skoda.virt.cz
odkaz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Libové starší Škodovky z ulice
Foto naprd, vim, ale auto očividně po laku a zatim mi neni známo kdo z okolí to je
-> Cumper: Náhodou je 

-> David29: Noo, tu znám, libová zrovna moc není no, ale váleček překryl korozi
Není to náhodou focený u Limpy?

Asi to sem úplně nepatří, páč natřený válečkem
Ale i tak je hezký, že i takhle se o to někdo stará a jezdí s tím

-> saskyn2: dobře ty
-> David29 13.12.23 20:56:54: -> -> Kilián 24.12.20 14:57:31:
-> David29 13.12.23 20:57:14: -> -> Kilián 24.12.20 14:57:10:
Jojo, předčasný vánoce
,,Někdo" si dopřál těhle cca 15kousků -> Kilián 24.12.20 14:56:41: naráz
Ondra (řidič) Touarega figuruje jen jako zprostředkovatel, přepravce 
jen by mě teda sakra zajímalo, kde kluci měli odstavený to dvouplato při nakládce :-O :-D

-> David29 13.12.23 20:57:14: -> -> Kilián 24.12.20 14:57:10:

Jojo, předčasný vánoce

jen by mě teda sakra zajímalo, kde kluci měli odstavený to dvouplato při nakládce :-O :-D
-> ajok 13.12.23 22:43:02: Kbely u letiště

-> Apple STS Chvojkovice-Brod 30.10.23 19:55:59: nebyt tam to modrni bile auto a asi i ten zeleny dum, tak bych pomalu rekl, ze umis cestovat casem

-> Hanz1912: Tak jsem zvědavý, co u z toho vznikne. 

-> su.tech – nezodpovědný hajzlík: jo ještě leží. Nebyl čas a teď ho vůbec nebude na nějakou dobu. Přes zimu to kámoš prokoukne a dá do kupy. Zatím se mi ani nechce vytahovat LS z auta. Jede to dobře. Ale 8mi kanál je jiná liga zase

-> Hanz1912: Jo, je to focené v Opavě.
A už stavíš tu 136-tku nebo to stále leží?
A už stavíš tu 136-tku nebo to stále leží?
-> su.tech – nezodpovědný hajzlík: jo ten je od nás z Opavy
-> dragon_cb_cz: jo tam vzdycky stava...
-> Pavel P..: Hele byla už tma (asi půl desáté večer), ale mám pocit že to byla právě tahle barevná kombinace. Tak možná postavil už druhýho? Bylo to kousek za křížením se 101čkou, jak je prodejna Bernard.
-> dragon_cb_cz: tam vídám jestě jednoho podobně nastrojenýho, ale ten je tušim tmavě modrej
Předevčírem večer parkoval v Říčanech na Černokosteleckej a mám pocit, že to není poprvé co jsem ho tam viděl.
-> 11mAjA11: Na tohle asi nic namítat nemůžou, ne?
Mě by tak zajímalo, co na to říkají organi, když to odchytí na pozemní komunikaci..

-> Pavel P..: Byl na Favosrazu, kecali jsme spolu, maji to na Gumbalkan, ale jezdi i sami... Dobry borec...
-> Pavel P..: Vypadá jak do party ke dvěma Feliciím kombíkovejm, co jsem viděl v neděli dopoledne u Brna.. Gumbalkan či tak něco ?
-> Jirik_Tuňák1983: souhlas :)
-> Apple STS Chvojkovice-Brod 02.08.23 09:36:44: Podle mého škoda děr v blatníku. Vypadá to jako tykadla Ferdy mravence. 

Krásný, s těma beskydkama to má stejně šmrnc

-> Jackie: Pěkně dobový erko 

-> Jackie 01.08.23 18:17:45: Týjo. Moc hezky zachovalý.
-> dragon_cb_cz: Krom těch zrcátek naprosto původní. Pod těma potahama sedačky jako nový. V roce 2000 to pán sdědil a vyjede s tim tak 2x do roka kolem komína. A překvapilo mě že koroze fakt nikde.(Aspoň ne na první pohled)
-> Jackie: A navrch krásná SPZ.
Zamítnuté přispívání mají:
- Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil Nwkt), důvod:
- kubasim (udělil Nwkt), důvod:
- lokaj (udělil Syny), důvod: ...a neda si pokoj
- šrek (udělil Nwkt), důvod: spamování