jednoho dědy od nás vše původní dokonce i gumy vždycky když přijedou na víkend tak jí vytáhnou z průjezdu aby na feldu nepršelo a ted jí dal vnukovi kterej už jí 2x bouchnul
→ Apple STS Chvojkovice-Brod: Aj ja som tu knižku velakrat prečital patri medzi moje naoblubenejšie i ked ja moc knižky nečitam ale tato aj ked sa prečitala velarazi tak furt zaujme.
→ Martin33: Nemusis davat fotky aj ja mam doma tu knihu dakar, mna baví Dakar podlamna najlepšia relly ktorá kedy bola, a najlepšia je kategória kamiónov
-> stovkar: mám dokonce knihu dakar je tam vyfocená a jestli si dobře pamatuju tak na tom byla podobně jako ta Lopraizova když udělal ten kotrmelec. Mimo to právě majitel týhle Liazky říkal že tam zůstala. Pokud by tě to zajímalo i dál mohu ti ofotit ty fotky z tý knížky
Mne sa zdá že ta Liazku čo ostala v Afrike mali väčši skok z duní a rozbili si podvozok tak preto ju tam nehalí či tak nejak a jeden z tích pilotou mal dokonca čosi z chrbticu neviem to isto tak ak niečo není pravda ma opravte
-> maca: no jsem rád že jsem měl tu čest je to jediná která se dochovala z těch prvních dvou ročníků. Druhej jeli 3 jedna po ráně zůstala v Africe a dalčí dvě byly jako dárci orgánů pro další ročníky.