-> iDawe: No adrenalin určitě a taky nesmíš zapomenout. Hlavně když je to pak k jídlu, to ti to musí chutnat když jsi to sám upek. Záleží na tom, kde nakupuješ. Třeba ty Kaufu jsou strašný, to jo.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : si to zkus.. víš jakej je to adrenalin jestli to vyjde ? stojí to za to.. ty hnusy co prodávají v krámu už domů nepůjdou..
-> myschaak AZNP K.Hora: Vidíš to, já jsem fotky ještě ani nestihnul stáhnout. Tak je pak dám k autu. Excellent a Felicie jsou reinkarnováni. Každopádně díky, nějakej rok to snad vydrží.
A jestli ten dvůr vybetonuješ, tak budeš mít v obýváku potopu.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: jinak vše doma před barákem u hlavní) na dvoře je to něco mezi tankodromem a zaplavenou loukou....v létě to vybetonuju a bude klid
-> Matthes, záškodník z TechWebu: tak nějak...nejvíc mě naštvala přeháňka okolo dvanáctý a pak zaseklý zadní dveře když ještě nebylo dovařeno...nakonec se nám povedlo je sundat ale byl to masakr...
Dnes propojoval asi 14 zářivek a 8 mě ještě čeká natahal nějaké kabely a vysekl pár krabiček do zdi zítra ráno pokračujeme.Čkovek by neřek že stovky metru kabelů zmiznou a v podstatě nikde nicTatka napasoval a zasekal rozvaděč 70x60cm jsem si myslel, že bude menší,ale holt v něm bude dost věcí
-> krup: Nevim, jelikož jsem na to chvály moc neslyšel, nešel bych do toho - maximálně s tim, že jak se to jakkoliv začne srát, okamžitě bych to prodal a koupil něco jinýho...
-> krup: KIA? Kamarád ji má, a už 3x ho volali v rámci záruky do servisu Jinak zatim dobrý, ale má to nový.... Ale jinak sem snad na to neslyšel nic dobrýho... šikmooká fabie-)
celej včerejšek sem se vozil tímhle .. docela mě to překvapilo .. když sem ji vracel, tak mi byla nabídnuta za velmi zajímavých podmínek .. a zase nevím co chcu :-(