skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Libové starší Škodovky z ulice
-> Tomaso435: Ale největší vyjetý a shnilý vergly mají vždycky značku UO...
-> Tomaso435: áha, tak jo
V sousední dědině má jeden starší manželský pár Octavii Combi ("nultou řadu") a jezdí s ní furt. Myslím, že budou i první majitelé. Nečekám, že by měli v plánu kupovat nový vůz.
V sousední dědině má jeden starší manželský pár Octavii Combi ("nultou řadu") a jezdí s ní furt. Myslím, že budou i první majitelé. Nečekám, že by měli v plánu kupovat nový vůz.
-> krtik: jak se to vezme... já bych řek že celkem jo:) u nás zminuly všechny stodvacítky. favoritem jezdím jenom já, a feldy sou značně ojeté... park vedou fabie a octavie, ale už spíš ty dvojkový.... posouvá se to tu rychleji, než na šumpersku.
-> castrol:
-> Klubko_: jojo, teďka jak se udělalo hezky, tak jich je zase vidět více, což mi dělá radost
-> Tomaso435: ale to není chudobou

-> Klubko_: jojo, teďka jak se udělalo hezky, tak jich je zase vidět více, což mi dělá radost
-> Tomaso435: ale to není chudobou

-> Klubko_: trochu chudší kraj. tam občas potkáš i spartaka jakožto denní vozidlo.
hmm, na sumpersku se jim evidentne jeste dari
u nas uz aby clovek pohledal

-> krtik: fackom si to zaklincoval ,ale skodne su pekne
A dám sem i Fáčko, favorití sekci jsme nenašel
.
Foceno v Šumperku na nemocničním parkovišti. Najeto nevím, ale bylo to málo jako u všech předešlých vozů.

Foceno v Šumperku na nemocničním parkovišti. Najeto nevím, ale bylo to málo jako u všech předešlých vozů.
EMko 120L ze Zábřehu, první majitel, nájezd nevím, ale ježděná málo.
A další: eMko 125L z okolí dědiny, první majitel, nájezd snad do 80tis. km. Majitel si velmi chválí pětikvalt :-)
-> j_j: Ale to bylo 4 očko,ne?
že by se to někomu chtělo přestavovat? blbost ne?
Jen tak na pokuk jedno emko z RK,že by to byla extra libovka jako Užovka dole se říct nedá,ale byla na úrovni toho
Rapida co jsem sem dával...

Jen tak na pokuk jedno emko z RK,že by to byla extra libovka jako Užovka dole se říct nedá,ale byla na úrovni toho
Rapida co jsem sem dával...
-> Cumper: To víš,jsou tady lidi kterým podobné auta jako to erko,v tomto vláknu vadí,nejsou dost libové.
Embeso,nechceš to vlákno přejmenovat?

Embeso,nechceš to vlákno přejmenovat?

ze je to erko chapem ale tu to ide dole vodou ...
nojo kabát je vždy drahej

-> michael: tvl už zase? No to si děláš prdel
Třeba já jsem se na to erko tady rád podíval...

Třeba já jsem se na to erko tady rád podíval...
-> castrol: 

-> aDAm: tak to sa potom smejem 

-> castrol: třeba to je taky pokus o žertík :-D
-> dejvi3052: libovka jak noha
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : taky si myslím, že je to ona, psal jsem dokonce do Subwaye jestli mi jí neprodaj tehdá a neodpověděli :) ale je dobře, že už je pryč z toho hnusnýho Václaváku....
-> dejvi3052: Proč to dáváš do této rubriky,nemá to zde co dělat.
-> dejvi3052: Není to to jak stálo jako reklama, myslím Subway nebo tak něco...?
-> dejvi3052: Ta teda libová už kdysi byla anebo teprve možná časem bude.. ale zajímavost to teda je, to zas jo..

včera v Hauru na centralním,docela punk Erko... čerstvě po stk 

-> majop3k: Veľmi pekná, poskytneš k nej nejaké info?
Dneska v ČB libovej bílej litrofón, CE značky, pozičky na sloupkách, za volantem starší pán, navěsil jsem se za něj v Mladým a brzdil mě svou svižnou 40kou pěkný kus... V Havlindě odbočil do Budovcovy, takže bych odhadoval, že odtama pochází... neví někdo víc?
Ani nie tak z ulice ako z garazi mojho stareho otca. Bol som si robit svoje auto v jeho garazi tak si tato libovka vysla na slniecko. Najlepsie bolo ked sme ju isli vytiahnut z garaze a starky zabil: "tato nestipe toto je uzovka"

Jsou to spíše výřezy fotek než fotky
takže kvalita nic moc,kdyby někdo chtěl můžu poslat origo..

