skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> havlik: Ježíš, tak se nečil, choleriku 

-> David29: a vypadá to že sem s tim problém měl nebo co? jen nemam příručku tak sem to dělal z hlavy a chtěl sem ujištění že je to správně stačí?
-> havlik: Tak to pak jo-)
Ale já měl vačku taky venku, a neměl jsem žádnej problém...
Ale já měl vačku taky venku, a neměl jsem žádnej problém...
-> David29: Já myslim že vačku dával jinou 

-> David29: ono já sem měnil i vačku atd:) takže sem to měl zakroucené všelijak:)
-> havlik: Dyt vono pokud člověk neni debil, a neotočí klikou (či vačkou) jen tak, blbě to složit nejde...
Kamarád si udělal tapetu :o)
"pokrok nezastavíš... Škoda Motorsport"
"pokrok nezastavíš... Škoda Motorsport"
-> havlik: uz ti to pojede konecne?
nema 12 cepu ze spoda 1203?:)
-> Klubko_: tak to nějak nechápu ale nevadí:D
-> havlik: ver tomu, ze jde
staci mit motor postavenej na setrvaku a stat u hlavy. Podivas se do knizky na obrazek a vidis 12cepu na leve strane. Tak to tak nastavis a pak se po slozeni divis, ze to nejak nema kompresi. To se nastesti nepoveldo me. Ja se pridal az v okamziku kdy to nemelo kompresi.

-> havlik: sedí
-> suri: natočení horního klínku je tam kde je to čůro z té podložky jako jinak to stejně složit snad nejde
-> havlik: nevidím natočenie horného klinku ale inak ok
-> havlik: 12 čepů by mělo být OK.
-> Nwkt: www.pvl.cz/portal/.../ind
ex.htm koukam na to u vas to tam dobre radi
-> Syny: To už od včera večer
-> Nwkt: A jelikoz uz jim to udajne prej tece pres prepady, tak tak uz s tim asi moc neudelaj...
-> Syny: Hracholusky už tečou vrchem.
-> Syny: Jj, ale až někdy dýl, pořád tam mají 2x větší přítok než odtok. Tak mě to netankuje na kopci 

-> Nwkt: Tovis, tobe tam upousti Hracholusky, tam to ma prej ted nekdy kulminovat...
MOLSO 14.01.11 21:50:37 napsal:
Hustodémonsky krutoprísne som sa povozil

a ty si pro me mohl hustodemonskykrutoprisne doject a tez me povozit

-> Nwkt: Nekecej ze tam uz je vylita reka az na ulici
Nebo je to zatim jen na tej louce?

Tlačí se spodní voda do jímky v garáži.....každé 2 hodiny odčerpávám vodu....v garáži je už jen mokrá podlaha

-> Syny: Já už tu mam pod oknem jedno velký jezero, od Křimic až ke Škodovce a má to jít ještě nahoru
-> maca: Doufam, ze si uzovici prevezl jinam, protoze to ma pry furt stoupat...
-> stika87: co asi, povodně ne 

-> stika87: Vodu, H2O, oxid vodny.
-> maca: co ????????????? 

-> kamikaze: je tu -> skoda-virt.cz/cz/.../7137
7-arc-disk?redirected
ale bolo tu povedane, ze to je stare a ze sa to nema vytahovat, cize neviem ci sa ma zalozit zasa nove, alebo co...
ale bolo tu povedane, ze to je stare a ze sa to nema vytahovat, cize neviem ci sa ma zalozit zasa nove, alebo co...
Vypouštím vodu,co mam v garáži u užovky

Napadá mě, je tu nějaký téma o 3D? Nenašel jsem nic, ale je možný, že neumím hledat

-> m8rinek: uz asi z neho ostalo tolko ako pri ak-47dmike :D-> kamikaze: no verim ze to niako dokazes :) -> matoo: pekna praca ide ti to
-> m8rinek: zavri oci... furt nic? :-)
-> matoo: To je pěkný 

-> kamikaze: ja som kedysi robil jedno zadanie v maxku, a celkom to slo...
-> Kurier Grobar: Hmm já dneska začal v 3Ds MAXu dělat užovku, ale moc se nedaří

-> Kurier Grobar: a kde je ten rapid?
-> matoo: Dnes dorazily, jak s uchycením zatím nevím, řeším nejdřív základní obrobení...
-> m8rinek: uz su doma? nebude teda centralna?

-> darklord: nie v pohode, ja tie svoje skúsim dať nejako do poriadku a ak sa mi to podarí a Paľo bude chcieť tie svoje predať, tak sú tvoje

musel som to aspon skusit
tie moje stoja za prd, ak ich este niekde najdem v tej kope co sme vymontovali z kastle... (teda v dazdi rapid nepojde z garaze, ale aj tak)