-> 105: Zkus to ještě jednou a vem si ten text co je tu na virtu jako email na dopravky z ministerstva, jako pokyn. Můžu ti oskenovat moje dnešní rozhodnutí který jsem dostal. Jinak v tom zákoně je napsaný, že ty musíš prokazatelně doložit jeho další využití. Takže pokud bys napsal že k tomu autu máš zvláštní citový vztah a chceš si ho nechat na věčnou památku, mělo by jim být jasný že to musí zůstat komplet.
Asi bych postupoval jak radil NWKT stěžovat si vejš a vejš až třeba k ombudsmanovi. A samozřejmě písemné vyjádření z dopravky s důvodem proč to nejde.
Jinakl sem ted vložím fotky na který já to odhlašoval jen SPZ zamáznu.
-> Jarda/felda: No, nezlob se na mě, ale dřív žádný školení na profesák nebylo...
Vim že to nebylo na mě, ale ted tak nějak pro ostatní:
Jinak nejsem žádnej cucák, co je úplně bez zkušeností a znalostí jak se na silnici chovat - jediný, co se pro mě změní, bude zaměstnavatel, druh práce a to, že si budu víc nadjíždět-) Jinak nic...
edit: ..teda musí si ho dát do těch dveří dovnitř jakoby na zem,položit na "podlahu" dveří...ale jinak se šoupacím sklem končí..takže vlastně i začíná a pravdu máte oba :-)
ted sem vyházel bordel z auta a pudu spotřebáka(120)trochu poštelovat,dolejt volej a naházet plnej kufr nářadí,protože stim zejtra možná pojedu 400km...mám docela strach ted 11 tisíc km jezdila bez poruch tak se určitě vysere někde v olomouci
-> Gryzly: rekli me ze to vypada porad jako auto ze to ma volant sedacky.. a podobne dal sem jim tyhle fotky a to nestacilo... prohlaseni sem mel tady z virtu a proste ne .. zavolal sem si nadrizenou a to samy mi rekla... ja rikam je to jako sklad dilu, ty sedacky tam sou taky uskladneny ,, ze to mam odmontovat
-> 105: Řekli ti důvod? Nebo co ti chybí ke kladně vyřízené žádosti? Funguje to už od Ledna 2009 a já první takhle odhlašoval loni v květnu, druhý říjnu, třetí v lednu a dnes poslední zatím. Poprvé jsem tam musel taky čtyřikrát, každej úřad si sám nastavuje svoje podmínky a tak jsem je musel plnit jak slepička co nesla vodu kohoutkov