P:S kolko rokov ma ? priblizne ? ak si ju videl na zivo :)
Heh, sice som ju videl nazivo, ale len z okna. Takze nie o moc lepsie, nez na tej fotke . Ale aj z toho sa dalo poznat, ze vyzera fajn. Mam vsak pre teba tip (ak chces tak velmi poznat jej vek) - skus (si pohladat v tejto teme) a sa spytat tych ludi, co sa tu ozyvali, ked som pridal moje fotky, ze poznaju chalana, co tu 100vku robil. Mozno poznaju aj frajerku - majitelku
-> LiMaK - 742 forever: tak toto som nemal vidiet !!! *136* som v siedmom nebi :) *2* nemas dake este foto ??? prosim posli mi na meila :) tomo227@azet.sk vdaka :)
-> Tomo - DK: upe stejná možná je to i ona dycky stojí v brně na staré osadě..jezdí stym starší pán a prodává tam zeleninu,už sem ho tam dlouho nevidel možno že umřel a ted to prodávaj dědici
-> škodec: jojo, to mas pravdu. Nedavno me dostala kamoska, kdyz prirovnala moje auto k o 10let mladsimu znacne orezlymu passatu sem ji malem navrhnul vystoupeni si
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : no to so asi brejle necham napsat u doktora, pac ja ji oblicej vidim rozmazanej... Ovsem pokud tady hodnotite ze ma hendy vlasy, vypada hubene a je vysoka, tak to pak jo
nám dneska přijela nádherna červená ouža 78 s takovym tim pavučinovym mezikružím co měli loni dederoni na kilu v Doksech no mňam Čáslavaci ji možna znaji.)fotka bohužel nejni:(