Tak já konečně dodělal opravu známých ač kurevsky poruchových Genuis SW5.1 HT beden. Ti číňani jsou opravdu neuvěřitelní....do solidně zpracovaných a navrhnutých beden (hlavně subáče) narvou katastrofický zesilovač, který nemá ani základní ochranu proti zkratu vstupů a ani proti zdvojenému DTS 5,1 vstupu (DVD +5.1 PC) tahle kombinace způsobí rozkmitání zesilovačů k vůli rozdílové složce mezi zeměmi obou vstupů (DVD+PC) a za chvíli to udělá pá pá...vyměnil jsem ty šílené modré LED z předního panelu, výroba obou plošňáků (SUB+satelity), výměna pořádných kondíků SNAP-IN v napájení a v podstatě všech elektrolitů ,úprava kabeláže a zkrácení ...co to kecám vlastně všechny součástky nové. A to nejdůležitější a nejúžasnější byla výměna šitózních předzesilovačů UTC4558 (8kč/ks) za špičkové OPA2132 (180kč bez DPH/ks, které nejdou ani normálně koupit potřeba jsou 4ks...samozřejmě jsou ještě lepší, ale ta cena je už tak šílená). A výsledek.....náááádherný a úžasně čistý zvuk bez šumu a zkreslení a samozřejmě i kvalita zpracovaného zvuku je úžasná, což vykompenzuje neduh použitých můstkových PENTAWATů TDA7294 a 7269A a v neposlední řadě výměna neodstíněného SUB repráku pofidérní kvality za "pořádný" 100W odstíněný

...nádhera po dlouhé době se mi zase něco povedlo...mě moc zesilovače rády nemají

a občas mi pod rukou odchází.