Včera jsem se pokusil spravit utrženej držák nárazníku, zatím to vypadá že to i nějak drží ale stejně to asi dám zalepit "profesionálovi"
;
a pak sem se pokoušel dostat barvu ze zadního nárazníku ředidlem, ale bez úspěchu :( nevíte nikdo čím to dostat dolů? Barva neznámého původu, někdo to stříkal na prasáka
-> Tuner#2: No mala rychlost obvodova. To je pravda, ale toci se to pres 1000ot.min^-1 Kamarad po me chce neco podobnyho udelat, rupla mu poloosa na dacii
-> rsvancara 27.03.11 06:46:22: Tam je tak malá obvodová rychlost, že by nemělo, navíc s tím Michal běžně jezdil než auto rozprodal, takže je to vyzkoušené.
-> aceboss: zkus vyměnit cívku v rozdělovači. Vypadá to na nějaký rušení. Nebo zkus na chvílu odpojit alternátor jestli to bude blbnout. a nebo také ukostření alternátoru.
silnější …Protože má vzadu upravenou nápravu se širším rozchodem, potřebuje i delší poloosy Slávek to řešil podložkou z duralu pod uchycení 6ti imbusů, michal.tuareg to udělal takhle. Víc najdeš v galerii podvozků.
Dneska doděla výmenu ramena ventilátoru a vyměnil olej před sezonou
Ted ta horší věc asi 3hod jsem řešil otáčkoměr když jedu pod plynem tak ukazuje správné hodnoty, ale když pustím plyn výběhne asi o dva tisíce výše a pak padá dolů zapalování mám ETZ budíky jsem vyměnil kostry očístil a zkontroloval vyměnil ETZ i civku, ale bez výsledku kde mám hledat chybu v cívce v samotném rozdělovači? Už mě to opravdu se*e
-> Syny: jn, prave s tou vcasnou vymenou se to u nas posralo. Pridrely se obe napinaci kladky svliklo se z nich plastovy oblozeni, cimz remen povolil a bylo vymalovano.
-> Syny: na htp posrali aj napínák aj vodiace lišty ale terau už to majú doriešené a podľa toho čo počujem tak to už je potichšie a nechrastí tak šialene
-> Jakub M. 26.03.11 20:12:15: HTPcko ma taky retez a kdyby to neposrali hend na zacatku, tak to mohlo byt jediny co na tom motoru fungovalo. Takhle nefunguje ani to :) Retez ma vseobecne vuli a je tam napinak, kterej retez napina (HTPcko to ma treba tlakem oleje).
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Je videt, ze mas mnoho zkusenosti s konstruovanim motoru :) Kdyz tam nedas remen Vika a vymenis je kdy mas a jak mas, tak tam neni problem zadnej...
inteligentni konstrukter pouzije na rozvody retez ... ma to sice svoje nevyhody napriklad co se tyce roztaznosti bloku a hlavy v pripade OHC .. a dalsich par by se mozna naslo /nejsem konstrukter :D/ .. nicmene automobilkam jako Mercedes ci BMW se to bezproblemu dari ..
dneska jsem musel do práce,pak poslední fůru z lesa dostat domů,pak olej na carismě a kašlu na všechno....zejtra zas do práce asi do desíti a když bude počasí tak snad nalakuju G
-> David29: U feldy pípák není, jen kontrolka. Jdná se spíš o doplnění výbavy a jistou zajímavost, kontrolka pásů byla zapojená u minima Feld. Jinak chápu co budeš namítat, já se o sebe bojím, když sedám do auta, automaticky zapínám pás.