skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> castrol: v poho

-> Dušan: -> castrol: od nuly do 8bar kolem 11min. motor-kompresor má 270l/min, ale má už něco nalítané. Při natlakování spíná na 6bar a pak už to trvá jen asi 35s na dotlakování.
Při stříkání na 3,5bar HVLP pistolí trvá asi 2 min než sepne...pro mě víc než slušné....u půjčeného 55l kompresoru spínal co 30s ani ne....to byla hrůza.
Při stříkání na 3,5bar HVLP pistolí trvá asi 2 min než sepne...pro mě víc než slušné....u půjčeného 55l kompresoru spínal co 30s ani ne....to byla hrůza.
-> Radek Retro eLeSo: tak som v obraze
-> castrol: ne ne,plast,origo Vento z Ebay

Dušan 27.03.11 21:16:48 napsal:
→ Discovera: zta jak dlouho to naplni ? To je tak na 5 min
ne ?predbehol si ma
→ Discovera: zta jak dlouho to naplni ? To je tak na 5 min
ne ?predbehol si ma
-> Discovera: zta jak dlouho to naplni ? To je tak na 5 min ne ?
-> alpin: Díky
...nejdražší na tom byla ta HVLP pistole 

-> Discovera: šikovné
Před dokončením....drobnosti a šup do laku a původně to byly bomby na LPG...konečně něco pořádného na lakýrnickou...jo pro jistotu říkám drží není to chatrné ! 

-> Radek Retro eLeSo: som myslel ze mas nerez obruce
-> castrol: co máš namysli tim přeleštěnim?obruče sou origo ve stříbrný barvě VW a gumy čekaj na oživení nějakym silikonem

Radek Retro eLeSo 27.03.11 18:34:50 napsal: přezul na letní a nabral plnou
Mě se povedlo dneska to samé, taky na Felině.

-> myschaak AZNP K.Hora: He, mě původně chcal olej z pod hlavy, nu a když už jsem to kuchnul, tak jsem osadil nové kroužky, guferka atd... Tak jsem snad olejožera zahnal 

-> Nwkt: ono samo...horší je že to pořád chce i benzín...asi naložim dva dvoustováky a pojedu pro bioetanol když z tebe nic nekápne....motor už doma náhradní mám,jen teď musim dotvořit garde,pak budu až měnit
-> myschaak AZNP K.Hora: A proč to přestavuješ na auto co jezdí na olej? 

-> FORM: ajé...já potřebuju profi práci...už z nouze jsem včera do funa dolil vyjeťák čerstvě podojenej z carismy

-> myschaak AZNP K.Hora:
Klidně dovez, očumovat a kybicovat umím dobře
-> Pavel P..: Noo, brďo, při posledním kolečku jsem měl trochu nahnáno

-> Pavel P..: Noo, brďo, při posledním kolečku jsem měl trochu nahnáno
-> Nwkt: No, uvažoval jsem nad tím, ale nakonec jsem nic netvořil. Nechci si přidělávat starosti při oživování. V budoucnu to možná zkusím, vačku připravenou mám, hlava byla trochu prohnutá, tak je na ní pár desetinek ubráno a přeprogramovat jednotku problém nebude.
-> FORM: Tak hlavně aby ty předpisově utažený imbusy vydrželi

-> FORM: koukám natrénovaný to máš....taky bych ti jeden na zdokonalení dovezl...možná i dva)
-> FORM: Hezkýýýý a nějakou úpravou?
-> Tazi: Čistě přírodní ekologicky odbouratelné díly.

S pomocí Máry a Jablečné rodiny jsme dnes doskládali motorizaci pro FUNku. Prošel poctivou opravou nebo možná menší generálkou.
Byl jsem u kámoše na zahradě zachránit nějaký věci a něco jsem nafotil. Nechal to jen tak ležet venku, darebák jeden....
-> Radek Retro eLeSo: kola super aste prelestit obruce
dneska bohužel zas dopoledne v práci...pak odvíst mladou na vlak(tejden bude v brně),pak dohnat časovej posun šlofíkem na dvě hoďky a večer bodyčko na garde a už budu lakovat snad)
taky volant mam už letní,je to lešěny železo tak ho nazimu sundavám
-> Fialka-75/Laurinka: moc moc pekné

-> jok3r: já chtěl prostě jiný než stříbrný,barvu si vybrala mladá a já to láknul,jen profil 70 je takovej balónovej než 60ka co byla předtím,co už

-> Radek Retro eLeSo: pekny kolecka

jelikoz vcera nechtelo auto jet na LPG, tak dnes prijedu na cespaci stanici, rikam ze chci plnou a natankuje se plyn za 20 korun a plno.....pak nastartuju na plyn uz v pohode, nechápu :D
a dál jsem vymenil olej v motoru.... ta černá vazelína co tam byla, to už nemelo s olejem moc společnýho
a dál jsem vymenil olej v motoru.... ta černá vazelína co tam byla, to už nemelo s olejem moc společnýho
-> Nwkt: klame to jak je položenej na krabici

-> Radek Retro eLeSo: Optickej klam nebo je ten kotouč větší?
dnes jsem pomáhal na zprovoznění tohohle. Víc fotek je v
skoda-virt.cz/cz/.../1428 48-zkusenosti-s-t613
skoda-virt.cz/cz/.../1428 48-zkusenosti-s-t613
Tak já dnes doposkládal RapidGreena,odskoušel,umy
l rapídka a žlutáka.
-> CpEaRjHaY-průserář: ok zkusim to :-) snad to pujde
-> Tommyk: Ředidlo na syntetiku je o ničem,tím to dolů určitě nedostaneš,skus to nitro c 6000 a dolů to určitě půjde.Ty nárazníky jsou docela z tvrdého plastu,ty se jen tak nerozleptají..
-> rsvancara: mno su predlzene bo zadnu napravu budem mat rozsierenu :o)
-> CpEaRjHaY-průserář: bylo to obyč na syntetiku ted nevim cislo.. aceton muzu zkusit, ale aby to nerozleptalo ten plast? nevim
a kdyz to nepujde, tak to zkusim tim benzinem

-> Tommyk: Jaký ředidlo si na to použil?? Nejde to ani nitro ředidlem c6000??Ještě zukusit aceton..

-> Vojťas: proč?:D
-> afro100: jj pajka
-> afro100: jj pajka

-> Tommyk: vy ste všichni hrozný punťové

-> Tommyk: hehe trafopajka ?
Farbu drhnut handrou namocenou v benzine ... ide to pomaly ale ide ...

Farbu drhnut handrou namocenou v benzine ... ide to pomaly ale ide ...
Včera jsem se pokusil spravit utrženej držák nárazníku, zatím to vypadá že to i nějak drží
ale stejně to asi dám zalepit "profesionálovi"
;
a pak sem se pokoušel dostat barvu ze zadního nárazníku ředidlem, ale bez úspěchu :( nevíte nikdo čím to dostat dolů? Barva neznámého původu, někdo to stříkal na prasáka
víc foto tady tommyk81.rajce.idnes.cz/O prava_narazniku_zadni_od_b arvy

a pak sem se pokoušel dostat barvu ze zadního nárazníku ředidlem, ale bez úspěchu :( nevíte nikdo čím to dostat dolů? Barva neznámého původu, někdo to stříkal na prasáka

víc foto tady tommyk81.rajce.idnes.cz/O prava_narazniku_zadni_od_b arvy
-> Tuner#2: No mala rychlost obvodova. To je pravda, ale toci se to pres 1000ot.min^-1 Kamarad po me chce neco podobnyho udelat, rupla mu poloosa na dacii