-> Gemini: dobrej čas ... nejdřív jsem si říkal, že tohle by s obědem Klubko asi těžko stíhal (oběd = 1,5 až 2,5 hodiny ), ale pak když jsem se zamyslel, tak s vozíčkem pod motor v pohodě
-> bibendum30: Ok omlouvám se, jsi tedy pouze obětí reklamní loby a placebo efekt, je důležitější než reálný účinky.
Ad absurdum:) většina lidí pozná rozdíl v palivu hned po natankování.... To že karburátor na předchozí náplň ujede počítáme li objem palivové soustavy bez plovákovky (čistě palivo než se nám začne míchat, zanedbáme naředění v plovákovce a hlavně v nádrži!) cca 2m hadice s vnitřním průměrem 8mm vyjde nám objem paliva 0,1l při spotřebě 8l/100km cca 150m (všiměte si, že placeboefect funguje hned u výjezdu z benzinky:))). Připočtěte si něco v plovákovce a ředění v nádrži a podejte mi někdo objektivní svědectví o tom jak takovýhle brutální hradkór palivo funguje v řadě motorů š742.:)))
Jinak bych ještě dodal, že po osazení palivové soustavy magnetizery paliva klesne spotřeba o 7litrů, interval výměny oleje se zvýší na 20tkm a auto dosahuje takových rychlostí, že je nutná dodatečná montáž přítlačného křídla. Při neuposlechnutí přijdou permoníci zaměstnaní výrobce magntizéru a zprzní nezodpovědného uživatele do zadku! :D:D:D
-> radekp: ne e, praveze napred jsem striknul ten limec, abych ho mohl snadno zalepit a pak teprve prestrikavat to modry no oblepovat ty paprsky, to by bylo stacilo co sem se nastrkal prstu do der, abych to trochu ocistil. Bylo to nejaky zazrany.
-> m8rinek: na škodateam nechodím a upřímně je mi to jedno co tam má, stejně si myslím, že při použití benzínu s větším oktanovým číslem mu to aspoň nedetonuje jak s N95 :-) když se seřídí předstih, nevidim problém...
jinak pro mě za mě, směj se třeba na záchodě při tlačení
-> ŠKODA 120 GLS: -> Tommyk: motor nedetonuje při KP 10,5/1 a ,,značkovym,, 95oct takže je upravenej a upravenej motor. To co je tady v popisu a na škodateamu v deníku a považuje se to za upravenej motor (pro použití 100oct)... Smích v sále...
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: no vypadá to tak minule jsme jeli tři a teď sami protože jeden už jezdí rally cup a druhej ticku prodal takže tam nebudem skoro nikoho znát