skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> Matthes, záškodník z TechWebu:

-> ŠKODA 120 GLS: 136 na vas 

ŠKODA 120L vs. ŠKODA 120 GLS Dneska jsem viděl v Bučovicích kamarádku 120 v pěkném stavu, jak si to sype po silnici směrem na Brno, chvíli jsem za ní jel a prohlížel si jí, a potom nastal boj o to kdo má lepší strojovnu a při 130km/h jsem jí předjel, ale bylo vidět, že řidič 120 to taky osolil 

Dík páni ;) Na to že jsou tak staré nejsou vůbec prosezené :) Ještě sehnat ipury a budu štastnej :D Ale jakmile se tu s nekým dohodnu na odeslání komunikace končí asi mi ty ipruy nejsou souzeny :D
Tak kdyby někdo měl rád koupím ;)
Tak kdyby někdo měl rád koupím ;)
-> Timil: fakt kráásne sedačky

-> Timil 11.04.10 15:03:01: Chybí ti tam krytka
-> Timil: luxus sedacky 

-> gim: chtěl jsem ho sundat ale nechám ho tam

-> Pavel P..: vypada to paradne chlape, prokoukla... aj ten sachovnicovej pruh ziskal vic smrncu
tak ja uz jezdim:) masakr!!
vytacel sem se na krizovatce meziplyn za 1 a plnej a zacal sem palit na jedne strane zimakem:) tak byla trosicku mlha
vytacel sem se na krizovatce meziplyn za 1 a plnej a zacal sem palit na jedne strane zimakem:) tak byla trosicku mlha

-> Klubko_: dík :-)
-> Pavel P..: s tema kolama to fakt vypada bytelne. Klasicky sportovni vuz 80. let 

J3STER 10.04.10 21:11:09 napsal: První jarní zavrčení.škoda že sem měl to doučko a pak sme jeli z mladou na nákupy 

-> Pavel P..: predek trochu sestrel jinak bomba ty kola ;-)
-> radekp: jen 5"
-> Pavel P..: Musím říct že na zemi se mi ty kola moc nelíbily, ale na autě jsou fajnové! Jak jsou široké?
-> VeTeV: Fakt krásná....škoda že tu nemá fotky
-> VeTeV: Fakt krásná....škoda že tu nemá fotky

že bych začal uklízet?
-> Nwkt: JJ právě...minulou sobotu přijel táta se synem...syn na autě hliník a měď za 150 000 a tatínek železa za 15000

Syny 10.04.10 17:29:01 napsal:
→ Nwkt: Cos kde ukrad?Stará hradba a starý radiátory z baráku
Borin - Král tuzerů 10.04.10 16:39:39 napsal:
→ Nwkt: My máme taky 5Kč a lidi a cikáni vozej jak
smyslů zbavený…
Se ani nedivim za dopoledne takový prachy, tam byla 500m kolona aut, nějakej chlapík tam měl plnou velkou tatrovku, dostal 60 000 na ruku
→ Nwkt: Cos kde ukrad?Stará hradba a starý radiátory z baráku
Borin - Král tuzerů 10.04.10 16:39:39 napsal:
→ Nwkt: My máme taky 5Kč a lidi a cikáni vozej jak
smyslů zbavený…

-> bibendum30: Přesně tak 

-> David29: jojo,pravdu má ten chlapec
Je tam AGIP,o tom není pochyb
Ve směru metro Skalka,hnedka pod Lanovým mostem Jižní spojky

-> bibendum30: To jo... ale u mostu s tou křižovatkou je Agipka...
-> Flacek: Na Švehlový ulici...je SHELL přeci na horizontu nad MITAS-kou

-> David29: Akorat tam to nejde do krize ale jde to do prava pod most:) Ale jinak v prvni chvili sem si taky rikal ze to je ono:)
Podle mě to není zbytečnost,jelikož my všichni škodovkáři milujeme své 100,tisícovky,MBčka,105-1
36 rapid a myslím si že děláme pro ně to nejlepší co víme a známe abychom je zanechaly při životě
....na rozdíl od uživatelů dnešních koncernový "pleček"
které se bez elektroniky ani nevyser** a mají je jen jako uživatelké vozidlo které je převeze z bodu A do bodu B případně C
máme my svá auta moc rádi,a máme k nim víc než uživatelský vztah.
p.s. zrovnatak jako ženskou vezmeš občas někam na lepší večeři atp. i auto si zaslouží jednou za čas pořádnou a kvalitní baštu...alespoň tak to vidím já

p.s. zrovnatak jako ženskou vezmeš občas někam na lepší večeři atp. i auto si zaslouží jednou za čas pořádnou a kvalitní baštu...alespoň tak to vidím já
-> Flacek: Já prostě viděl most, světla, pumpu a pro mě to byla jasná Švehlovka-)
-> David29: JJ tam je Agipka:)
-> bibendum30: Ajo... na Švehlovce je snad myslim dokonce Agip... vypadá to tam úplně jinak 

-> Jarda/felda: nikde.... musim je krapet ubrousit, jinak by to sedělo na hraně toho kelímku a né na náboji.. takže až budu dělat brzdy tak pokličky dodám.

-> bibendum30: si tankoval klasika VPower ? nebo tam mate jeste VPower Racing?
-> David29: Buď rád že tě bolí nohy a ne prdel.

-> Pavel P..: kde máš pokličky z misek od jogurtů ?

-> J3STER: Ale já ne 

-> David29: Určitě to není lehké, ale já si jen dělám prdel

-> bibendum30: Ha, Švehlova-))
Taky ti řikaj jestli to neni zbytečnost?
Taky ti řikaj jestli to neni zbytečnost?

Dneska dostala "princezna LR-a" zase trochu líp nabaštit,a skoro plnou - 32litrů.
NJN,powered by Shell...to zas byl průvan v peněžence
ale co by pro svý auto člověk neudělal

NJN,powered by Shell...to zas byl průvan v peněžence

-> J3STER: Myslíš že je to prdel se tam vyškrábat? :)
-> 105: taky hezky! Ja som sa sam trapil posledny mesiac a uz mi to proste bolo tak nejak sumak, stale nebolo konca ... tak som sa dohodol s kamosom, prisiel a za 2 dni sme to poskladali :D Inak teda jako tez makam sam, motor problem nemam, zdvihak na koleckach, nasadi sa, otocim motorom, to tam skoci a hotovo :) Len teda vo dvoch ta praca odsypa no ... :)
-> afro100: ja delam sam ..nasadim si motor sam , pusteny radio a podobne :) mel sem radost kdyz to chytlo na 2x naslapani a pul sytice:) na drc motor co stal skoro rok
-> David29: A v osmém nahá ženská..............furt tě něco zdržovalo.

-> J3STER: Na to vážně nebyl čas-)
-> David29: Sis dal pivko v sedmém poschodí ne?

-> 105: jn
S partakom sa dobre maka, ked t clovek robi sam je to naprd a ani to nebavi ...