skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124150 příspěvků (zobrazeno 120851 až 120900) od 06.12.2007 do 06.05.2025, založil/a iDawe
-> Tuxik: ja mel za to ze polstar je vypln mezi tramy? ne?
-> Syny: a driv se to tak delalo uplne bezne, v litni to tak mame taky
-> Syny: ale tam jsou polstare :-) polstare jsou volne lozeny tramy - bez jakyhokoli uchyceni ve zdi apod, proste jen polozeny na skvare
-> Tuxik: tady byla prdel, ze tam je jenom skvara a ty tramy sou an tom jenom polozeny - nejsou ve zdi, zkratka navazka, na tom hozeny tramy, zadny polstare (misto nich zae skvara) a na tom prkna. By me zajimalo kdo to vymejslel...
-> Syny: tak kriva vetsinou bejva kdyz drzi na polstarich a je pod ni skvara... ono si ta mrcha blba seda... a broucky jsme meli taky :-))
-> Tuxik: jj byl celkem ok, ale byla kriva jako prase a hlavne ji zaciali papat naky brouckova - na jednom miste byla normalne dira a uzrany prkna... Ovsem to bylo jen na jednom miste dal uz ne, ale tak aspon bude nova :)
-> myschaak: ty vole tu zltu chces dat do kocky co ti sisi ??? tu by som dedal v zivote
-> Syny: hehe tak neco podobneho jsme delali v Litni s podlahou :-) ale tys ji mel jeste kraaasne zachovalou
-> myschaak: to mi taky ceka - neboj
Ale je fakt ze ta motorovka nebude od veci 

-> Syny: seš asi jedinej kdo tady likviduje podlahu motorovkou,každej většinou vrtačkou nebo bruskou s dráťákem

-> myschaak: jj, jak sem to zacal zkoumat, tak to bude deravi celkem solidne - ani o tom nevim... uz se tesim na ocistovani vsch 4 podvehu a podlahy :)
-> Syny: ¨přijeď...už to mám v ruce!

-> myschaak: jen co bude ta cervena moje pojizdna tak se stavim a rozeberem ji taky :D
-> David29: nemám love na naftu do spotřebáka a za ten hliník ze dvou aut už něco bude...
-> Pavel P.:
-> Pavel P.:

-> myschaak: 

-> myschaak: Cožě?
Jako důvod?

končím se škodovkama,začal jsem to rozebírat do hliníku,zejtra je na řadě žlutá!
-> David29: -> gim: Ale poprali jste se s tim hezky, oba dva

-> gim: Díky
Ale zas taková dřina to nebyla....

-> Syny: Já myslel že navaříš čumíák z fábky nebo tak něco 

-> Nwkt: mno jestli to bude velka katastrofa tak to preskladam do jiny kastle :) Se s tim zase srat nebudu... Pokud to tak tragicky nebude tak to udelame...
-> Syny: Tunink pyčo?
-> Tichy Radek: uz se tasim az to budu delat ja - s tim rozdilem ze ja to budu mit snazsi, pac tam pulka cumaku nebude 

Dneska jsem to chtěl už konečně dodělat,ale nepodařilo se zradilo mě počasí

Já dneska spal po noční, nejdřív mě v jednu vzbudil kolega že by si odpoledne přijel pujčit vlek za auto, pak mi ve dvě volala teta že by chtěla odpojit elektriku ze světel na dvorku, před třetí mi volal kámoš že by si přijel pro ten pětikvalt, tak jsem se na to spaní už vysral. Dvě hodiny jsem pokecal s kámošem, ted jsem poobědval a pojedu na ty světla. Vozík za auito jsem už předal a pak ještě do navigace TomTom možná nahraju češtinu.
-> havlik: ale prosimtebe ty citlifko 

-> havlik:
Mně to neštve
Slyny bude

Syny 02.05.08 14:12:15 napsal:
-> Bagrr (už se perou:-D): Tyvoe nic nebal
Kridylko jestli mas navic tak tma soupni k tomu at nemusim vrtat to moje co mam na aute (kdybych to nahodou vracel zpatky) :) Predej to Hafikovi
Dekuju :)
dobře takže nic nevezu

dobře takže nic nevezu

-> Syny: Vim já kdy sou zápočty? Já na vejšku nikdy ani nepách

-> Bagrr (už se perou:-D): A priste ty kalby delej idealne nekdy v prubehu semestru a ne v zapoctovim :(
-> Syny: JouKej:D Nebalím, ikdyž pár rolí volnýho grázlpapíru mám:D
Kridylko jestli mas navic tak tma soupni k tomu at nemusim vrtat to moje co mam na aute (kdybych to nahodou vracel zpatky) :) Predej to Hafikovi
Dekuju :)

-> David29: tak to ses ty ten dobrodruh kdo to od nej bral :-) mi je ukazoval takovej chuchvalec cehosi. Sedacky na tom nebyly o moc lip ;-) Dobra prace pane.
Pavel P@nkáč 01.05.08 21:29:36 napsal: -> Bagrr (už se perou:-D): -> Gabriel: nechci rejpat ale neverim ze vam to pojede ani jednomu.......
A víš že já tomu taky pomalu přestávám věřit že to někdy vyjede, ale snažím se s tím bojovat

A víš že já tomu taky pomalu přestávám věřit že to někdy vyjede, ale snažím se s tím bojovat

-> Syny: Hele když tě tady mam:D Chceš to teda zabalit a plus k tomu ještě to obyč plastový křidílko z emka?
a cenofka teda platí 200?

-> Mr.Lumpy: savo je mocna zbran
-> David29: uz to vidim jak do toho vlezes se zablatenejma botama

-> David29: uz to vidim jak do toho vlezes se zablatenejma botama

A dneska sem dal chaldit pivo:D sice ne všechno ale do lednice kde je připravený papu na kalbu se víc jak třetina nákladu piva nevešla

Tak včera sem si přivezl pomocnej rám z R21, abych nemusel vymejšlet svůj vlastní

-> Mr.Lumpy: Od soudruha s nickem Trax
Byly v prdeli, ale šlo to...

Byly v prdeli, ale šlo to...

-> David29: kde si sehnal ty béžový koberce, já vytahoval béžovej interiér ale byly tam jen ty samý co si čistil
tisk diplomky 

STk na 2 autech
Já dneska nasadil béžový koberce... konečně mám komplet béžový interiér 

-> Gryzly: form to ma tuším taky tak, sem myslím viděl někde na fotkach jeho skladu ;) holt ten zbytek tam musíš dodělat ale mělo by to být prvoška
-> Gryzly: Polotovar
-> Tichy Radek: Hele jak tam dole máš tu fotku předního blatníku, tak to je nějaká třetí jakost, ne? Chybí ti tam ten navařenej plech kde jsou díry na šrouby co jsou za dveřma schovaný. Užovky to maj z jednoho kusu a eMka to maj přivařený z druhýho kusu plechu.