Jeden Rapid z RK,stalice to nebude,viděl jsem ho poprvé a SPZ nebyly místní,zřejmě jen projížděl..
-> Tuner#2: Já si to taky doopravdy nemyslím, on to byl totiž taky vtípek - nebo pokus o něj..

-> Jozka 03.04.14 23:50:29: Bohužel zažil, ale stejně si myslím, že to tak nebylo.
-> cPetan 03.04.14 23:52:09: Otázka je zda měli vůbec 200aut o kterých píše i Peklo_Evo_Luboš ve svém článku osvětlující 130LR. Nicméně kdyby to bylo i na sériových, tak to dle mě a mých informací k tomu získaných prošlo.
-> cPetan 03.04.14 23:52:09: Otázka je zda měli vůbec 200aut o kterých píše i Peklo_Evo_Luboš ve svém článku osvětlující 130LR. Nicméně kdyby to bylo i na sériových, tak to dle mě a mých informací k tomu získaných prošlo.
-> Tuner#2: Dík za osvětlení, takže kdyby jich uplácali o 200 víc a dali i na "sériový" tak by to asi problém nebyl. 

-> Tuner#2: Bereš to moc odborně. To se tak běžně při kontrolách, auditech, různým schvalování a podobných příležitostech dělá, tos ještě nezažil..? Vím, že něco neprojde, ale nechám to, aby se na tom moudří zasekli..

-> Star LC20 03.04.14 22:39:54: Láááájk
-> Jozka 03.04.14 23:16:50: To je ještě horší teorie než nedodržení venkovních rozměrů vozu. Proč by to nastrkovali schválně, když s tím bylo počítáno a dělala se kvůli tomu kapota aby webry měli co "žrát"?

-> Jozka 03.04.14 23:16:50: To je ještě horší teorie než nedodržení venkovních rozměrů vozu. Proč by to nastrkovali schválně, když s tím bylo počítáno a dělala se kvůli tomu kapota aby webry měli co "žrát"?
-> Tuner#2: Změna siluety jak prase teda.. to mě skoro napadá, že to tý FIA homologační komisi beztak nastrčili schválně - aby se chytli stříšky, "měli co napsat" a zbytečně moc nebádali..
-> Star LC20: Jsem to třeba jako vtip pochopil, ale zas tak supervtipný mi to nepřišlo, takže jsem aktuálně nereagoval.. ale další vývoj mě moc nepřekvapil, neb je zcela v duchu zdejšího folkóru..

-> Star LC20: Jsem to třeba jako vtip pochopil, ale zas tak supervtipný mi to nepřišlo, takže jsem aktuálně nereagoval.. ale další vývoj mě moc nepřekvapil, neb je zcela v duchu zdejšího folkóru..

-> Star LC20: ono by jako vtípek byl klidně brán, kdyby druhý v pořadí zareagoval jako normální člověk a ne hned s úmyslem někoho shazovat atd.
Teda, čekal bych, že zde, při takové koncentraci lidí, zajímajících se o škodovky, bude Tunerův vtipný postík snadno pochopen, a ono ne....
spíš vyvolal pobouření

-> cPetan 03.04.14 21:41:03: Abych tady zas nebyl za nejchytřejšího, tak nahodím jen odkaz. Byla to otázka pár vteřin, neb vím kdo o tom tady psal: skoda-virt.cz/cz/.../1040
90-lr-strieska
Později jsem se dozvěděl, že to bylo kvůli rozměrům oproti sérii (přesahující sériové). Např. Delta S4 stříšku taky měla, ale měla to i na všech sériových autech narozdíl od Škodovky u které to na "sériových" nebylo...
www.netcarshow.com/lancia /.../wallpaper_01.htm
Později jsem se dozvěděl, že to bylo kvůli rozměrům oproti sérii (přesahující sériové). Např. Delta S4 stříšku taky měla, ale měla to i na všech sériových autech narozdíl od Škodovky u které to na "sériových" nebylo...
www.netcarshow.com/lancia /.../wallpaper_01.htm
-> cPetan: Nikdy jsem si nikde žádnýho vysvětlení nevšiml..
Zamítnuté přispívání mají:
- Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil Nwkt), důvod:
- kubasim (udělil Nwkt), důvod:
- lokaj (udělil Syny), důvod: ...a neda si pokoj
- šrek (udělil Nwkt), důvod: spamování