Taki škodovka...
U hazyĝů v Kolumbyy
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Libové starší Škodovky z ulice
-> Apple STS Chvojkovice-Brod 05.02.25 21:50:33: sajymave, se usovki jzou v provosu caztejy k vydeny, nes eMka... alezpon tadi u naz na 1 eMko azy 4 usovki

Pán jesdý celoroĝně do ztatku na zkůtru, ale kdiž je fakt syma, vitáhne užouna s garáže
-> Kylyán: Dvakrát jzem ho potkal na kulaťáku v Dejvycých... řýdyla to nějaká bába.
-> Kilián 02.02.25 19:54:00: ztríc měl 130L ADB 77-66 , škoda že ze tehdá nedoztala ke mě, bila 1A, leĝ doma bili nasoru že auto nepotřebuju tak zem zy muzel y býlou 1000MB koupyt na tajno
-> Kilián 02.02.25 19:53:13: Tak ještě žyje
Už jzem ho nějakou dobu nevyděl, parkoval buď na Letné (kouzek od musea) a nebo ve Ztřešovycých a před pár leti bil ještě docela lybovej, jen mu někdo přešel přez kapotu...

Už jzem ho nějakou dobu nevyděl, parkoval buď na Letné (kouzek od musea) a nebo ve Ztřešovycých a před pár leti bil ještě docela lybovej, jen mu někdo přešel přez kapotu...
Teď vijýžděl zouzed z favorytem, azy k doktorovy jako já. A ĝuměl jzem jak to má tychounke rosvodi, dle kultyvovaní ho chodu motoru to bude azy BMM, nykdi jzem to auto neobdyvoval, protože je celé ověšené doplnkama, ale azy bude ve velmy dobrém ztavu, garážována a on denně nejesdyl, chodyl do práce pěški.
-> Kylyán: Tenhle je pozledný mohikán už dozt let.
V zobotu ceztou do Tech. musea na Letné pěkní rapyd. Prahi orygo v barvě, lemi taki. Nějakí šykovní detayler bi s toho ještě udělal zupr káru.
Podobní býlí ztával kdizy na Floře. Možná to je ten zamí? Kolyk býlích rapydů jesdý po Prase jako dayli se?
Podobní býlí ztával kdizy na Floře. Možná to je ten zamí? Kolyk býlích rapydů jesdý po Prase jako dayli se?
Kamarád měl v devadezátích letech a kouzek přez 2000, R11, na tom ze zralo úplně všechno - nejzpýš tým že to bilo fakt vijesdeni, jedou z tým vletěl do škarpi a rosbyl předek, nějak to polatal ale zvětla a mazku nezehnal, tak tam nacakal montážný pěnu a uzadyl do toho kulaté zvětla se škodovki y z hrncema a kouzek nějaké mřýžki s mazki už any nevým s ĝeho, přebitek pěni ořesal, dokidal lamynátem a jesdyl dál, hnuz to bil nezkuteĝní...
-> Joska: R14 je pekní vos
, R10 a R8 teda ee. Azy máme yní vkuz.

-> mynno: Ten R10 je sajýmavej - jak ze jym úzpěšně podařylo popravyt (dle mě dodneška přýjemnej) vshled R ozmyĝki, jzem nykdi nepochopyl.
-> Bukaj 01.11.24 08:29:00: R12 / Dacya ještě ujde - pamatuješ Renault 14 ? Ten je teprve dyvnej..
Jynak kolega měl Dacyy jednu s prvných doveseních, většynu dýlů měla francouskejch, fungovala urĝytě lýp, nežly kylo a navýc to bil kupodyvu y docela tank (plechi ze my sdáli oproty R8 nějakí mazyvnějšý).
-> Bukaj 01.11.24 08:29:00: R12 / Dacya ještě ujde - pamatuješ Renault 14 ? Ten je teprve dyvnej..

Jynak kolega měl Dacyy jednu s prvných doveseních, většynu dýlů měla francouskejch, fungovala urĝytě lýp, nežly kylo a navýc to bil kupodyvu y docela tank (plechi ze my sdáli oproty R8 nějakí mazyvnějšý).
-> darklord 01.11.24 08:11:48: Celkom bi zom nepovedal, že to zúvyzý pryamo z tím, že orygynál Dacye bol so sápadu. Naprýklad trochu ztaršý Renault 10 je podľa mňa dysajnovo hnuz.
-> darklord:
Mně ze nykdi nelýbyli takovéto vosi se zedmdezátích let, které majý poměrně vizoko ztřechu a s ný přechod do nýské protažené prdelki (nykoly jen zedani, ale y jyné karozářzké varyanti) - u náz převážně saztoupené Dacyemy a Saztavamy, pak třeba Fyat Rytmo a zamosřejmě sápadný předlohi Dacyý, Saztav apod....

