skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> castrol: co máš namysli tim přeleštěnim?obruče sou origo ve stříbrný barvě VW a gumy čekaj na oživení nějakym silikonem

Radek Retro eLeSo 27.03.11 18:34:50 napsal: přezul na letní a nabral plnou
Mě se povedlo dneska to samé, taky na Felině.

-> myschaak AZNP K.Hora: He, mě původně chcal olej z pod hlavy, nu a když už jsem to kuchnul, tak jsem osadil nové kroužky, guferka atd... Tak jsem snad olejožera zahnal 

-> Nwkt: ono samo...horší je že to pořád chce i benzín...asi naložim dva dvoustováky a pojedu pro bioetanol když z tebe nic nekápne....motor už doma náhradní mám,jen teď musim dotvořit garde,pak budu až měnit
-> myschaak AZNP K.Hora: A proč to přestavuješ na auto co jezdí na olej? 

-> FORM: ajé...já potřebuju profi práci...už z nouze jsem včera do funa dolil vyjeťák čerstvě podojenej z carismy

-> myschaak AZNP K.Hora:
Klidně dovez, očumovat a kybicovat umím dobře
-> Pavel P..: Noo, brďo, při posledním kolečku jsem měl trochu nahnáno

-> Pavel P..: Noo, brďo, při posledním kolečku jsem měl trochu nahnáno
-> Nwkt: No, uvažoval jsem nad tím, ale nakonec jsem nic netvořil. Nechci si přidělávat starosti při oživování. V budoucnu to možná zkusím, vačku připravenou mám, hlava byla trochu prohnutá, tak je na ní pár desetinek ubráno a přeprogramovat jednotku problém nebude.
-> FORM: Tak hlavně aby ty předpisově utažený imbusy vydrželi

-> FORM: koukám natrénovaný to máš....taky bych ti jeden na zdokonalení dovezl...možná i dva)
-> FORM: Hezkýýýý a nějakou úpravou?
-> Tazi: Čistě přírodní ekologicky odbouratelné díly.

S pomocí Máry a Jablečné rodiny jsme dnes doskládali motorizaci pro FUNku. Prošel poctivou opravou nebo možná menší generálkou.
Byl jsem u kámoše na zahradě zachránit nějaký věci a něco jsem nafotil. Nechal to jen tak ležet venku, darebák jeden....
-> Radek Retro eLeSo: kola super aste prelestit obruce
dneska bohužel zas dopoledne v práci...pak odvíst mladou na vlak(tejden bude v brně),pak dohnat časovej posun šlofíkem na dvě hoďky a večer bodyčko na garde a už budu lakovat snad)
taky volant mam už letní,je to lešěny železo tak ho nazimu sundavám
-> Fialka-75/Laurinka: moc moc pekné

-> jok3r: já chtěl prostě jiný než stříbrný,barvu si vybrala mladá a já to láknul,jen profil 70 je takovej balónovej než 60ka co byla předtím,co už

-> Radek Retro eLeSo: pekny kolecka

jelikoz vcera nechtelo auto jet na LPG, tak dnes prijedu na cespaci stanici, rikam ze chci plnou a natankuje se plyn za 20 korun a plno.....pak nastartuju na plyn uz v pohode, nechápu :D
a dál jsem vymenil olej v motoru.... ta černá vazelína co tam byla, to už nemelo s olejem moc společnýho
a dál jsem vymenil olej v motoru.... ta černá vazelína co tam byla, to už nemelo s olejem moc společnýho
-> Nwkt: klame to jak je položenej na krabici

-> Radek Retro eLeSo: Optickej klam nebo je ten kotouč větší?
dnes jsem pomáhal na zprovoznění tohohle. Víc fotek je v
skoda-virt.cz/cz/.../1428 48-zkusenosti-s-t613
skoda-virt.cz/cz/.../1428 48-zkusenosti-s-t613
Tak já dnes doposkládal RapidGreena,odskoušel,umy
l rapídka a žlutáka.
-> CpEaRjHaY-průserář: ok zkusim to :-) snad to pujde
-> Tommyk: Ředidlo na syntetiku je o ničem,tím to dolů určitě nedostaneš,skus to nitro c 6000 a dolů to určitě půjde.Ty nárazníky jsou docela z tvrdého plastu,ty se jen tak nerozleptají..
-> rsvancara: mno su predlzene bo zadnu napravu budem mat rozsierenu :o)
-> CpEaRjHaY-průserář: bylo to obyč na syntetiku ted nevim cislo.. aceton muzu zkusit, ale aby to nerozleptalo ten plast? nevim
a kdyz to nepujde, tak to zkusim tim benzinem

-> Tommyk: Jaký ředidlo si na to použil?? Nejde to ani nitro ředidlem c6000??Ještě zukusit aceton..

