skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> Josifek 28.03.11 18:31:57: no a ostatni, protoze na to nemaj, jenom pindaj nebo se zastavaj originality jako jedine mozne cesty :-))
-> Hurdis: doslova)
-> Kuladmin: máme připravený skoro funglovky)
-> buran: taky je to šitý horkou jehlou
-> 1560: jedno žlutý,druhý žlutý šlo do kováku jelikož třetí-červený na tom bylo líp a má papíry..ale sám se v tom kolikrát neorientuju
-> m8rinek: světla už jsou v popelnici
-> Kaprof: že pane)
-> Kuladmin: máme připravený skoro funglovky)
-> buran: taky je to šitý horkou jehlou

-> 1560: jedno žlutý,druhý žlutý šlo do kováku jelikož třetí-červený na tom bylo líp a má papíry..ale sám se v tom kolikrát neorientuju

-> m8rinek: světla už jsou v popelnici

-> Kaprof: že pane)
-> myschaak AZNP K.Hora: Za ty prachy a na ten učel zlatý 

-> Bohyn:
Podle toho plánu, který se ke mne dostal, je uveden začátek jako "Hlavečník". Jestli tam je nějaký výrobce či jestli to tam dovezla jiná firma, to už nevím. Dneska nocuje v Kolíně, zítra v Nasavrkách, pak někde před Brnem a ve čtvrtek by měla dorazit do Brna.
Podle toho plánu, který se ke mne dostal, je uveden začátek jako "Hlavečník". Jestli tam je nějaký výrobce či jestli to tam dovezla jiná firma, to už nevím. Dneska nocuje v Kolíně, zítra v Nasavrkách, pak někde před Brnem a ve čtvrtek by měla dorazit do Brna.
-> myschaak AZNP K.Hora: až na ty světla :D
-> 1560: A nevíš odkud je vezou?
-> Bohyn:
Nevadí. Jinak díky za dokumentaci :-) Přeprava lodí po silnici vypadá fakt zajímavé a monstrózně.
Nevadí. Jinak díky za dokumentaci :-) Přeprava lodí po silnici vypadá fakt zajímavé a monstrózně.
-> 1560: ty jo tak to je divný to by mohlo bejt ono, jsem se tam měl někoho zeptat a né jenom fotit

-> Bohyn:
Aha :) Já jen, že Brno taky nějaké očekává... Dneska měli vyjet z Týnce nad Labem nebo z kama a končit v Kolíně, zítra pokračování cesty...
EDIT - hele ale jak se tak dívám na ty fotky... To bude fakt pro Brno. Týnec nad Labem na fotce vidím a ty seš z Kolína... Nebo že by expedovali více lodí pro více zákazníků?
Aha :) Já jen, že Brno taky nějaké očekává... Dneska měli vyjet z Týnce nad Labem nebo z kama a končit v Kolíně, zítra pokračování cesty...
EDIT - hele ale jak se tak dívám na ty fotky... To bude fakt pro Brno. Týnec nad Labem na fotce vidím a ty seš z Kolína... Nebo že by expedovali více lodí pro více zákazníků?
-> 1560: né Brno tady někam asi na Labe šly

-> Bohyn:
Jojo, lodě.
Jojo, lodě.
-> 1560: Co myslíš?Ty lodě kam se vezly?
-> myschaak AZNP K.Hora:
Aha, tak to mi nějak uniklo, já žiju pořád v tom, že máš dvě béžové.
Aha, tak to mi nějak uniklo, já žiju pořád v tom, že máš dvě béžové.
-> Bohyn 28.03.11 19:20:36:
Pro Brno?
Pro Brno?
-> myschaak AZNP K.Hora: paráda čoveče skoro ho nepoznávám :-) ale jedeš fakt rychle jenom já se tu už třeti tyden prcám s vyvařenim lemu a pátejch dveři na feldě :-(
-> Zeke-ten šestý: Ajo, špatný téma-)
-> Mr_Kubas: jo i takový občané by se určitě našli
Taky jsem dneska chvíli doprovázel přepravu těchto dvou drobečků, více fotek v odkazu
bohyn.rajce.idnes.cz/Prep rava_dvou_lodi_po_silnici

Taky jsem dneska chvíli doprovázel přepravu těchto dvou drobečků, více fotek v odkazu
bohyn.rajce.idnes.cz/Prep rava_dvou_lodi_po_silnici
-> Nwkt: spodná časť drží na 3-4 očkách a dva kábliky , bývaju vnútri smietky no