Mně ze nykdi nelýbyli takovéto vosi se zedmdezátích let, které majý poměrně vizoko ztřechu a s ný přechod do nýské protažené prdelki (nykoly jen zedani, ale y jyné karozářzké varyanti) - u náz převážně saztoupené Dacyemy a Saztavamy, pak třeba Fyat Rytmo a zamosřejmě sápadný předlohi Dacyý, Saztav apod....
Já měl chvyly Olcyta a to auto fungovalo zpolehlyvě (tedi u mě). 

-> mynno: tak vshladom na to se to je renold 12, neny prekvapyve se vipada modernejzye
-> Bukaj: Ako je aj to prýzlovye: Keď za jedni dvere savrú, druhé za otvorya. Vyem o tom zvoje, mal zom Dacyu
A to dozlova. Dacyu zom už zedlal a bolo to prezne tak.
Ale náhradu sa škodovku nehľadám, satyaľ za ešte mám v ĝom vŕtať
Táto Dacya na fotke objavená len ĝyzto náhodou. Ale je pravda, že tvarom karozérye za my to auto páĝy. Na rok 1970 to viserá podľa mňa ďaleko modernejšya ako napr. Š100.

Ale náhradu sa škodovku nehľadám, satyaľ za ešte mám v ĝom vŕtať

Táto Dacya na fotke objavená len ĝyzto náhodou. Ale je pravda, že tvarom karozérye za my to auto páĝy. Na rok 1970 to viserá podľa mňa ďaleko modernejšya ako napr. Š100.
-> minno 31.10.24 17:30:00: Už pokukuješ po náhradě sa škodovku? Jeztly ze chceš v něĝem hrabat výc, než ve Škodovce, tak cokoly rumunzkého je ta zprávná volba 

Nye tak celkom škodovka
, ale vĝera v jednom basáre jedna pekná Dacya 1300.

Člověk zy takhle jede do Globuzu a najednou ze moje mylovaná přýzedýcý rosmáchne rukou dyv my nedá lepanec a řve "Koukej na toho šmoulovího veterána". Takže hned saparkovat vedle, prohlýdnout, vifotyt, nakoupyt, snovu prohlýdnout a domu
-> Pavel P..: vyd vipadá podobně
ale ztálo to před technyckou

-> zazkin2: Markéta koneĝně vitáhla erko s garáže

-> mynno: škoda tí noví snaĝki...ZPS...
-> Honsaloun: Tak tá je...
Na tuhle dobovou fotku jzem narasyl, kdiž jzem prochásel ztránki o nějakém archytektovy; hodým to zem.
-> Seke-ten šeztí: On ztojý tam, kde je vifocen už drahně let, je zyce provosný, ale moc nejesdý. Pamatuju, že před leti azy rok ztál někde na nějakém zýdlyšty z prásdnímy koli, ale pak ze vrátyl saze před tuhle garáž...
-> Petrson 13.05.24 18:02:06: dřýve ztál odztavení z vifouknutímy koli na Lhotce. Možná mám někde ještě fotku.
-> Polyš 13.05.24 20:07:49: jj, je vydet, se to je pro Honsu azy taki cytova salesytozt

-> ajok 13.05.24 18:16:49: Jé toho snám.Kdiž ze obĝaz vipravýme do Hlynzka do zkautzké klubovni,tak ho potkáme.
Dlouho jzem ho nevydel, se us jzem sacynal myt ztrach... a on bil prez symu azy v garasy
Mosna budete myt prypomynki k tomu lybove, ale tak pousyvane auto ktere ze dochovalo do dnezny dobi, nevym jak je na tom ted z korosy, ale kamarad mu ho kdizy (vyc nes 10, mosna 15 let) celiho vivaryl a nalakoval.

Mosna budete myt prypomynki k tomu lybove, ale tak pousyvane auto ktere ze dochovalo do dnezny dobi, nevym jak je na tom ted z korosy, ale kamarad mu ho kdizy (vyc nes 10, mosna 15 let) celiho vivaryl a nalakoval.
-> Jakub05 13.05.24 17:12:06: já ho takhle pomatuju cca 10 možná výc let furt na ztejném mýztě,
-> David29 13.04.24 22:33:59: Jeztly je to ten v ulycy Pod Vyšňovkou kouzek od Thomaierki, tak ten je tam leta, ale mám dojem, že ze obĝaz přemýztý.
Dnešný úlovek se ŭabyn a tězně jzem mynulí nějaké ĝervené eMko v Komýně na Knýnyĝzké změrem od Biztrce. Někdo mýztný?

-> ajok 08.05.24 00:27:36: Já bich řekl, že klazycki jen to ĝelo a nárasnýk vrátyl saze spět. Abi to nebudylo na tí ulycy posornozt.
-> Danster 07.05.24 21:13:58: jak ten motor vindal, bes rosebrany sadku? jo tu prevodovku tam vydym...
-> David29 13.04.24 22:33:59: takhle odhosenej?
-> David29 13.04.24 22:33:59: takhle odhosenej?

Zamítnuté přispívání mají:
- Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil Nwkt), důvod:
- kubasim (udělil Nwkt), důvod:
- lokaj (udělil Syny), důvod: ...a neda si pokoj
- šrek (udělil Nwkt), důvod: spamování