-> Vojťas: proč?:D
-> afro100: jj pajka
-> afro100: jj pajka

-> Tommyk: vy ste všichni hrozný punťové

-> Tommyk: hehe trafopajka ?
Farbu drhnut handrou namocenou v benzine ... ide to pomaly ale ide ...

Farbu drhnut handrou namocenou v benzine ... ide to pomaly ale ide ...
Včera jsem se pokusil spravit utrženej držák nárazníku, zatím to vypadá že to i nějak drží
ale stejně to asi dám zalepit "profesionálovi"
;
a pak sem se pokoušel dostat barvu ze zadního nárazníku ředidlem, ale bez úspěchu :( nevíte nikdo čím to dostat dolů? Barva neznámého původu, někdo to stříkal na prasáka
víc foto tady tommyk81.rajce.idnes.cz/O prava_narazniku_zadni_od_b arvy

a pak sem se pokoušel dostat barvu ze zadního nárazníku ředidlem, ale bez úspěchu :( nevíte nikdo čím to dostat dolů? Barva neznámého původu, někdo to stříkal na prasáka

víc foto tady tommyk81.rajce.idnes.cz/O prava_narazniku_zadni_od_b arvy
-> Tuner#2: No mala rychlost obvodova. To je pravda, ale toci se to pres 1000ot.min^-1 Kamarad po me chce neco podobnyho udelat, rupla mu poloosa na dacii 

-> rsvancara 27.03.11 06:46:22: Tam je tak malá obvodová rychlost, že by nemělo, navíc s tím Michal běžně jezdil než auto rozprodal, takže je to vyzkoušené.

-> aceboss: zkus vyměnit cívku v rozdělovači. Vypadá to na nějaký rušení. Nebo zkus na chvílu odpojit alternátor jestli to bude blbnout. a nebo také ukostření alternátoru.
-> Tuner#2 26.03.11 21:52:58: OK, dík za vysvětlení. Snad to nehází :-)
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : jj

-> Mantrabeach: Jsi z toho udělal čtyřstopé vozidlo, ne?
já večer přivezl podval na zítřejší cestu ale jelikož máme v rodině jen jedno tažný tak sem musel podval zapřáhnout za bobíka
takhle to auto vypadá velký ale skutečnost dost klame

takhle to auto vypadá velký ale skutečnost dost klame

rsvancara 26.03.11 18:56:19 napsal:
→ Norton: Co to je za poloosy ? Jsou nějaký
silnější …Protože má vzadu upravenou nápravu se širším rozchodem, potřebuje i delší poloosy
Slávek to řešil podložkou z duralu pod uchycení 6ti imbusů, michal.tuareg to udělal takhle. Víc najdeš v galerii podvozků.
→ Norton: Co to je za poloosy ? Jsou nějaký
silnější …Protože má vzadu upravenou nápravu se širším rozchodem, potřebuje i delší poloosy

-> aceboss: Jj. Jsem ani netušil, že se něco jede. :o)
-> Fén: Kde to je na tratí za barákem motokros??
Dneska doděla výmenu ramena ventilátoru a vyměnil olej před sezonou
Ted ta horší věc asi 3hod jsem řešil otáčkoměr když jedu pod plynem tak ukazuje správné hodnoty, ale když pustím plyn výběhne asi o dva tisíce výše a pak padá dolů zapalování mám ETZ budíky jsem vyměnil kostry očístil a zkontroloval vyměnil ETZ i civku, ale bez výsledku kde mám hledat chybu v cívce v samotném rozdělovači?
Už mě to opravdu se*e
Dneska doděla výmenu ramena ventilátoru a vyměnil olej před sezonou

Ted ta horší věc asi 3hod jsem řešil otáčkoměr když jedu pod plynem tak ukazuje správné hodnoty, ale když pustím plyn výběhne asi o dva tisíce výše a pak padá dolů zapalování mám ETZ budíky jsem vyměnil kostry očístil a zkontroloval vyměnil ETZ i civku, ale bez výsledku kde mám hledat chybu v cívce v samotném rozdělovači?

Dneska jsem složil novej komp. Intel i5-2500 LGA1155, AMD Radeon HD6950 a pak samý nepodstatný věci.

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Tak moskal nebylo HTP