Dneska mě kámoš navštívil s urezlým vejfukem na 205ce...Za 3 hodinky hotovo...tlumič jsem tu měl nový ani nevím z čeho...nic moc koncovku si dodal sám...
já dělám na maturitní práci a už mě ztoho jebe..každej den píšem z čj..tuhle sem se přemoh a učil sem se asi 3 hodiny a stejnak sem dostal 4-5..tak to asi nemá smysl ještě ktomu mě doma nejde net tak jezdim na net ke kámošům atd
Chtel jsem napsat neco ve smyslu flaska pryc a nalada je tu...ale kolega me opravil pulitra na radosti litr na starosti .....prez dva litry pro krasu kazde zeny
-> Matthes, záškodník z TechWebu: jo jasne, no spojit ty nozicky sem se chystal :-) ale s tim ze ma byt trubka az na zem to je fakt, a nozicky jen kvuli stabilite, a rovny to mam aby to paslo na misto co je u zadniho podbehu ;) a stejne by tam prislo jeste prkno kvuli vetsi plose
-> tunerlada: jj je to pravda, preberalo sa to tu horem dolem, urcite by si tu nieco nasiel, bolo to tema s nazvom dochodci mozu byt aj prospesni alebo invalidi alebo tak nejak
-> stika87: pockej takze kdyz si to jako na sebe necha treba prihlasit deda tak neplati eko poplatek? to sem ete nikdy neslysel je to ubec pravda? zkousel to uz nekdo znamej?
-> stika87: no jelikož eko výpalný nikdo nezaplatí tak počítám že tak dopadne u mě doma se zdržet nemůže ptz už mám auta 2 takže Ot pro všechny?pokud ji vezmu měl by někdo zájem o kastli ?Na nápravách bez motoru na plechách?Popř bych to nechal na tech liťákách kdyby byla zajímavá nabídka
-> Nwkt: nahjázel sem dovnitř několik lístků s mým číslem že ju koupím a ptal jsem se po okolí.Týpek (nějaký starší dle hlasu) to koupil svýmu synátorovi kterej je asi rozmazlenej a nechce ju
Ja umyl a vyluxoval auto, pohral si s rizenim, zkouknul motor a prislusenstvi, uklidil si mrdnik v kufru, zastrilel si ze vzduchovky a ted jeste budu delat neco do skoly :)