skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> Vojťas: No ale my to máme špinavý to by nevypadalo efektně :-D
Opravil jsem netěsnost u baňky ostřikovačů na tátovým autě, no opravil, našel jsem závadu, ale o opravě se mluvit nedá
Pak jsem se snažil nějak zatěsnit netěsnící střešní okno, ale jestli se mi to povedlo poznám až po dešti
Ale pořád se mi nedaří přijít na to, proč nesvítí osvětlení značky

-> Zdeněk.: a naco to chces davat pieskovat? to nevies odstranit zvysky tej farby?
-> Zdeněk.: nech je tam, stejně budeš dávat nový pístky ne? tak to nevadí a budeš to mít opískovaný všude.
-> Zdeněk.: ja myslim ze urcite muzes.ja nekolikrat nechal ve 4pistkach pistky bez vrchnich gumicek a hezky se to vsechno odrbalo pryc.je pravda ze pistky sem pokazdy vymenil za novy.
-> Tampajs: jej tak to je skoda :) sme mohli udelat ctyroky foto
...myslíte, že je můžu dát na opískování takhle bez těch krycích prachovek, jen se zasunutýma pístkama?
Sloupnul jsem ze třmenů Alkyton a představte si nebyla tam, bez rezi. A to jsem tenkrát Alkyton natřel na třmeny obroušené jen dráťákem a bez základovky...
-> Mr_Kubas: Díky za blahopřání .. a nezdá se že by se něco změnilo .. možná časem .. nevím.
-> MATTESS: Díky. Fotoreportáž bude, to je jásné, žádné strachy.
-> MATTESS: Díky. Fotoreportáž bude, to je jásné, žádné strachy.
-> mgbiker: som siel do kina a som ta videl ako stojis v rade pri mekaci

-> myschaak AZNP K.Hora 18.04.10 20:14:55: co ten prepreg na střeše?
( stav, cena?
)
( stav, cena?

-> CHIP: Hodně štěstí atd. A nějaká fotoreportáž? 

-> CHIP: Tak to gratuluju k takovému rozhodnutí. A jaký jsou pocity z prvních dní v chomoutu? I když ono se asi nic moc nezmění v tom soužití, ne? 

Tak já né dnes .. ale v sobotu .. udělal jsem to .. oženil jsem se .. pohoda ... 

-> havlik: to je frajerka na fotke
-> waldo: ty si ma sledoval ?

-> waldo: ty si ma sledoval ?

-> mgbiker: a potom si skoncil v mekaci v optime

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: no právě že moc ne
,jen mít matroš na dělání tak bych okolo lítal

-> Radek Retro eLeSo: Tam jsem nedavno taky parkoval...akorát že už za tmy

-> Tampajs: bral jen vahadlo na ventyli a chteli za to 300 ale v nouzi a museli jsme si to rozebrat sami :) :)
-> stika87: Kolik za to chtěly židáci? No já doma mám taky ale vrátil sem se až v 12:30.. Škoda
-> Tampajs: 10-11 zvonil jsem kde jsem mohl :) nakonec jsme ve vedlejsi vesnici navstivili vrakac ;-) asi po 10 telefonech nam nekdo otevrel :D a nastesti tam meli jednu hlavu z feldy
-> stika87: Jojo my co makáme i v sobotu to máme těžký :-D V kolik jste tam byli?
-> Tampajs: zrovna kdyz te clovek potrebuje tak nejsi doma
ale tej modrej skodule jsem si vsimnul hned 

-> stika87: Jako bych to tam znal :-D
Taksem doní musel říznout..Snad tam ten čumák nák normálně napasuju.Děkuji Makakovi za poskytnutí přední haubny jako vzoru,čertovi a spol..
v sobotu najezdil s cervenou pres 480 km :)
-> havlik: zima byla dlouhá, tak změna vizáže není k zahození ne 

mlada si vzala do parady felu a tak nevim, esi to nebudu muset dat do libovek
dokonce i zadni sterac vymenila 

-> mgbiker: sem si do dneška myslel že si chlap

Těsnění pod hlavu a malá jarní projížďka.. Začínáme se dostávat do fáze spokojenosti :)
-> Radek Retro eLeSo: Však ano, jen jsem si neodpustil komentář. Myslím že většinu lidí zajímá i reakce okolí.
Jak řikám, líbí, ale je toho moc.

-> Karlos (WIO46): je to takový jaký to já chci mít

-> U-Geen: hadice na podtlak 

-> exwrcteam: neco ti tam fouka :)
-> Mantrabeach: to jsi se celkem činil

-> Radek Retro eLeSo: Pěkný to je, ale už je tam mnoho prvků, které brání vyniknutí vozu jako celku.

já dnes nandal nový tapce do žlutky a dal sedačky ještě komplet z rapida.příští víkend to zkusím trochu vyčistit až to bude po přeleštění
-> baal: to pevne dufam ze ano :D
no a byli jsme se project neb bylo fakt krásně,foto po dojezdu u cedule co dává smysl

vytvořil svem svody na kadetta- to co tam bylo předtnim je vidět na nějaký fotce v galerce- pro srovnání
petrvod.rajce.idnes.cz/sv ody_4_2_1_vlastni_tvorba.. .
petrvod.rajce.idnes.cz/sv ody_4_2_1_vlastni_tvorba.. .
-> maca: ja ja

-> RON: časem bude decentní ale mě to neva

-> jarda.u1: déšt´ je č*pka

-> Radek Retro eLeSo: David?