Nie nie svietivost je pohode len mobil ma rad modru a nocne videnie bolo aby som nieco odfotil aspon :) Inač pohode neosvetluje ma to ani oči netaha..Povedal by som ze klasicke viac svietilo to som bol jak vo vytrine ...
Klubko_ 21.04.10 13:34:33 napsal: → zidlik: vsichni delaj turba ze? Tak jak byla era favo motoru, pak felda motoru, fabie, tak ted turba. Co bude dal? Fabia 1600 E85
3)Nutnost skočit na dopravak prepsat to na sebe( za 800-to nejmenší)
4)STK
toto
-> Matthes, záškodník z TechWebu: 15 minut a byl v haji i s čelem a naraznikem...holt rutina už :-) ještě pujdu sundat druhej z Heduš jelikož jde ven kyvka a potrebuju z ni navíc přítlačák...
-> darabos: ja vim, no. Ale vzhledem k tomu, co posledni dobou co si hledam misto jsem zjistil, co mam za obor na hovno, tak... Kdybych sel na programatora, udelal bych lip. Ja mam nastesti za sebou uz aspon tu vyssi odbornou a naucil jsem se tam vic uzitecnejch veci, nez ted na cele VS.
-> haso: to si pamatam ako sme isli s kamosom na zapoctovku....sadli sme si v triede, rozdali ulohy, precitali sme si ich a shodli sme sa, ze je cas na pivo a isli sme prec
-> Borin - Král tuzerů: no já nevim....ale já když mám doma moc bordelu,tak se seberu,naložim to a odvezu :-) Jestli dávat 1,5 nebo 4,5 pro mě neni priorita....
raaaatam a raaaaatam fyziku do skoly a cim dalej tym viac si myslim ze ludia co studuju len fyziku maju nejaku vyssiu formu rozmyslania lebo moja hlava pracuje naplno a vysledky sa nedostavuju
jakej je imbus na vaně u FEL 1.6? 5ka nebo 6ka? a dostanu se tam v pohodě nástavcem na golu (hlavně okolo převodovky) ? normálním imbusem to nejde, to už jsem zkoušel...