skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> havlik: ale zdá se mi nevhodná rozteč co?4x100?teď nemůžu nic kupovat,šetřím na založení aspoň jedný garáže

-> myschaak AZNP K.Hora: kup na ebayi jich je přehršel:)
-> havlik: pecka!!!!!!!!!!!

-> havlik: nic moc,vím na kterým autě by vypadali líp)....koupím

já sem ozkoušel kolesa fotky na hovno ale pro představu stačí
-> petr s: néééé,děkuju)
-> Pavel P..: pak dám pár fotek ať můžete kouknout ale garáž zatím žádná
musim to do zimy všechno stihnout
-> Pavel P..: pak dám pár fotek ať můžete kouknout ale garáž zatím žádná

-> myschaak AZNP K.Hora: tak ať se ti tam líbí v novém domě

-> myschaak AZNP K.Hora: Ale můžeme tě odpojit stačí říct

-> Fén: já to řikal hned, že jezdíte polem 

Dámy a pánové,historicky prvně se vám hlásím z nového bydliště,arzenovej kopeček jménem Kaňk....dnes jsem byl připojen k síti tak honem rychle sem)
-> Borin - Král tuzerů: Tohle je metaflux. Musim se s tim naucit no. Je to tedy med s epoxidem, takze asi neco jako ten elox. Jen pro me dostupnejsi 

ja som dnes v prci spravil totok. je to predlzena matica na kola. material nerez 

-> Fén: No tak už loni jsem říkal, že je to špatný,ale toto co je moc to je moc.

-> Matthes, záškodník z TechWebu 15.04.10 18:54:44: Tak to nevím, jakej to máš, ale na elox, co používám já nic přenastavovat nemusím

-> Tomaso435: jooo to nevim nás vzaly v ostřetíně
-> filcek: mejťáci?? dneska jezdili kurvy po celém městě celej den a dijížděli a zastavovali,,,,,
Tak jsme dnes byly na válcích se stovárnou a brzdíme velmi slušně, a za druhé cestou tam jsme byly lapeni českou policií a byly jsme pokáráni za to že nemáme nárazníky vše se obešlo bez pokuty ale příště a můžem potkat horší takže pujdou nárazníky na auto

-> Fén: pěkná muzika
podobnou silničku tu taky máme....radost se projet....na to že je to silnice I. kategorie směr boleslav... :-/

podobnou silničku tu taky máme....radost se projet....na to že je to silnice I. kategorie směr boleslav... :-/
-> Syny: Tohle u silničářu ještě není na novou.
-> Klubko_: Závody se jezdí na druhou stranu. Tam, kde je začátek videa, se otáčejí auta po dojetí do cíle.
-> VeTeV: Tady je. :o))
-> Klubko_: Závody se jezdí na druhou stranu. Tam, kde je začátek videa, se otáčejí auta po dojetí do cíle.
-> VeTeV: Tady je. :o))
-> Syny: A to sem to utahoval tím maličkým klíčem co je u rezervy
No jo to je tak když někdá dá na auto šrouby s pevností 8,8 místo 10,9...

No jo to je tak když někdá dá na auto šrouby s pevností 8,8 místo 10,9...
-> CpEaRjHaY-průserář: Já tuhle povoloval kola a hezky jsem si zanadával která ku... mi dotahla matky na levim přednim kole (sůl a já
)

-> CpEaRjHaY-průserář: Uz ten spenat nejez 

Tak já dnes měnil na feldě kolo.Dotahuju,dotahuju a furt ne a ne aby to bylo dostatečně utažený tak sem jeden šroub vytočil a hle..

-> stika87: 14.04.10 23:28:52 Ostraváci chodej taky na hokej nekdy jo?:o))

Jinak ja dneska jen prebral sklad a schromaždil dily co pujdou pryč-leč cestou zpátky jsem opět v mistnim autobazaru nahlodal své svědomí a sen a premyšlim kam to zaparkuju když to vyjde :-))

Jinak ja dneska jen prebral sklad a schromaždil dily co pujdou pryč-leč cestou zpátky jsem opět v mistnim autobazaru nahlodal své svědomí a sen a premyšlim kam to zaparkuju když to vyjde :-))
-> afro100: u nas nejsou diry ale jámy do ktere zapadne cely auto

mototechna 15.04.10 16:34:31 napsal: → maca: mrkni na stabilizátor.co je na stabíku?
-> David29: Píčovina ? no i tak se dá okomentovat věc, které nerozumíš...