-> David29: to jsi dnes udelal? uz jedes ve velkovyrobe, nebo jen maloseriove? vezmu si od tebe vzorky :D
Bezramínkový stěrače a voňavej stromeček 

-> Bohyn: Ti někdo urve podběhy za tu 1.000,- 

-> alpin: Nevim, jsem to nerozebíral, čím míň se v tom budu hrabat tim míň to poseru 

-> Nwkt: bordel vnútri toho telesa si nemal ?
Tak výměna, těsnění bylo nějaký zkamenělý, tak z toho snad už nepoteče nafta proudem
Dnes přezouvání na letní papuče, očista spodku, vyleštění tlumiče a nalepení kravinky

vcera jsem menil ten olej, novej filtr tam krásně svítí :D
-> myschaak AZNP K.Hora: Ale to musis umejt aspon ty zadni svetla od barvy jinak ti tu technickou nedaj

-> Syny: Skoda ze skutocny tuning tu robi mozno 10% ludi...
-> myschaak AZNP K.Hora 28.03.11 16:36:07: Past je připravená. 

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Hele ja nemám prevařáky a ani nechcem...

-> myschaak AZNP K.Hora : aha ty mě odpoviš ještě dřiv než se zeptam tak to jo
-> Davo: je to zbytečný...ale za cca 500kč lak neřešim...třeba mě technickou daj na dva roky a ještě pojezdim....potřebuju to aspoň na měsíc

-> myschaak AZNP K.Hora : neni to zbytečny teda jestli to budeš v budoucnu střikat
-> Davo: protoze to je fotka a je to z dalky...
-> Davo: protože z dálky každý auto po laku vypadá pěkně...kdybys viděl druhej bok...vyklepanej kladivem,natáhlý kitem a stříkáme...je to provizorní,bude to zralý na komplet vyvaření...prostě to potřebuju protáhnout technickou
-> myschaak AZNP K.Hora: Ahá,chápu :)
-> myschaak AZNP K.Hora : proč z ty fotky to vypada pěkně
-> 1560: nene,tohle je z olomouce co jsem dovezl 14dní nazpět
-> doly120: kdybys viděl kvalitu laku tak bys strach neměl....je to hrozný,šlo mi jen o to,aby to mělo jednu barvu a ne červenožlutohnědozákladov kovomechovorezatou
-> Davo: to by sis naběhl
-> doly120: kdybys viděl kvalitu laku tak bys strach neměl....je to hrozný,šlo mi jen o to,aby to mělo jednu barvu a ne červenožlutohnědozákladov kovomechovorezatou

-> Davo: to by sis naběhl

-> myschaak AZNP K.Hora : ty jo to je rychlost nezbyla ti barva že bych přijel s tou svou
-> myschaak AZNP K.Hora: bych měl strach že se mi vytvoří na laku ,,zima,,
-> myschaak AZNP K.Hora:
Teď se trochu ztrácím, to je to původně béžové?
Teď se trochu ztrácím, to je to původně béžové?
-> doly120: tady je krásně...jen po ránu je šedivák
-> myschaak AZNP K.Hora: to je u vás takové teplo? :)
teď jen chytit kočku a na den minimálně jí někam zavřít...ráda lehává na střeše

v poledne jsem přijel z práce tak hurá na to....rychlolak hotovej....není to žádnej zázrak ale je to celý červený

nejni tu nějáký člověk, z okolí brandýsa, který se nudí a neví kam se pojede projet v tom to relativně příjemnym počasí a co by zvládl udělat předstih? už si s tím nevím rady a chtěl bych jezdit.. 

-> Jozka: Obávám se,že máš pravdu

-> Josifek: To ani ne, ale holt vetsina lidi tady uznava spis jen tuning v pravem slova smyslu. Tedy jako lazeni vlastnosti auta. A ne zohavneni nebo "vylepseni" zpusobem, kterej ve vysledku lespi ani vlastne neni jen ma za ukol se za kazdou cenu odlisit od ostatnich...
-> Josifek: V Čechách nejsme nemocní.. Je to jen zvyk - rýpat úplně absolutně do všeho
.

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Ja zas pozeram ze v Cechah je asi nejaka nemoc rypat do akychkolvek uprav na skodovkach vymykajucim sa povodnemu vzhladu/konstrukcii...