Prave som sa vrátil z 2 hodinovej jazdy modrookom v snehu :D je to kral zimy :D predohraby mozu ist do pice vystvera sa to kam chce zabocim trhnem rucku vytočím naopak a zrovnám .... krása ...
-> Borin - Král tuzerů: my taky dnes staveli krov jako by se nechumelilo. Triko, 3 mikiny, zimni bundu, podvlikacky a jedem ale po obede se nejak oteplilo, bundu jsem mohl odlozit.
Před hodinou jsem vypil sklenku teplé medoviny, pak jsem sežral rohlíky s paštikou, vyžral k tomu jedno pivo 15ku, sežral pytlík tyčinek, dopil pivo, k tomu červenou papriku a mandarinku. Viděl bych to ještě na jogurtík a čekuládku.
Jo a neska kdyz sem rano lezl do formana, tak na zadnich sedackach byl nafoukanej snih a to bylo vse zavrene a zamcene.....se asi sly sedacky v noci projit :D
-> iDawe: kamos takle parkoval ve 3 patre na chodbe v byte ninju, horsi bylo to ze ten panelak mel zvyseny prizemi. Kdyz vypravel jak ji tocil do omezovace ve 2 rano, no radsi nemluvit :-)
-> m8rinek: neboj se.. ještě nedávno jsem lítal v -20°C a ve sněhu.. dneska ne.. neustál bych to.. nemám oporu v noze.. proto i velkej skůtr.. nemusím řadit.. což mi dělá jinak velkej problém
-> Všem: v paneláku jsem kdysi bydlel.. naštěstí byl nákladní výtah.. tak nebyl tenkrát problém ho dostat do 5. patra.. dneska RD.. ale garáž s dílnou není hotová.. bohužel až na jaře.. tohle je dočasný parkování.. než sleze tenhle první sajrajt ze silnic a přejedu s ním na ustájení k rodičům ženušky..