-> koště: Na tu corsu mi taky spadlo oko, ale jen kvůly těm kolům. Ale to asi nebude místní co, bydlim tu už dlouho a auta co tu postávaj mam zmapovaný.
-> koště: Jojo, je to ona, postává dole v mohylovce, ale to sem dycky jen projel okolo. Ostatně tohle neni od toho místa neni tak daleko, asi už tam nebylo volno.
-> j_j 16.04.14 20:01:53: ještě že facebok nemám...... na to bohatě stačí virt, to je taky taková sociální síť.... taky se tu píšou a posílaj kdejaký hovna
-> j_j: Mě by to stačilo tak za 2 roky,protože mi je teprve 16let,ale bojím se,že do té doby skončí ve šrotě Jo má střešák a zrovna ten,který mám nejraději.Má ho i minno.
-> Pavel P..: neznáš pravidlo, že cokoliv dobastlenýho je "vývozka na Mars", aby se to nikdy nedalo zjistit? :) podobný průpovídky už nechávám být...je toho plný FB :) nicméně existence 120 GL mě velmi překvapila, něco jako Tourist MB nebyla pro domácí trh? 105 GL znám i s oběma verzema nárazníků, ale toto ne :)
Jedna 120GL z Frýdku-Místku.Libovka to moc není,ale 120 GL se moc často nevidí a konkrétně toto auto bylo prý určené na vývoz(nárazník,kola apod).Co si o tom myslíte ?
-> Luky: Rozteč se mi nezdá škodovácká, ale kdo ví.. Jinak hořčíkový Minilite byly k dispozici od roku 1967 pro Mini Cooper, v zápěti pak na kde co v hliníku i hořčíku, třeba 1970 vím jistě, že už je měl Ford Capri.
BTW netuší o tom někdo něco víc? Vypadá to jak koupené auto od Bořkeho. Toho jsem tuhle viděl, že má 130RS a 200vku jsem s ním už dlouho nikde neviděl. Jak to je?