-> Syny: no zelenej se už taky nikam nedostane... ne v tomhle stavu a dávat ho z5 do kupy, aby se s ním dalo jezdit po srazech, pro mě nemá cenu, hlavně byvh to finančně už nedal, takže sem z něj udělal pracovní auto
tak hlavně aby byla garáž velká a suchá, aby se na ní mohlo dělat a připravovat ji na další srazy
Takze - na rychlo jsem dal fotky do fotogalerie... Ty z Jarnich Besin tedko jeste nemam probrany, takze ty az casem - kazdopadne tam mate od roku 2007 vsechny srazy na kterych sem byl - tedy vsechny s tech znamych vyjma Besin - Podzim 07 a Doks - Jaro 08... Doufam, ze se vam fotky budou libit... Jeste je casem nejak usporadam, na to sem ted nemel cas, taze to zatim berte jen jako bera verzi :)
-> David29: Kdyby te porad jezdili na kolobezkach a trikolkach hned vedle bytu na mrizovanym najezdu, tak bys na ne vylit taky... Vedle maj hriste, at si dou hrat tam...
Tak u mne se dnes projevila nějaká zvláštní porucha a hnedka jak sem na projížďce na kole zmerčil tohle auto začal sem pátrat po majitely a mám zamluvený díly
vevnitř jsou nově potažený sedačky, docela pěkně prošívaný, ale ta látka je hrozná
krom jiného sem rozebral motor v MB abych zjistil že je přidřenej, než se setmělo stihl jsem to odstrojit, a zejta ho vyndám a uvidíme jestli poletí do kopřiv
-> Nwkt: Ale, smradi tu delaj bordel ne tech bezbarierovejch najezdech, tak sem tam vylepil ceduli at si dou hrat na hriste a behem tejdne byla pryc, tak sem to tam vylepil znova a zas zmizele a mezitim se tu objevili naky kraviny na uklid chdoby, tak sem rikal, ze jestli to jste jednou nekdo strhne, tak ja strhnu ty blbosti s tim uklidem... No a dneska ta cedule zmizela po 3ti, tak sem sundal i ty ostatni papiry :) A tu mou tam vylepil po 4ty :D
-> doly120-ten třetí:o): Tak to nevm, ja to kupoval tady v Plzni v kramu a byl to posledni par 2,5mm jinak tam meli vsude 1,5mm - sem si na to specialne bral supleru :)