skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> Syny: a to jsem jen chtěl umejt dlažky a trochu jsem zatlačil asi 

-> Kaprof: no jestli je 3+1 s 80metrama garsonka ? je fakt ze toto je prtavec, ale aspon to tolik nestoji .-)
-> Star LC20: krizky - na sirky seru .-)) no byl bychradeji, kdyby to uz bylo hotové, ale zase to mám odreagování od celodeního sedení u kompu
-> Star LC20: krizky - na sirky seru .-)) no byl bychradeji, kdyby to uz bylo hotové, ale zase to mám odreagování od celodeního sedení u kompu

-> VeTeV: no tys tomu dal

-> VeTeV: Proč dělaš z garsoniery atletickou halu?:o)
-> VeTeV: Jojo, tak to máš recht
Šikula. Jak děláš rozestupy? Plast. křížky, nebo třeba sirky? 

-> Star LC20: proto si to delam cely sam 

nebot to byl humac zelenej s hnusnou vanou - ale je zajimaci, ze nekdo menil komplet rozvody vody - tak sem to cely predelal 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Ježiš
Ale lepší komunistický obkladačky, než kapitalistický, ale křivě nalepený, viz. moje koupelna např.

-> Star LC20: Z tech dlazdic byl citit komunismus 

-> VeTeV: tos měl nechat ne? Vždyť je celkem hezká...nebo nee?
EDIT: no tak už nic =)
EDIT: no tak už nic =)
-> maca: asi se to vyplatí jakože větší objednávka ale nemusim mít všechno...
-> Klubko_: ok,měli ještě keci že je to blbej plast,že to nemá cenu,vše do plniče a brousit pod vodou.....nejsem přece ovce-neni to pro ně prostě business no ale díky

Klubko_ 01.04.10 22:06:18 napsal: → Syny: kdyz jsem to zvedal za napravu, abych mohl dat pod prahy kozicky, tak naprava napred zajela do auta a az pak se to zvedlo. Drzi to cely v podstaten jen na 2×1,5mm plechu podbehu.To je tan stavitelnej podvozek u citroenů
-> Radek Retro eLeSo: to jsou pěkné pálky

-> Syny: kdyz jsem to zvedal za napravu, abych mohl dat pod prahy kozicky, tak naprava napred zajela do auta a az pak se to zvedlo. Drzi to cely v podstaten jen na 2x1,5mm plechu podbehu. Nastesti to vypada, ze to pujde celkem snadno opravit.
-> Radek Retro eLeSo: zkusim se ti zeptat, mozna bych mohl zaridit lepsi cenovku. Kdybych se dlouho neozyval, tak se mi pripomen.
-> Klubko_ 01.04.10 21:47:23: Tak to je slusnej masakr 

jo a ještě jinej týpek tam chtěli 180kč za dm2 což je taky docela láce a dodací lhůta měsíc

dneska jsem dozjištoval chromování plastů a fakt na to s**u!!!!!!!!!!!!!!!zadní vnitřky světel užovka-800kč kus,vnitřní kulaté přepínače 300kč kus(chromování.cz)a to mi řekli že přepínače se asi zvednou a nepovede se to,takže zůstanu o origa
-> jarda.u1: Jeden pán v Radotíně
-> Klubko_: fchrancouzsky auta pchrece nerezavi :)
-> Pavel P..: pochopitelne misto, kde se styka vic plechu. 
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Ani nevim, co to je zarok. Zitra zjistim

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Ani nevim, co to je zarok. Zitra zjistim

-> Matthes, záškodník z TechWebu: nezapomen ze xanta a toto je uplne jina kategorie....
-> Klubko_: Co to je za rok? Veteví xantie byla uplne v poho kdyz jsme ji kuchli...
-> Klubko_: to je jak novýýýý

pocal zkoumat saxo, kterymu se protlacuje zadni naprava do kufru. Stacilo se na nu povesit a byla na spravnem miste. Zitra rezeme a blikame. Takle jak je to na fotkach jsem to oskubal jen rukama
Kvalitni francouzsky stroj.
klubo.rajce.net/2010.04.0 1_-_saxo

klubo.rajce.net/2010.04.0 1_-_saxo
Nwkt 01.04.10 20:10:17 napsal: → ZbyŠek: Sbíráš pokuty joNe, zatim ani jedna

Nwkt 01.04.10 20:10:17 napsal: → ZbyŠek: Sbíráš pokuty joNe, zatim ani jedna

Dneska jsem po skoro 5letech poprve nastartoval eRko

Pokracoval som v rozoberani kila
motor uz je pripraveny na demontaz
motor uz je pripraveny na demontaz

-> Matthes, záškodník z TechWebu: majáky jsou potřeba....pač jsi brzda provozu

-> maca: To je blby no. To pak nejsou potreba majaky ani... 

-> havlik: kdopak ti ji sestavil?
Po více jak 4 letech jsem zprovoznil-opět dovedl do provozu tatovu Š100.Ze začátku to vypadalo velice blbě,ale to,že chytlá na druhý pokus mě velice mile překvapilo.

-> venni: ohnilá je to je jasný
Matthes, záškodník z TechWebu 01.04.10 16:53:02 napsal:
Mate v tech aviich turba? Tady nasi hasici ne a je to hruza. Jedou 40 do
kopce, blikaj, houkaj a ostatni je predjizdej…turbo nemáme

Mate v tech aviich turba? Tady nasi hasici ne a je to hruza. Jedou 40 do
kopce, blikaj, houkaj a ostatni je predjizdej…turbo nemáme

-> Petr120: gratulujem
..už aby som to aj ja mal za sebou 

-> Pavel P..: Nee jen jsem se ptal, když sem dal rentgen zubů, jestli sem bude dávat všechny vyšetření

takto som dnes trávil deň. úpravy na náprave a montáž nádrže s plechom pod nádrž
-> Borin - Král tuzerů: copak? máš zkušenosti a fotku nad postelí?

-> FORM: Až budeš na vyšetření rektoskopem, tak dáš taky fotky ???

Já byl dnes asi po 4 letech u zubaře, docela jsem se toho bál i když se s dokotorem znám. Musím zaklepat, vše mám v pořádku, dokonce jsem dostal pochvalu. Píšu to spíš pro zajímavost kvůli snímkům z rentgenu, které někdo třeba zatím neviděl a možná mu připadnou zajímavé. Krásně jsou na tom vidět jednotlivé vrstvy zubů, plomba a případně kazy. Uprostřed je středící konstrukce elektronického snímače.
Já si dneska dokončil řidičák.

-> havlik: Kdyby vypadala úplně normálně, tak je totálně obalená a zahnojená