skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> petr s: tak ty hrabnes do regalu a vytahnes novej brzdic nebo prase ne? 

-> petr s: to mas dobre ze ta to pocka ale ja som to musel vcera spravit lebo dnes by uz nemuselo byt

-> castrol: Taky jsem tím práskl zítra je taky den
-> petr s: to nasere
-> petr s: tak to potesi no mne nastastie islo vsetko povolit
-> castrol: Taky jsem chtěl odvzdušnit a zalomil jsem odvzdušnovák
nie dnes ale vcera som bol donuteny zgeneralkovat brzdy lebo uz to nebzdilo ani ked som viackrat naslapal

-> minno: na takovy oleje tady vetsina nema
by musel hodit extra cenovku pro cleny 

-> Gemini 01.03.10 17:25:28: nová zásobáreň virtu olejmi? :)
-> U-Geen: spravne

-> U-Geen:

-> U-Geen:

-> jarda.u1: chybelo vicko 710 ze
-> David29: to jsem si vzpomnel,jak k nam jednou do servisu prijela pani s Favem a udavala zavadu,ze ji vyteka olej z PP svetla.Po otevreni kapoty nam bylo vse jasne 

-> jarda.u1: Jojo, to je vidět i na tom víčku - je v něm olej. Je to jenom než splašim nový-) Oleje je dost
Aspon ho ted pravidelně kontroluju
Aspon ho ted pravidelně kontroluju

-> darklord: Tak najelo to po městě asi 100km bez víčka, tak se neni čemu divit. A mejt to fakt nebudu...
Díky čístýmu motoru to líp nepojede
Díky čístýmu motoru to líp nepojede
-> David29: stejnak ti to prska ven,v tom viku je jeste mala dirka
-> David29: Mr.Humusak ten tvoj motor vypada jak kamosov po vybuchu inducky. voe!
Improvizovaná oprava ztraceného víčka
Na dojetí, a je tam už tejden 

je to po tejdenim drbani ale bez uspechu tak sem ji natrel

-> gabo000000: zablesk aj dunenie som pocul a videl ...bolo to cca 2 minuty pred koncom 3 tretiny kanada-usa takze okolo 23,30.....a vraj to padlo niekde pri dedine bretka co je medzi roznavou a rimavskou sobotou...
ona je vycistena ci natreta?
je to mobilem zitra dam lepsi
-> tominooo: Nauc se fotit.
-> Milan 136: taky to mam udělaný ze závitový tyče a dvě misky s osazením aby to ten silent tlačilo rovnoměrně :)
-> 105: měls jí tam nechat papíry a odejít
pak to musí řešit písemně a to už to radši zruší 

petrvod.rajce.idnes.cz/hl
inicky_na_svetle_umyti_kom
plteni
nasazení koleček a umytí spotřebáka/závodáka :) slušivé si myslim
nasazení koleček a umytí spotřebáka/závodáka :) slušivé si myslim
-> Gemini: Delas shop? Skoda ze daleko :(
-> Milan 136: dík za info
-> Borin - Král tuzerů: nahodou to musi vynašet
-> Borin - Král tuzerů: no to verim, ze provozujes ty a poustis chlapum zvuk motoru drapaku a rikas jim, ze tak vrnis ty

-> Klubko_: Erotická linka

-> Mantrabeach: copak sis zalozil za zivnost?
dneska jsem se stal živnostníkem
.Konečně mám práci.A jinak sem připravil žlutku na cestu na lak.Jedu s ní zítra do práce.to bude jízda
.se značkama z felicie

-> myschaak AZNP K.Hora: silentbloky vydoluješ v pohodě. jestli je máš utržený úplně, tak vyndáš rameno i s tím prostředkem. pak stačí natlouct silnější šroubovák mezi ten plastovej silentblok a ten hliník a vypáčit ven. na lisování je origo takovej velkej přípravek, ale musí se kvůli němu vyndat ten hliník. tak máme udělaný dvě misky se závitovou tyčí a tím to lisujeme. bez toho to tam asi nedáš. jinak tam dáváme ty jako má OII, má takový 4 ramena, ne dvě. Plnej existuje z Ibizy Cupra, je hliníkovej a stašně blbě se tam montuje to rameno zpátky. Ty dáváme akorát na eresa a na fobie na 16, 17 atd...
-> Klubko_: díky
-> MOLSO: je tam toho hodně
minulý léto proběhla takový GO a pár úprav a byl jsem tam hned za 20 tisíc
-> jarda.u1: díky, jo je z fichtla, akorát otočená
-> RON: jojo, jezdím. teď to mám na "motard" kolech
-> Klubko_: díky
-> MOLSO: je tam toho hodně

-> jarda.u1: díky, jo je z fichtla, akorát otočená
-> RON: jojo, jezdím. teď to mám na "motard" kolech

-> gabo000000: jsem myslel, ze to byla petarda jak je tady na kolejich v oblibe, ale byl to prave jen zablesk bez zvuku. Zpravy jsem jeste nevidel.
-> Klubko_: spociatku so myslel ze len nejaka blbost...ale zaujmave ze to nedavaju nikdy v spravacha spon na slovakoch to nebolo v prvych spravach
-> krtik: ale mám

-> Placko: prosímťa, naozaj nemáš začo 

-> gabo000000: nad tim ted tak premyslim, tak jsem to taky vcera zaregistroval.
No tak ja som si dnesa prepojil PC s vežou a konečne si možem kvalitne vychutnať hudbu
veľka vdaka Krtikovi

-> gabo000000: ty kravo dobrej zablesk...
byt o trosku vetsi tak umrem ve spanku...hold 2012 se blizi

Skoro celý den čistého času jsem hledal díly na kompletní motor 742.135 Bendix (pro katalog dílů na rapidce.eu.org) .... pokud to někoho zajímá, mám je v kartě auta :-)
ja uz som aj take pocul ze nad celou strednou europou...suseda mit eraz vravela ze vraj meteorit...ziariva gula na neby... a ze okolo 23:30...tak ktovie...
-> Vojťas: me jednou taky prdla guma.....