skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Libové starší Škodovky z ulice
-> m8rinek: VIZ 15.06.09 00:26:25
-> Syny: To bude jeden z členů FCC.

-> škodík: No mě se zdá že vzadu eMkovej nárazník teda nemá

-> Syny: octa ma strechu, takze rozdil je zrejmej :)))
-> minno: mas dake foto ??? ja som bul v skole a nestihol som to ... :(

-> Tomaso435_Žák 3.Bé: to reaguješ na co?jestli na toho favorita ba baterky tak to nevim čí je
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Ma, ja si to splet, dyt rikam, ze se v techchle hodne starejch karach nevyznam...
-> Syny: Octavie má přeci střechu, nebo ne?
Jo tak jedno je tohle skoda-virt.cz/cz/.../4470
-felda-skoda450roadster a druhy tohle skoda-virt.cz/cz/.../5094
-felda100-felinka 

-> Mr_Kubas: Ani ne :)
-> petr s: Tos mozny to je... Ja tyhlety staresiny moc nepoznam :) Jedno je felina, ale co je to druhy nevim :)
-> petr s: Tos mozny to je... Ja tyhlety staresiny moc nepoznam :) Jedno je felina, ale co je to druhy nevim :)
-> GRED-Činpokomon :D: tyjo, to je ten RISANa?
-> gim: já potkal dneska porsche 912, luxusní kousek na Véčkách a pak na podválu Capri a starýho tranzita a táta řikal že viděl starýho citroena 15CV.. ten druhoválečnej a když jsem šel z garáže domu tak jsem viděl ještě krásnou šedočernou kachnu 2CV
nebyla o vikendu nejaka veteranska akce??? Cestou na chalupu sem potkal docela dost veteranu- kremovo oranzovyho warana, embecko, a u kostelce boural bilej fiat 850 kabrio
škodík 12.06.09 18:54:37 napsal:
origo lízosakra mezitypova GLS,to je stejne nejhezci sedan. v olive nebo svetle modre,to by bylo terno:)
origo lízosakra mezitypova GLS,to je stejne nejhezci sedan. v olive nebo svetle modre,to by bylo terno:)
-> Syny: já tedy vidím 450 a asi felicii octavii ne
-> Syny: Tak mít takový skvosty v okolí, to tě to nenutí tam namrknout a poptat se jo? 

-> Mr_Kubas: Vim o nich dyl... Teda o tej felicii jo, tu octavii sem videl poprvy, ale nemam duvod ho vyslychat.
-> Syny: To o tom víš dýl a ještě si ho nevyslechnul

-> doly120-ten třetí:o): To nevim :) Ale asi jo, jelikoz okolo toho behal jen jeden chlapik s malym klukem...
-> Syny: A to je od jednoho majitele?

Tak ted sem vylez ven, ze to pujdu nafotit bliz, kdyz se vam to tak libi a akorad s tim zajeli dovnir a schovali je :(
-> Syny: 

-> Syny:

-> Syny: Flexu a jdeme otvírat garáže a koukat ne 

-> Kaprof-Los Koramos: A to je zlomek toho co se tady schovava :) Jeste vim o luxusnim eMBecku a naprosto libovej uzovce a eMku :) A buh vi kolik tady toho jeste neni a nevim o tom :)
-> Syny:
2 kousky
proč ji strejda prodal
felinu starou

proč ji strejda prodal

-> Nwkt: Felicie a Octavie. Alespon myslim teda :)
-> Syny: Zajímavý
U nas v garazich sou celkem poklady. Dneska se ladilo :) Tech dvou odstavenych vraku si nevsimejte (trabos a taxikarska sierra)
-> Mejot:
13 let praxe

-> Kaprof-Los Koramos: jo koukám že máš přehled 

-> Mejot: To je před gallerou ne?

Tomo - DK 12.06.09 17:45:01 napsal: u nas no skor cez nase mesto isli nadherne veterany :) nazov zrazu alebo podujatia … 500KM SLOVENSKYCH :)
skoda ze nemam fotky !!! prave som sel zo skoly ked som ich videl !!!

A dlhú 2 hodinovú zastávku mali v Hruštíne, bol som kuknuť, krása :)

A dlhú 2 hodinovú zastávku mali v Hruštíne, bol som kuknuť, krása :)
Zeke-ten šestý 09.06.09 08:45:51 napsal:
→ maRkus: nebo co to tam je za bordel u ni?

Jak uz vysvetlil nekdo jinej.... sou to prej dily na ni, co sou navic.... nevim o tom zadny info....
→ maRkus: nebo co to tam je za bordel u ni?

Jak uz vysvetlil nekdo jinej.... sou to prej dily na ni, co sou navic.... nevim o tom zadny info....
-> jerrom:tak mu vyřid at vzadu sundá ten emkovej nárazník
-> škodík 12.06.09 18:54:37: ty jo, to jsou známí...asi...kamarád říkal, že budou muset zase oužu vytáhnout :-)
origo lízo
u nas no skor cez nase mesto isli nadherne veterany :) nazov zrazu alebo podujatia ... 500KM SLOVENSKYCH :)
skoda ze nemam fotky !!! prave som sel zo skoly ked som ich videl !!!

-> GRED-Činpokomon :D: to je krasny přiklad toho že favorit je auto na baterky

ani ne tak z ulice,ale tohle byl ve středu v brně na autosalonu
tak po dlhšej dobe zas nejaká pekná užovečka, len som si nevšimol koľko mala nabehané
Zamítnuté přispívání mají:
- Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil Nwkt), důvod:
- kubasim (udělil Nwkt), důvod:
- lokaj (udělil Syny), důvod: ...a neda si pokoj
- šrek (udělil Nwkt), důvod: spamování