dnes som bol obzriet KILKO .... :)
vchadzame na ulicu kde by mohlo sa nachadzat kilko,zrazu nieco vykuka,pozera kto ide ... v tej chvili mam usmev na tvari ... parkujeme ... fotime ... pride "majitel" auta a otvara ho ... znova fotime ... nastartujeme auto ... brm brm brm brm brr.... nadherny zvuk !!! V8 oproti tomuto nema sancu !!! moj tep sa pohybuje niekde pri 200 ...
![24](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/24.gif)
ideme ho vyskusat, sadnem ,zrazu som sa ponoril do sedacky ... radim jednotku a po chvilke ideme ...
dostavame sa na hlavnu cestu ...
ideme cca 80 km/hod a pred nami rovna cesta ziadne protiiduce auto len pred nami sa vlecie akysik srot ktory nema ziadnu historiu ... podradujem do trojky davam smerovku a sme na urovni s novym autom ,typci v nom nechapali pritlacim o cosik viac pedal a miname ich )bracho hovori serus typci ...) :D ... zvolnime tempo ...(a moje srdce ledva sa drzi v hrudnom kosi,ide mi vyskocit ... busilo ako slialene !!!tep asi 210 :D ) otacame sa v druhej dedine a ideme spat ... pomali si zvykam na riadenie .radenie,spojku a plyn ... nik pred nami ,za nami ... rucicka ukazuje 80 km/ spomalujeme a bocime ... parkujeme a kym sa mi tep a tlak nevyrovna este naposledy obzeram auto ... a po par minutach rozhovoru ideme domov ... v kilku sme boli traja ,ja ,bracho a pan "majitel" ...
vysie rucicka nesla ... pri mne ukazala len 80 km/hod
z kilka som nadseny len mam nejak zmiesane pocity ked porovnavam kilko s "mojou" 105L r.v. 88 ,mozno preto ze kilko bolo vo vysich otackach lezernejsie ... a nenaberalo uz tak rychlost ako 105