skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> myschaak AZNP K.Hora: Kde máš stroj LK3C ?
-> steyr: bude nejake srotovne ?
ja dneska vymena zosrotovanej prevodovky....zle vystredeny diferak... cely SP je v ... cize dakujem mechanikovy co to skladal
...nahodil som tam mokry 3,9
snad si s tym 120 dako poradi tych par mesiacou do srotovneho 

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: to vypadá jak kola z nějakého staršího porshe :-)
-> AlBugni: spokojný?
dneska sem přezouval, nejdřiv 130cu , a pak feldu, tu sem nefotil, páč je pěkně špinavá
-> Dale_Estelle: No také Doksy nemam na 100%,až bude nějak pěkně......tak se ozvu

-> maca: Doksy člověče tak nějak nevím, beru je jako už takové vedlejší. Pokud pojedu tak na 99% jen na kukačku, v sobotu. Velmi rád bych se podíval konečně na ten Želiv. A co se té sousedké družby týče, kdykoli

-> Dale_Estelle: jedeš Doksy?ted mě docvaklo že jsi vlastně soused.....se můžem domluvit a stavím se

-> maca: díky, vděčím za to i panu kolegovi Applemu. a ta tvoje bleděmodrá vypada výborně na těch foto.....potkame se někde letos?:-)
-> Dale_Estelle: parádička

neni to dnes, neni to ani vcera,je to minuly tyden, lec mnoho prace....konecne hotovo a obuto....a uz jsou i tam kam patří
-> Vojťas: no tak mrkni kde koncej... ony jsou hodne vykously.
-> U-Geen: aha, ja ze oproti tem prednim dverim je to dost rozdil
-> Vojťas: tak nejak normalne, asi jak filcka... lavice je defacto z pulky nad zadnim kolem
-> U-Geen: kdyz koukam na ty zadni dvere...kolik to ma vzadu mista?
prezuto na letni, umyto... jeste navoskovat, nekdy lituju, ze neni moje :)
-> RON: aha :) zajimave :)
-> Vojťas: zatím chodím pěšky, jinak bude Mazda 323f BA. Ke škodovce se vrátím ve formě eRka, počítám tak ze tři - pět let
-> RON: a co mas misto toho?
Právě jsem prodal Fandu
začíná nová fáze... ať se mu u nového majitele (mimochodem odsud z virtu) daří dobře

-> 105 17.04.10 19:22:25: Kojetín Benzina...tyvole ja tam ten den byl taky:D
No pořád natírám ty brzdy, nechtělo to schnout hajzl
No pak u kámoše radost z toho, že škodule jela už sama, ale zklámání hned v zápětí, praskla trubka na vodu kousek od převodovky. To sem ještě nezažil
Takže škodule nepojizdná a účast na Doksech je ohrožena

myschaak AZNP K.Hora 17.04.10 21:32:10 napsal:
→ Kaprof: kecáš!toé nemůže bejt u tebe

→ Kaprof: kecáš!toé nemůže bejt u tebe

-> ZdeněkH: kym si pod kobercom nenasiel mravenisko ako ja na 120 

dnes:
-spojka forman
-rozvody pasat TDi
-vyvareni kufru 120ky,vymena zamku a kol
-vymena prednich brzd a prezuti Opla Corsy C
stacilo

-spojka forman
-rozvody pasat TDi
-vyvareni kufru 120ky,vymena zamku a kol
-vymena prednich brzd a prezuti Opla Corsy C
stacilo

-> 105 17.04.10 09:01:28: no asi takto urezane (vid obr., cca o 12 cm), lebo som vtedy este o posuvani ani len nepocul, ono by to vraj nemalo robit nic, ale ako vzdy, kazdy hovor daco ine ... uz je vonka tak uvidime ..
-> Kaprof: kecáš!toé nemůže bejt u tebe

Tak jsem dnes gruntoval spotřebáka no hrozná hokna pořádně vysát, jeden koberec vyndat protože byl promočenej jak mi chčije do kufru svině jedna budu muset přijít na to kudy. A objevil jsem pod sedačkou řidiče nějakou zajímavou krabičku vede do ní hodně drátů a podle příručky tam nemá co dělat má tam být jen vypínač přivodu paliva při nehodě. To zas bude luštění a zjišťování protože nemám rád věci o kterých nevím na co jsou.
Jo a vysával jsem nějak moc skleněných kousků by mě zajímalo co tam předchozí majitel dělal nebo kdy mu to vykradli
Jo a vysával jsem nějak moc skleněných kousků by mě zajímalo co tam předchozí majitel dělal nebo kdy mu to vykradli
-> Gemini: Pozor za chvíli budou létat čarodějnice tak at se nesrazíte
-> squalo: paraglide
-> Pavel P..: dobre no bo co ja vim jak vy tam mluvite bo u nas se chodi do babiny napsal jsem to i pro tu část národa co má kratší historii

Byl jsem se podívat u nás na ČB rallysprintu, který pořádal autodesignucup.cz a bohužel baterky ve foťáku mrtvé,ale nakonec se mi povedlo aspoň vyfotit sbírku kaipanů u nás v ulici
jerrom.rajce.idnes.cz/16. 4.2010_-_CB_rallysprint_-_ RZ_Sviny_Nechov
jerrom.rajce.idnes.cz/16. 4.2010_-_CB_rallysprint_-_ RZ_Sviny_Nechov
-> Gemini: na čom si lietal?
.. zjišťoval, jak to vypadá na straně druhé ..
( více u auta.. )
( více u auta.. )
jarda.u1 17.04.10 13:52:32 napsal:
→ maca: kde jsi byl na burze a co jsi poridil?Velká Dobrá.....koupil jsem jen nějaké těsnění
→ maca: kde jsi byl na burze a co jsi poridil?Velká Dobrá.....koupil jsem jen nějaké těsnění

-> Pavel P..: Pražáci toho nevědí

-> maca: kde jsi byl na burze a co jsi poridil?
-> Klubko_: copak já vim?

-> Pavel P..: to je zkomoleny "furt a fotr" dohromady ne?