a mohol by si dát aj ceny kolko by asi to
ceny su dohodou ... samozrejme ked je nieco len par kusov ... a su narocne tak cena je vysia ... ale ked tych kusov je viac ... tak sa aj viac podari :)
o co mas zaujem ? alebo co chces dat urobit ? :)

Keď si raz kúpi Kilo, tak ho celé obvešia
to si odpust
to je pre niekoho ineho !!!

zakazkova vyroba pre mna

a mohol by si dát aj ceny kolko by asi to stalo ??

to si odpust

to si odpust
nie pre mna ani pre kilo ! 

Mezi ty, který kvůly tobě odešli se určitě nepočítám, takovou radost bych ti neudělal nikdy...

Ale za jednu věc tě musím pochválit...umíš dobře tím jak seš výřečnej manipulovat lidma a nenápadně jim vnutit svůj názor, že ho třeba pak považují za svůj vlastní...měl by ses dát na politiku, pár takovejch jako seš ty už v historii bylo, viz třeba jeden člověk v německu v polovině minulýho století

bo to topilo :( zmrzacilo ... tak sa to bude musiet spravit na novo ... a dako tomu vychytat mouchy :) 

Keď si raz kúpi Kilo, tak ho celé obvešia srdciami

a viac tu : skoda-virt.cz/cz/.../1130
77-ponukam-e-na-predaj

Nejvíc se mě líbil Tvůj bolmot, že je Tě už 25 let asi před 14 dny. Mě je o 5 víc a co z toho? Nemám potřebu se tady nad někoho povyšovat jako někdo...

Ze ja nesel na strojarinu, i kdyz vlasnte 3/4 predmetu ze strojarny mam :)

a dnes jsem zatim nasadil novy zadni narazník 

Tak ja som akurát došiel z oficiálnej emisnej kontroly dokonca bez známosti som tam šiel
HAHA joj to bola groteska najprv frajer išiel nastavovat karburator otvor kapotu a tam favo motor a lekr tak som mu ukazoval že kde ma čo nastavovať
Potom to napojil na analyzátor a tam mu ukazalo emisie CO2 0.8 co by malo prejst ale on vravi to je malo tak som mu povedal že to nastavím teraz a on ze ne ne za 5E to nastavi on na pristroji. Tak sa s tym babral asi 5 minut ja som si myslel že už mi benzín dojde a nakoniec to dajak po biede nastavil na 1.15. Co je hlavne auto emisnou prešlo samozrejme že na benzínke som to hned nastavil podla svojho
No proste groteska
Aspoň na jednu vec som prišiel že otačkomer mi ukazuje viacej otáčok ako mám
HAWK 

S 12ti metrovým hovádkem lítat po městě 30km/h to je masakr.A 11.6.hurá k závěrečkam.

-> Matthes, záškodník z TechWebu: ja nic ale nepretahoval