-> pyroman: V rotundě jo? Co tak najednou, každopádně díky, aspoň nepřehlédnu, jedu mrknout v úterý. Už jsem posledních 10 let nevynechal a je to jediný veletrh, který má zlepšující se tendenci, tak uvidíme co ukáže "krizový" rok
20:56:19 06.06.2009
myschaak AZNP K.Hora
-> Pavel P..: nové nebo jen vyprané v perwolu?starší "bižuterie" jak říká Větef mám už povíce,nové kousky by se ale hodily -> pyroman: hezká hezká....
-> Vitek: Tak obvykle to bývá na éčku. Jinak to jsou auta soukromníků a ne nové modely domácích distributorů různých značek, sjíždějících z linek po tisících. Ty bys nechal svým opečovávaným veteránem prolézt lůzu v tisícových počtech?? A pokud mluvíš o model zn. Ferrari, Jaguar apod. a jiných vrcholných modelech dalších značek, tak platí to samé. Pokud tě to překvapilo, asi jsi moc do Brna na autosalony nejezdil.
20:53:24 06.06.2009
Pavel P..
-> myschaak AZNP K.Hora: nic moc... pro užovkáře skoro nic až na lištičky GLS na oužovku který mám jááááá
20:51:35 06.06.2009
myschaak AZNP K.Hora
-> pyroman: jůůů..ta má ty správný mlhovky!!!ale já už je taky mám
krásná 120 vystoupili z ní babička z dědečkem a šli na hřbitov púak šli do hospody s dalšíma 3 důchodci asi měli nějakej sraz... bez koroze najeto málo přes 60 000km...
Někde na virtu jsem četl že by někoho zajímalo jak vypadá to erko na václaváku a jelikož jsem byl v Práglu tak jsem se ho rozhod vyfotit a zde jsou fotky má rozbité přední sklo
-> Petuli: jj krasa ja měl 2101 v puvodnim stavu s 25000 po babině nadhera jenže otcovi v praze skratovala elektrika a blafla takže je rozebrana na dily a skelet se tenkrat vyhodil