skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Libové starší Škodovky z ulice
-> kubina: no to je krasavec! ty poklice jsou výborný 

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: nj kua 

-> tomaso435: takovou karu si porid,Coufale
-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: zapadonemecka baterka
z tebe bude jednou dobrej lidovej komisař

ifa woe

-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: co je to za mašinu co jí ta 16ka se 7mičkou stavěj na nohy - jeřáb, podvozek?
-> kubina: kurva to je mašina

-> kubina:
nadherny

-> kubina: tyhle dvanáctky se mi líbily nejvíc

-> kubina: tak ten je luxusní!fakt top...jen ta západoněmecká baterka mu nesluší

něco málo jo,jinak co se dělo bez komentáře...

-> myschaak - diverzant s koženou brašnou 27.12.08 16:06:32: taky moc pěkná... víc fotek nemáš?? 

A uvnitř na sedadle medvídek jako mistra Beana
bohužel jsem měl na focení jen mobil 

Sice ne škodovka, ale pěkný byl.. a ty kola 

-> Viliam: ,ze celkom pekna
sak je nadherna :) a este z prvych rocnikov :)

-> Viliam: uííííí nádhera původňák až na zrcátko
-> tomaso435: až budu mít bráchu tak se tam zajedu podívat...
Ta oranzova felicie je nejakyho manika co delal v mercedesu na chodove, potom v porsche praha na smichove... tedka nevim kde ji je konec.... ale myslim ze druha stejna neni, ale po praze jezdi este jeden oranzovej kombik, takovej nechutnej tuzing, plasty hnusny, na plechach a nakoply na prdel...
-> Tampajs: tak ji zkuste blejsknou jak vypadá ted,,,, na 13Kách plechovejch zimákách
,, jetě by mě teda zajimal interier, co tam kutil

-> tomaso435: jedna.. Kdyby byli dvě tak je to mooc veeliká náhoda

-> Turda: ne pražík fakt nejsem ,,,tam bych se ztratil jen bych vyšel před barák
takže jak ? sou dvě? podobný ? a obě z prahy ?

-> Tampajs: taky tomu nevěřim..asi to bude ona no
-> Turda: Jestli to je dlouho tak třeba byla ještě seriovější.. Dvě nevim to by byla fakt náhoda
-> Tampajs: určitě vim, je to tak...ale nad čim pořád musim přemejšlet je, jestli nejsou dvě....já si jí taky pamatuju, kolikrát ještě jezdila přes Lhotku ještě na základce, pak sem jí viděl právě na Libuši stát u takovýho malýho paneláčku u Baseballovýho hřiště...ale řikám, třeba je to ona, bůh ví...

-> Turda: No já když jí viděl tak vypadala na 100% takhle samozřejmě měla SPZky.. Měl sem za to že jsme jí viděly spolu někdy v létě když jsme jeli BUSem.. Ještě jsme se bavily že je fakt moc pěkná.. 

-> Tampajs: zkráceně mi jd eo to jestli neexistujou dvě---lehce řečeno!
-> Tampajs: já vím, vím vím, jenže ta co sem viděl, s ní měla společnou hlavně barvu, na další si nepamatuju, na tý Lhotce, ono je to vlastně na Libuši, sem jí viděl před X lety, pokud je to teda fakt ona , tak by to chtělo se tam kouknout!!! třeba majitel pokračoval v pracích až z ní vyrostlo tohle..
-> Turda: A viděli jsme ji jednou i spolu.. Je šíleně vzadu nakoplá

-> Turda: Musí.. řikám viděl sem jí je to tejden max dva zpátky
-> Tampajs: tak pokud to bude ona, což si nejsem jistej, tak vim kde stojí....teda samozřejmě pokud ještě stojí
-> Turda: Je to ona.. Pohybuje se po lhotce zatim nejvíckrát sem jí viděl mezi kruháčem pod Billou a křižovatkou nad OBI
-> tomaso435: ale řikám, třeba to neni ona, jenom byla hodně vedená tim stejnym směrem jako tahle...taky tak pěkná!!! 

-> tomaso435: Praha 4...pokud seš pražák řeknu ti i víc!! 

-> Turda: kde to bylo ??
-> tomaso435: já dokonce vim kde stojí, teda kde stála, jestli to byla ona taky stopro nevim je to tak taky 3,4,5 roky zpět, ale zda li tam ještě je, to ví bůh!! vim že měla stejnou barvu ale takhle nevypadala, třeba ale dostala změny za ty roky...ale přesně takhle podobně vedená, tu sem věděl kde stála!!
-> tomaso435: Teda, tak pro mě je tohle libovka

Pridám sa, tiež sa mi veľmi páči
-> tomaso435: Mě se taky moc líbí.. Hned jak jí uvidim tak jí vyfotím :)
-> Tampajs: docela by potěšila aktuální fotka,,, tohle byl jeden z mála kousků kterej se mě mezi feldama fakt líbil
-> tomaso435: Žije furt viděl sem ji minulej tejden.. Vypadá podobně možná líp

Zamítnuté přispívání mají:
- Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil Nwkt), důvod:
- kubasim (udělil Nwkt), důvod:
- lokaj (udělil Syny), důvod: ...a neda si pokoj
- šrek (udělil Nwkt), důvod: spamování