Tata mi schrastil ten medeny sprej na svarovani. Tak jsem to zkousel. Svaruje se s tim hodne dobre, akorat nastaveni svarecky musi byt o dost jiny oproti cistymu plechu. Tyhle 3 svary vpravo uz byly ke konci, kdyz jsem to nastavil. Zel prirode to je na druhy strane pertlu, pac na ty spravny uz doslo misto 

-> Fén: Se podelali ne?
Tam by meli tu cestu udelat celou novou...
Ale kdyz sem videl jak spravily 10cm hlubokou diru u nas, tak se uz nicemu ani nedivim... Hodili do ni asfalt tak 8cm vrstvu a tim to haslo... Z 10cm hluboky je ted "jen" 2cm hluboka -> opraveno...

Ale kdyz sem videl jak spravily 10cm hlubokou diru u nas, tak se uz nicemu ani nedivim... Hodili do ni asfalt tak 8cm vrstvu a tim to haslo... Z 10cm hluboky je ted "jen" 2cm hluboka -> opraveno...
-> darabos: ty woe fakt
ale z toho, jak tyhle auta jezdi, to mi proste dycky spadne celist.
-> Fén: tam se pojedou zavody? To urcite zaplacnou tekutym asfaltem a sterkem, jak ted zas u nas

ale z toho, jak tyhle auta jezdi, to mi proste dycky spadne celist.
-> Fén: tam se pojedou zavody? To urcite zaplacnou tekutym asfaltem a sterkem, jak ted zas u nas

-> Fén: no ty jo huste! :D podobne to vypada aj u nas s tym, ze ked som na jednej diere prerazil gumu a ohnul disk (samo som sa bol stazovat) tak to behom par dni zalatali ale teda to je jak keby clovek jel po tych tyckach na rebriku ...
-> Fén: kde je ta silnice? 

-> tunerlada: Jedno auto už tu stálo nepojizdné.
-> matoo: Už to je takhle rozfrézované třetí den a neustále tu prší, tak pochybuji, že do příštího víkendu to stihnou. Jenom nechápu proč zrovna začali tou lepší stranou.
-> matoo: Už to je takhle rozfrézované třetí den a neustále tu prší, tak pochybuji, že do příštího víkendu to stihnou. Jenom nechápu proč zrovna začali tou lepší stranou.
-> Fén: myslis ze to stihnu urobit do zavodov?
-> maca: mrkni na stabilizátor.
-> Fén:
ideální snížený auto a nízkoprofiláče 

Ja som si vsimnul skodovku na tomto videu, cas 3:45, v pozadi biela M-ka
http://www.youtube.com/wa tch?v=LEvqbBEl3cg

http://www.youtube.com/wa tch?v=LEvqbBEl3cg
-> David29: Tak to jsi byl nejkratší dobu registrovanej člen
. Třeba dostaneš nákou premii 

-> David29: nezrusil, az sa znova regnes tak to tam zrazu vsetko zazracne bude take ake si to tam nechal :D na to je nejaky speci postup to fakt zrusit
Zaregistroval jsem se na FaceBooku...
Zjistil jsem, co to je píčovinu, takže jsem to zase zrušil
EDIT: Smutný je, že kamarádka je na mě kvůli tomu naštvaná
A pak že to neovlivnuje lidi 
Zjistil jsem, co to je píčovinu, takže jsem to zase zrušil

EDIT: Smutný je, že kamarádka je na mě kvůli tomu naštvaná

-> aDAm: Je bila, ale je pravda ze to ma malinky nadech hnede, kvuli spatne fotografii, dnes udelam fotku ktera snad bude verohodnejsi a sytejsi
-> Minik03: ty jo to je bila? ja to vidim na LCDckach jako svetle hneda ;)
-> aDAm: Stejne me ceka jeste minimalne jedna vsrtva tak to domaznu, to neni problem. Na fotce je ten kastlik bily jen proto, ze byl cerstve natreny tim zakladem.
-> Minik03: když už tak už...osobně bych to tam dal a pokud nemáš extra starou baterku co by tekla tak to tam vydrží.
-> Klubko_: jjj ;-) na stredu a ctvrtek :)
-> stika87: vitkovice? to je snad hokej ne?
cekal na banany 

-> Minik03: pekné