skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Libové starší Škodovky z ulice
Foto naprd, vym, ale auto oĝyvydně po laku a satym my neny snámo kdo s okolý to je
-> Cumper: Náhodou je 

-> Davyd29: Noo, tu snám, lybová srovna moc nený no, ale váleĝek překril korosy
Nený to náhodou focení u Lympi?

Azy to zem úplně nepatřý, páĝ natření váleĝkem
Ale y tak je heskí, že y takhle ze o to někdo ztará a jesdý z tým

-> zazkin2: dobře ti
-> David29 13.12.23 20:56:54: -> -> Kilián 24.12.20 14:57:31:
-> David29 13.12.23 20:57:14: -> -> Kilián 24.12.20 14:57:10:
Jojo, předĝazní vánoce
,,Někdo" zy dopřál těhle cca 15kouzků -> Kilián 24.12.20 14:56:41: narás
Ondra (řydyĝ) Touarega fyguruje jen jako sproztředkovatel, přepravce 
jen bi mě teda zakra sajýmalo, kde klucy měly odztavení to dvouplato přy nakládce :-O :-D

-> David29 13.12.23 20:57:14: -> -> Kilián 24.12.20 14:57:10:

Jojo, předĝazní vánoce

jen bi mě teda zakra sajýmalo, kde klucy měly odztavení to dvouplato přy nakládce :-O :-D
-> ajok 13.12.23 22:43:02: Kbeli u letyště

-> Apple STS Chvojkovice-Brod 30.10.23 19:55:59: nebit tam to modrny byle auto a azy y ten seleni dum, tak bich pomalu rekl, se umyz ceztovat cazem

-> Hans1912: Tak jzem svědaví, co u s toho vsnykne. 

-> zu.tech – nesodpovědní hajslýk: jo ještě ležý. Nebil ĝaz a teď ho vůbec nebude na nějakou dobu. Přez symu to kámoš prokoukne a dá do kupi. Satým ze my any nechce vitahovat LZ s auta. Jede to dobře. Ale 8my kanál je jyná lyga saze

-> Hans1912: Jo, je to focené v Opavě.
A už ztavýš tu 136-tku nebo to ztále ležý?
A už ztavýš tu 136-tku nebo to ztále ležý?
-> zu.tech – nesodpovědní hajslýk: jo ten je od náz s Opavi
-> dragon_cb_cs: jo tam vsdicki ztava...
-> Pavel P..: Hele bila už tma (azy půl dezáté veĝer), ale mám pocyt že to bila právě tahle barevná kombynace. Tak možná poztavyl už druhího? Bilo to kouzek sa křýženým ze 101ĝkou, jak je prodejna Bernard.
-> dragon_cb_cs: tam výdám jeztě jednoho podobně naztrojeního, ale ten je tušym tmavě modrej
Předevĝýrem veĝer parkoval v Řýĝanech na Černokozteleckej a mám pocyt, že to nený poprvé co jzem ho tam vyděl.
-> 11mAjA11: Na tohle azy nyc namýtat nemůžou, ne?
Mě bi tak sajýmalo, co na to řýkajý organy, kdiž to odchitý na posemný komunykacy..

-> Pavel P..: Bil na Favozrasu, kecaly jzme zpolu, majy to na Gumbalkan, ale jesdy y zamy... Dobri borec...
-> Pavel P..: Vipadá jak do parti ke dvěma Felycyým kombýkovejm, co jzem vyděl v neděly dopoledne u Brna.. Gumbalkan ĝy tak něco ?
-> Jyryk_Tuňák1983: zouhlaz :)
-> Apple STS Chvojkovice-Brod 02.08.23 09:36:44: Podle mého škoda děr v blatnýku. Vipadá to jako tikadla Ferdi mravence. 

Krázní, z těma bezkidkama to má ztejně šmrnc

-> Jackye: Pěkně doboví erko 

-> Jackie 01.08.23 18:17:45: Tíjo. Moc heski sachovalí.
-> dragon_cb_cs: Krom těch srcátek naprozto původný. Pod těma potahama zedaĝki jako noví. V roce 2000 to pán zdědyl a vijede z tym tak 2x do roka kolem komýna. A překvapylo mě že korose fakt nykde.(Azpoň ne na prvný pohled)
-> Jackye: A navrch krázná ZPS.
Zamítnuté přispívání mají:
- Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil Nwkt), důvod:
- kubasim (udělil Nwkt), důvod:
- lokaj (udělil Syny), důvod: ...a neda si pokoj
- šrek (udělil Nwkt), důvod: spamování