: Stary
Teda styd se
Vicka naboju kdyztak mam ;)

-> Pavel P..: dratak do vrtacky a za chvili neni co resit ;)
-> stika87: musim nechat opískovat, jeden jsem drbal ručně a stačilo.

-> radekp: no ale najít to, je taky peklo... spodní kozlíky ani hledat nebudu, použiju starý.. ještě musim najít ložiska přední nápravy, víčka nábojů, ty menší matky koupit... no je toho ještě dost na jednu nápravu.

-> Syny: a jeden drzak brzdice :)
-> Pavel P.. 31.03.11 18:31:49: Nak tam nevidim spodni kozliky :)
-> Hurdis: jjj obcas potrebuju refresh 

-> Pavel P..: myslím že máš úplně opačný problém než většina z nás

-> stika87 31.03.11 14:18:02: Výstup na USB?
Pustil jsem do kompletace díů na přední nápravu...nejhorší je to najít, třeba blbou rozpěrnou trubku horního ramene, našel jsem 15 spodních a nakonec v jedný krabičce ta jedna vyvolená horní
A nebo dát dohromady podložky ve stejné barvě zinku je taky pecka, ale povedlo se.
Vše je prvovýroba, žádná druhoška.

Vše je prvovýroba, žádná druhoška.
Vyluxoval, umyl a navoskoval formana, dofoukl kola, dolil vodu do ostrikovacu, pak jsem jeste umyl cervenou at neni tak zaprasena chudera, a jel koupit poklici Tomasovi, ale uz byla prodana...tak mel smůlu :D
-> stika87: :)
-> Mantrabeach: ficak celkem :)
-> rsvancara: to nehrozí
,nemám na to díly ještě.
Ale jako po dlouhý době mám chuť něco dělat a věřím že kdybych se do toho pustil tak za měsíc by bylo hotovo kdybych na tom dělal každej den

Ale jako po dlouhý době mám chuť něco dělat a věřím že kdybych se do toho pustil tak za měsíc by bylo hotovo kdybych na tom dělal každej den
-> Mantrabeach: ty to normálně budeš mít vyvařený dřív než já :-D
Jinak jsem se rozhodl, že budu svůj čas, finance a místo v garáži věnovat novějším autům, než jsou 742/743, takže tím pádem bude na prodej všechno, co v garáži mám. Jak to nějak sepíšu, tak to tu nabídnu.
Tudíž se za sebe stydím a po vzoru jiných lidí jdu strkat hlavu do písku.
Tudíž se za sebe stydím a po vzoru jiných lidí jdu strkat hlavu do písku.
-> 1560: na co se zdržovat,ale toho bordelu

-> Mantrabeach:
To na to jdeš teda rychle :)
To na to jdeš teda rychle :)
-> stika87: no co ty muzes vedet

-> Pavel P..: no prave uz moc ne 

-> Arnold: pochybuju 

stika87 31.03.11 14:18:02 napsal:
zas budu o neco blbejsi

to ještě jde?
zas budu o neco blbejsi

to ještě jde?

-> stika87: treba se ti tam rozsviti

-> stika87 31.03.11 14:18:02: Tříštivec lebeční

afro100 30.03.11 20:11:40 napsal:
este som sa hral potom s tymto … p&p na 2p drziak, len doriesit
kotůče, Bacigala do púče ..tuning
este som sa hral potom s tymto … p&p na 2p drziak, len doriesit
kotůče, Bacigala do púče ..tuning

-> Klubko_ 30.03.11 15:39:55: spravil si to dobre, ja ešte neviem či tie budíky budem vôbec niekedy dávať.
Dneska sem si drobet poklidil na dílně, ale pořád se tam toho válí nějak moc 

-> banditta: bez těch červených polepů a hustokrutých komínů jí to sekne, btw. na té opuštěné benzínce by se daly fotit luxusní retrofotky 

-> Vojťas: Já taky, od zítra bude aspoň milion pod nulou a metr ledu všude!