-> Matthes, záškodník z TechWebu: planuju 4pisty a zadny desticky pilovat nebudu, rucka bude zachovana, zajimavy co?
-> Gryzly: tuhle stranu mince znam, nicmene to asi uplně není Havlikuv problém
-> U-Geen: sry jsem blb :)
ale ona čtyřnásobná pravděpodobnost prasknutí gumičky mi přijde stále stejně vtipná, může mi tedy Mathes odborník vyčíslit jaká ta pravděpodobnost je třeba s jednotkou prasknutí/km nebo prasknutí/motohod(motorok
, motostoletí? :D)
-> m8rinek: funkce u kotouče je stejná, destička sevře disk. napojit lanko na brzdič je hračka a u páky mezi sedačkama nemusíš vůbec nic měnit, dají se použít i původní lana. zatímco s kapalinovou ručkou, musíš tahat trubky a hadice od páky k oboum kolům, a mezi sedačkama ti bude trčet nádobka s brzdovkou, navích musíš páku předělat na např spojkovej váleček.
-> m8rinek: Jesi nechapes zakladni princip ze s poctem tesnicich segmentu se zvysuje rizikovost tak jsi ud ty. Samozrejme ze to nema vyznam moc resit, obzvlast u zavodaku. Kazdopadne davat 4p dozadu a vzdycky pri vymene pilovat desticky je ptakovina, to radsi priplatit za toto. S tou bezpecnosti sem tady myslel tu rucku hlavne.
-> havlik: ja si to udelal :-) teda takovej nouzovej. Desticka se dvema vystupkama do tech zoubku a uprostred 13ka sestihran, vemu racnu, tocim a tlacim :-)
předtim teda něco aspon trošku k světu brzdy na jedný straně nový trubka hadice vlastně vše až na brzdič je new:D druhá strana spíš patří do co jste dnes podělali
nahodou obecne - nenasel nekdo 130RS nebo 130 oznaceni nevim pro zavody na autokros... prvni majitel JZD Borovany, prvni jezdec Petr Jaroslav, jen by mne zajimalo, kde skoncila
Aaa potrebujem pomoc.. Nejde mi nastartovat ta moja skodovka, elektrika by mala byt vporiadku. Neroztoci starter, iba rozsvieti kontrolky, no baterka je dobra. Chova sa to tak, akoby neboli zapojene indukcne kabliky v startery.. ale oni su... Som bezradny.. Da sa s tym nieco robit?... Tak toto som robil cely den.. dik za rady
-> Vojťas: Ve dvanáct jsem volal ty kámošce, abych se ji omluvil, že sem jako budík selhal - a ona na mě - Aspon ses vyspal... Možná mě sice vyhoděj ze školy, ale sem vyspalej tak je to cajk