-> castrol: Psal jsem do zítra, na zkoušku...pokud se tam zase budou hádat jak malý kluci tak na furt...a klidně ať mě ukamenujou, nemaj se posrat z toho, že tam někdo dá fotky jinýho auta než škodovky...
-> darklord: ver tomu, ze kvuli tomu, aby se motor neklepal jsem to nedelal. Ma to svoje opodstatneni. Pochopitelne pro auta na bezny jezdeni to neni vhodny.
-> darklord: je to na silentblocich co sou ve svislacich a sikmejch ramenech. Hluk v kabine se zvedl, ale da se to prezit. Vypadnuti se nebojim. Pouziva se to.
-> Klubko_: to si to tam narval napevno? daj bacha az ti to tam popraska aby ti nevypadol motor aj s prevodovkou z auta... :D pretoze to isto diky hluku nespozorujes
- skodarna: vymenena vodni pumpa, vymenena pruchodka tahla razeni za to se silonovejma pouzdrama, takze razeni s kloubama z volantovky konecne radi jak ma, vytahl zadni koberec, zkontroloval kabely od baterky a vyfotil novy drzaky motoru.
-> Tomaso435: Na tom videu je to vidět jak to udělal. Na konec výfuku navařil závit na svíčku, zašroubil tam svíčku na kterou připojil indučku a indučku pohání rozdělovač, kterej takto pohání obě indučky. A vždycky když vylítne nespálenej benzín, tak to hodí plamen z roury a určitě to bude dávat i slušnou ranu.
-> mark: já včera taky měnil ložiska a pouzdra ve svislácích. plus rozhejbání pístků.
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Já tam byl ještě ted ráno-vezl sem mladou domů jj bohužel ja pak nestihal odpoledne ale ty Tatřičky...to jsem si zas poslintal:o))