Viliam 08.12.08 18:17:09 napsal:
-> tomo :((: to je zaujímavé, a prečo vlastne si ju nekúpil??? nekupil som ju koli tomu lebo ked som mu napisal ze dojdem zajtra,ze ju "kupim" ak sa mi bude pozdavat... :) a typek o dva dni,ze je uz predane -prisiel typek dal na ruku 5000 SK a siel na kilu prec... inak by bola moja :)
skoda.virt.cz
odkaz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Libové starší Škodovky z ulice
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): No to já taky, vlastně je to fakt obluda, ale holt tim jak to má široký nápravy a velký kola, možná i těma proužkama, prostě se to tak nějak doplňuje... 

-> Luky.: AKo sa vravi, 100 ludi, 100 chuti.... ja by som sa uberal inym smerom
Hm já nevim, mě se to erko zezadu celkem líbí. Je to divný, ale líbí... 

-> Peklo: a ked si k tym polozkam das "-", tak dostanes esteticke hodnotenie 

Asi tak ve skratce: eM nárazník + 5kW, eM světla +5kW, zadním eM světla + 10kW, M zrdcátka + 20kW - takže v souhrnu kilo co trhá asfalt
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): to přece každej pozná ne? eMkový nárazníky, MKový světla a Mkový nápravy.. to je jasný eMko nebo-li rapid

-> Pavel P..: A ten zadok by skor do obludaria mohol ist....
-> Pavel P..: eMko??? to snad nie
-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: jj jasny ja už mam zaplatpanbuh po technicky v klidu
ja nevěděl kerou gls ze sve soukrome zbirky mysliš myslel sem že žlutou

-> kaprof: hm,špatný...mám jen do 20týho technickou...ale není na ní vlastně co vidět...zatim je to "tuctová 120ca"skoro

-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: twado ja sem ted ve škole tak ji tam neuvidim:( leda bys ji tam dal po novym roce až

-> tomo :((: to je zaujímavé, a prečo vlastne si ju nekúpil???
-> Antony: jo to bych řekl že zhruba jo,od hrocháče napravo zezačátku to sedí....zahlíd jsem jen předek když jsme jeli kolem alke vypadala fakt ok!
-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: Není ta garáž náhodou asi tak u čtvrýho baráku na pravo od Hrochova Týnce? Jednu tam dávali dohromady. . .
-> Viliam: prepac za slovnik ale musim ! kua !!!
ako tak kukam na nu ,tak si hovorim ,ci to nemoze byt nahodou jedno kilo ktore mi chcel typek z PP predat za 4000 SK , a preca !!! je to ona !!! :)
skoa,ze ju nevlastnim ja !!!

jo a v obci Kočí(na chrudimsku),aspoň myslim,jsem včera zahlídnul v jedný garáži krásnou t603...taková vínová....

-> Viliam: pekna stovocka len skoda,ze je tak dolepena

-> kaprof: jinak schodou okolností jsem se na učňáku dneska stavoval a koukal jsem že tam na dílně ještě stála...já tam potřebuju rychle šoupnout gls na stk

-> kaprof: jasný víme,tři dvory,konárovice,veletov.
...

-> Labros: Nj, existovaly
Koukám že tenhle už je ale trochu ojetej - škoda...

-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: JJ caslav
Ja jsem od Kolina-Konárovice jestli znáš.. Jinak- Shade gang Köln zdraví prototype gang
(nezaměnovat se škoda klubem čr nás)

-> kaprof: pozor.čáslavskej učňák!jsem poznal hned z fotky!tak to máš kousek ode mě,taky jsem tam chodil...jsem z církvic(jakub)
Tuhle jsem chytnul v pátek na přechodu na Letný, foceno hodně na rychlo, jen než padla zelená. Ani jsem nevěděl, že Stejšn byl i v úpravě valník. Myslím, že mě viděl, jak ho fotím, protože to tomu accordu na rozjezdu pak natřel (a znělo mu to krásně ;)
Moc se omlouvam za nekvalitu fotky ale bohužel muj šrot phone -todle sme měli u nas v Časlavi na dílně tenhle tejden
moc pěkná

-> Ad@m: a kua, dalsia .... to nevypada dobre ,za chvilu budeme vidiet iba tie nase.... 

-> Ad@m:
škoda, takové krasavice

-> David29:
o vikendu vyfotim. Na 120l mu to jede jak drak! Nevim, esi tam nema ten horskej prevod.

o vikendu vyfotim. Na 120l mu to jede jak drak! Nevim, esi tam nema ten horskej prevod.
Vilda 01.12.08 14:14:44 napsal:
-> Viliam: Ta modrá oužá má perfektní nasávače přední kapoty.
Taky sem takový měl, než mi někdo z auta šlohnul.
Už víš odkud vítr vane -> Klubko_:

Už víš odkud vítr vane -> Klubko_:

-> Viliam: ty ma deda na ouze
da se rict, stejna sade, akorat zelena barva

Taky sem takový měl, než mi někdo z auta šlohnul.

-> Vilda: V horoměřicích minulej tejden stála na vrakárně úzká 105tka, zejtra nebo v úterý tam asi pojedu, ale to už asi bude na díly...
neni to žiadna leštenka ale veľa ich s takou modrou farbou nebolo
-> Vitos: Tohle je fakt smutný, dávat GLS na vrakáč a jestli byla v pěkným stavu tak je to obvzlášť škoda. Pamatuju si, že když sem dělal v Komořanech na vrakáči, tak nám tam někdy vozili škůdky fakt v pěkným stavu a špy na sešrotování jen proto, že je nikdo nechtěl. Občas to byly fakt krásný kousky a to je pak člověku fakt líto, když takový auto musí zprovodit ze světa

-> Tampajs: -> myschaak - diverzant s koženou brašnou: -> David29: Aááha!!! Někdo objevil můj povoz 

-> Tampajs: Jojo, ta stojí u nás před hasičárnou

-> Tampajs: jsem si říkal že je mi povědomá

-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: skoda-virt.cz/cz/.../2930
-vilda-skoda-120l
-> Tampajs: zajímavej kousek!povídej
-> havlik: Detailisto

Zamítnuté přispívání mají:
- Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil Nwkt), důvod:
- kubasim (udělil Nwkt), důvod:
- lokaj (udělil Syny), důvod: ...a neda si pokoj
- šrek (udělil Nwkt), důvod: spamování